Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

QUOTE(*ElGuna @ 2011 09 12, 16:13)
aaaaa, kaip atpazistu tavo zodziuose savo jauti biggrin.gif  siandien kaip tik buvo taip, kad sakau, kad varau i susitikima 14 val, tai jis man kas cia per pasimatymai? blink.gif  doh.gif pries pora dienu buvo ta pati situacija, sakau, man susitikimas 18 val. ir vel vakare vis bande pagauti ant zodziu, kad neva islystu, kad ir vel buvau "pasimatyme" doh.gif  biggrin.gif

Jo cia tai tiksliai matyt jauciu charakterio esme abi pagavom doh.gif Kontrole kontrole... bet jei noresi nuslyst i sona ir nuslysi, ir niekad nikeo nesuzinos...
Kazkada musu draugystes, bendravimo pradzioje jis sake, kad yra nepavydus ir t.t.t tipo jam dzin kur su kuo as busiu, na jei busiu istikima...
o pastebejau, kad yra beprotiskai pavydus, ir dabar jau jis ta pripazysta pats, sako as kitaip negaliu...noriu zinoti, noriu buti su tavim ir t.t.t doh.gif
Atsakyti
jo, jo, as irgi pradzioje klausiausi tu briedu apie jo "nepavyda" biggrin.gif bet visada zinojau, kad jauciai ziauriai pavydus, tai taip ir maniau, kad tas nebus isimtis biggrin.gif
o del nuslydimo i kaire: tai kadangi as esu zuvys, tai man nuslysti i kaire, kad jis niekada apie tai net nesuzinotu - tai cia isvis juoku darbas smile.gif tik tiek, kad pati nenoriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 12 rugsėjo 2011 - 15:36
QUOTE(*ElGuna @ 2011 09 12, 16:24)
jo, jo, as irgi pradzioje klausiausi tu briedu apie jo "nepavyda" biggrin.gif bet visada zinojau, kad jauciai ziauriai pavydus, tai taip ir maniau, kad tas nebus isimtis biggrin.gif
o del nuslydimo i kaire: tai kadangi as esu zuvys, tai man nuslysti i kaie, kad jis niekada apie tai net nesuzinotu - tai cia isvis juoku darbas smile.gif  tik tiek, kad pati nenoriu smile.gif

vandeniai irgi moka tyliai susitvarkyt...bet va nera poreikio pas mane tokio... flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 09 12, 15:35)
vandeniai irgi moka tyliai susitvarkyt...bet va nera poreikio pas mane tokio... flirt.gif

reiskia esam giminingos sielos tuo klausimu biggrin.gif vacation4.gif
tik visada saves klausiu, ar jam geriau kartais maziau pasakyti, kad ramus butu, ar viska saziningai raportuoti, nors jis nepakencia melo doh.gif bet pasakai visa tiesa, tada tardo puse vakaro ir dar kelias dienas is eiles primena rolleyes.gif
Atsakyti
Mano draugas Jautis- tobulas tiesiog, geresnio net negaliu net mintyse įsivaizduoti. wub.gif kaip sakau, aš esu emocijų kamuolys, o jisai yra smegenys ir ramybė lotuliukas.gif tiesiog dievinu savo jautuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule_S @ 2011 09 12, 15:39)
aš esu emocijų kamuolys, o jisai yra smegenys ir ramybė  lotuliukas.gif tiesiog dievinu savo jautuką  wub.gif

as irgi emocijos - zuvys mirksiukas.gif bet jis emocionalus, kai susinervina, supyksta arba pavydi biggrin.gif o taip visada ramus, jautis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 09 12, 16:41)
as irgi emocijos - zuvys mirksiukas.gif  bet jis emocionalus, kai susinervina, supyksta arba pavydi biggrin.gif  o taip visada ramus, jautis smile.gif

Mano jautukas geras, kai as labai isikarsciuoju ir bambus, jis mane nuramina, bet kartais ir jis uzsiplieskai, va tada jau audra... doh.gif Bet myliu as ta savo raguota uzsispyrusi jautuka wub.gif
Atsakyti
panos, kai jusu jautis uzriaumoja ir nesako del ko, ka darot? klausiat po kiek laiko, ar pamirstat? nes paciai idomu suzinoti, ko riaumoja blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(,2011 10 07, 22:27)
Labai panašus į maniškį smile.gif Tik apie mašiną, taip nešokinėja smile.gif Ir tinginukas apsitvarkyti namus, mat tai ne vyriška  biggrin.gif (dažniausiai kivirčai kyla, dėl nenuneštų indų arba ilgo pasisėdėjimo prie pc, o juk merginai taip norisi tą laiką geriau praleisti pasiniūrkant smile.gif ) Mėgsta skaniai pavalgyt, o ir skaniai moka pagaminti  wub.gif
Vaikučių dar nėra, tai nežinau, koks tėtė būtų, bet kaip matau užsiima su kitais vaikais, tai geras turėtų būti smile.gif
O šiaip tai labai mylintis, atsidavęs geras vyras  wub.gif  Jei pakeitus kelias ydelias, būtų tobulas vyras  wub.gif

Su daugeliu teiginių sutinku, bet va, kad tingi apsitvarkyt, va maniskis tai pedantas, isblizgina namus, aisku ne kasdien, bet va i men karta tai ner problemu jam ax.gif Vakar gryztu is darbo namo, maniskis man pritaises valgyt, sunku patiket, kad vyras tiek visko ir taip skaniai pagamino, nes jo svogeris vakar buvo uzsukes i svecius, tai sake, negaliu patiket, kad cia jis vienas tiek visko ir skaniai prigamino ax.gif Ne daznai buna tokie "priepuoliai", bet man uztenka wub.gif
Atsakyti
o man truksta is savo jaucio, kad dazniau parasytu, kad daugiau jausmus rodytu, nes jis dabar isvykes, ta susirasome tik per skype... nors ir kasdien, bet daug nepasakoja, tik pabuciuoja virtualiai ir keliais zodziais persimetame g.gif
Atsakyti
na ir prisiskaiciau as apie tuos horoskopu zenklus.
Gal tikrai verta daugai u ijuos atkreipti demesi - na mazdaug kaip pasiteisinimas - visi Jauciai tokie smile.gif
As pati jautis, vyras jautis. 12 metu kartu, 8 metai santuokoje.
Viskas buvo idealu, iki dukrytes gimimo. dabar jai jau 5 metai - o as vis dazniau susimastau, kad mums abiems jauciams - nepakeliui ...

Taigi manasis Jautis:
- darbstus (prie technikos), kantrus, ramus, pastovus, istikimas
- megsta skaniai pavalgyti, bet negamina.
- tvarkingas salyginai ... (1 na karta per menesi uzeina noras grindis issluoti, daiktus i vietas sudelioti)
- tingus - geriausias poilsis prie kompiuteriniu zaidimu.
- sunku istempti i miesta pasizmoneti. nemegsta sokti.
- nekalbus - neimanoma isklausineti ka galvoja, masto - nebent po zodi istraukineti
- uzdaras - nekalba apie jausmus
- reikalaujantis sexo kaip zmonos pareigos ... niekaip nesuprantantis, kad reikia kazka duoti, jei nori gauti ...
- myli vaikus - bet svetimus labiau. Manoji dukrele prie tecio eina isskirtinais atvejais. Net pasaku vakarais neskaito - nebent guliu su temperatura ... Jam darzelis ir viskas kas jame vyksta - kankyne ... Pati verciu ji eiti i sventes, pasidziaugti augancia-tobulejancia dukrele ...
- jauciuosi kaip uz sienos su juo. Zinau, kad pasirupins (aisku 20 kartu reikes jam priminti, pastumti) .
- daugams visad pasirodys idealus. niekada prie draugu, giminu nesipykstam
- per daug megsta alkoholi (na cia gal but paveldima)
- megsta sporta, bet nesirupina kaip atrodo - augina pilva ...
- karstakosis , reikia duoti laiko atvesti, tada kalbetis is naujo.
- be iniciatyvos. savaitgaliai, sventes, atostogos - viskas mano deka. apart pasiulymo nuvaziuoti pas draugus - kur nera jokios programos apart alhoholio...
- praktiskas, daiktu vergas - televizorius kiekviename kambaryje privalumas. Dar kovoju ir i miegamaji teliko neleidziu pirkti smile.gif
- nemegstantis pokyciu gyvenime, aprangos stiliuje ir pan ...

Na dabar gyvenu tokiame juodame periode - gal del to viska piesiu pesimistinemis spalvomis ...
Siaip nusibodo visko prasyti po 20 kartu. pati imuosi iniciatyvos. Tapau savarankiska - todel ir svarstau - kodel reikia gyventi su zmogumi, kuris nenori nieko duoti ... sad.gif

Atsakyti
QUOTE(kimalaugno @ 2011 06 21, 10:35)
Aš ir jau 7m. gyvenu su jautuku  ax.gif  Pliusas jo darbštingumas, bet erzina, kad pasiruošimas iki darbo gan ilgokas  doh.gif  Romantikos pas juos tikrai nesu vežimu vešti, kiek pati pakelsi galvą nuo žemės į žvaigždes tiek turėsi..  ax.gif
Save labai mylintis, prisižiūri, sportuoja. Vienintelis gyvenimo tikslas blizganti mašina  lotuliukas.gif  doh.gif  reikėjo nemažai laiko susitaikyti, kad metalas brangesnis už daugumą dalykų, geriau kvėpaliukas mašinai, nei kvėpalai žmonai..  ax.gif
Namisėda, nieko jis nenori, geriau tv arba pc apsikabinęs sėdės, bet jei jau ištempi į kompaniją, tai tikrai nebūna iš tų kur nepastebėsi, kad yra. Dažnai kartoju jam vieną frazę "Savimyla didesnė už tave patį"..  ax.gif
Šeimoje, jis mylintis tėtis, užsiima su vaikais, bet tik pagal savo poreikius, nenorės, geriau nelysk.  schmoll.gif  Tvarka namuose patinka, bet pats tvarkysis, kaip "užbanguos" nuotaika, bet tada jau išvalys ir atokiausius kampelius..  thumbup.gif
Taikytis susipykus neskuba, geriau eina miegoti  lotuliukas.gif
aš pati vandenis.  rolleyes.gif

Labai panasus i mano jautuka,ir situacija beveik indentiska. As taip pat esu vandenis smile.gif
Atsakyti