Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

QUOTE(Publicum47 @ 2012 08 21, 12:34)
<...>
*** Negaliu nesutikti, bet................ar jūs Brangiosios žinote kaip reikia kalbėtis su jaučiais???  Juk kai nuvažiuoji į kitą šalį ir bandai pasikalbėti, kalbi tos šalies kalba, arba bent jau neutralia kalba - tikrai ne savąja.  Jūs daug skaitot ir domitės jaučiais, bet ar tikrai suprantat ką skaitot.<...>

...tai kaip reikia kalbėtis? g.gif
na okei, mąsto žmogus (tas variantas, kurį pakankamai neblogai pažįstu tai tikrai mąstytojas...ir tai matosi kaip jis ten "atrajoja"), tai ir....tai kaip kalbėt? blink.gif
Noriu žinot ateičiai, ką gali žinot ant kokio buliaus ragų užšoksiu ateity lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 08 21, 12:59)
...tai kaip reikia kalbėtis? g.gif

Noriu žinot ateičiai, ką gali žinot ant kokio buliaus ragų užšoksiu ateity lotuliukas.gif

Va šitaip. lotuliukas.gif biggrin.gif biggrin.gif

user posted image

O jei rimtai, kai nori kalbėtis, o ne tik pasakyti - visada rasi formą. biggrin.gif Taip jautis sudėtingo charakterio bruožų ženklas. Ir viskas mums kur prasideda santykiai ir jausmai yra painu, ne todėl, kad nemokam jausti (sako, kad šitas ženklas labai jausmingas), o todėl, kad tada jaučiamės silpni ir pažeidžiami, todėl viskas kas susiję su jausmais - "tupi" po stora oda. Jei jums pavyko pamatyti jaučio ašaras (vaiko gimimas, susitaikymas po išsiskyrimo......) - dėkit tą akimirką į paauksuotą rėmelį, nes tokių per gyvenimą bus vienetai. biggrin.gif Jautis labai pragmatiškas ženklas. Va kai kokią rimtą problemą išspręsti nesusijusią su santykiais (arba bent jau ne su savais santykiais) mes visada, o bet tačiau savi santykiai ir savi jausmai mums "gūdus miškas". Todėl kalbėtis su mumis reikia taip kaip atiminėtumėt nekaltybę. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 08 21, 15:18)
Va šitaip.  lotuliukas.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

user posted image

<...>

wub.gif labai sexy nuotrauka... blush2.gif man čia jau celibatizmo apraiškos, sorry... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 08 21, 12:59)

dar neatbaide raguotieji? biggrin.gif

QUOTE(Publicum47 @ 2012 08 21, 13:18)
*Va šitaip.  lotuliukas.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
**todėl, kad tada jaučiamės silpni ir pažeidžiami, todėl viskas kas susiję su jausmais - "tupi" po stora oda.

* tikra tiesa, vakar mums bekalbant buvo vienas toks jautrus momentas, kai net prisokau jo apkabinti, tai maciau, akd zmogus net kvepuoti tuo metu nustojo, kol buvo glostomas ir apkabinamas biggrin.gif bet nustojau, nes tikrai pabijojau, kad nustos kvepaves doh.gif
**tikra tiesa, kaip pirstu i aki drinks_cheers.gif vkar jautis kalbejo apie jausmus, isgyvenimus ir sako: as tau sakau, o pats jauciu, kokia tai man jautri tema ir kaip visas drebu is vidaus... nu, nu, 2 m milzinas dreba is vidaus, o salia as su savo 1.65 ir nedrebu biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sahrazad @ 2012 08 21, 13:38)
wub.gif labai sexy nuotrauka... blush2.gif man čia jau celibatizmo apraiškos, sorry... doh.gif

rysk su tais celibatais biggrin.gif o foto isties - wub.gif wub.gif
Atsakyti
o todėl, kad tada jaučiamės silpni ir pažeidžiami, todėl viskas kas susiję su jausmais - "tupi" po stora oda.

Manau, kad cia jau kiekvienas zmogus silpnas ir pazeidziamas, kalbant apie jausmus unsure.gif Tikrus jausmus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelija_: 21 rugpjūčio 2012 - 14:04
QUOTE(lelija_ @ 2012 08 21, 14:03)

Manau, kad cia jau kiekvienas zmogus silpnas ir pazeidziamas, kalbant apie jausmus  unsure.gif Tikrus jausmus...

as ramiai kalbu apie jausmus, ypac apie patirtus, nejauciu jokiu drebuliuku viduj mirksiukas.gif pasakojant kazkam, man tikrai nesuspaudzia krutines, neuzgniauzia kvapo..
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 08 21, 14:07)

Jei dabar nesijauti šitaip:

https://www.youtube....feature=related

tada gyvensi ir tuoj pat jausiesi šitaip: biggrin.gif biggrin.gif

https://www.youtube....;feature=relmfu

Ko nuoširdžiai ir linkiu. biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 21 rugpjūčio 2012 - 15:37
QUOTE(Publicum47 @ 2012 08 21, 15:26)
*Jei dabar nesijauti šitaip:
**tada gyvensi ir tuoj pat jausiesi šitaip:  biggrin.gif  biggrin.gif
***Ko nuoširdžiai ir linkiu.  biggrin.gif  4u.gif

*kad graziai ji elgiasi blush2.gif as bunu blogesne - ragana blush2.gif
** ir tiek vyru bus? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
*** aciuka uz visus patarimus, kuriu dar reikes ir reikes oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marakesh: 21 rugpjūčio 2012 - 15:56
p.s. jautis raso pilnu tempu: kaip jis tiki manim del tos gelem, del kitu dalyku... nelabai supratau, tai cia tik as vakar su juo issiskyriau, jis - ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 08 21, 15:40)
*kad graziai ji elgiasi blush2.gif  as bunu blogesne - ragana blush2.gif
** ir tiek vyru bus? bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
*** aciuka uz visus patarimus, kuriu dar reikes ir reikes  oro_buckis.gif

* Aš apie siužetą ir dainą: skausmas, praradimas, netektis, skauda širdį..... (o apie ką tu pagalvojai biggrin.gif )

** Bus, jų visada aplinkui yra ir tokių ir kitokių ir anokių........ (būk gera mergaitė - nedaryk nieko ko aš nedaryčiau lotuliukas.gif )

*** O čia jau pas mamą. tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 08 21, 15:59)
* Aš apie siužetą ir dainą: skausmas, praradimas, netektis, skauda širdį..... (o apie ką tu pagalvojai  biggrin.gif )

** būk gera mergaitė - nedaryk nieko ko aš nedaryčiau  lotuliukas.gif )

*** O čia jau pas mamą.   tongue.gif  biggrin.gif

*as apie jos elgesi su juo biggrin.gif
** pioneer.gif
*** tu sitoj temoj atstoji ir mama, ir psichologa ir ka tik nori 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marakesh: 21 rugpjūčio 2012 - 16:03