Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

pas mus dabar stadija, kai abu demonstruojame savo principus ir ambicijas, nzn, kuo pasibaigs ir kuris nusileis (tiksliau zinau, kad ne as, nes jis neteisus)
Atsakyti
Taip, su maniskiu identiskai...Jei isizeidzia ar supyksta, geriau nekalbinti ir nevargti, nes tyles ir kunkuliuos savo viduje...Kai praeina, apsireiskia pats...Bet pykti laiko ilgai...Dazniausiai zino, jog pats kaltas, bet islieka arogantiskas bet kokiu atveju....
Atsakyti
ir dar turi naglumo pasakyti: tu, zuiki, neteisi bash.gif ir net nemato reikalo atsiprasyti, nors del kokio s... atsiprasineja lyg niekur nieko bash.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2011 12 11, 12:02)
Taip, su maniskiu identiskai...Jei isizeidzia ar supyksta, geriau nekalbinti ir nevargti, nes tyles ir kunkuliuos savo viduje...Kai praeina, apsireiskia pats...Bet pykti laiko ilgai...Dazniausiai zino, jog pats kaltas, bet islieka arogantiskas bet kokiu atveju....

manasis jautis absoliuciai priesingai elgiasu - nelaiko pykcio, nera arogantiskas ir pan
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 12 11, 02:40)
Yra kokia nors išeitis iš padėties ar geriau nevargt? g.gif

Praeina laugh.gif Jaučiai nemoka ilgai laikyti pykčio. Pakasyk nugarytę, pakunkuliuos kelias minutes, išsibambės ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 11, 15:50)
Praeina laugh.gif Jaučiai nemoka ilgai laikyti pykčio.

sedziu, skaitau gal koki 10 horoskopa apie jaucius, kaip tik visur pabreziama, kad labai ilgai laiko pykti ir nuoskriaudas.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 11, 18:03)
sedziu, skaitau gal koki 10 horoskopa apie jaucius, kaip tik visur pabreziama, kad labai ilgai laiko pykti ir nuoskriaudas.

Aš irgi skaičiau ir pati savo kailiu tą patyriau. Jaučiai laiko nuoskaudas ir viską ilgai prisimena doh.gif. Mano mama jautis kartais primena, ką aš jau toookio esu pasakiusi ar padariusi prieš 15 ar daugiau metų (ir net ne taip suprato, bet jai neišaiškinsi smile.gif ir dar palinguoja galva lotuliukas.gif Ir dėl vyriškio jaučio atvejo - nesijaučiu kažko jau tokio siaubingo padariusi ir po to bandžiau gražiai pašnekėt - kaip į sieną. Atrodo dar tyčia erzina, "kanda", mėgaujasi situacija. Kas per padarai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 11 gruodžio 2011 - 19:08
Tu bent kazka padarei, o mano jautis vakar pats nesamoniu pridirbo, aisku savo kaltes nemato ir dar as pasirodo "neteisi, nes padariau neteisingas isvadas, ir viskas buvo visai ne taip", o jis, matai, gerietis, kaip tik liko nuskriaustoji puse ir stengesi viska tiesiai sviesiai pasakyti - padaryti bash.gif virsune bash.gif
Atsakyti
Vyras vaizduoja altruistą, moteris – kankinę, o iš tikrųjų jautis niekina žmones. smile.gif

Žodžiu, "išsivartinėja", liaudiškai sakant biggrin.gif
Atsakyti
na bent jau as kankines nevaizduoju, paleidau gerkle vakar kaip reikiant, issakiau ka manau apie tokias nesamones, ir dar sms aiskinomes doh.gif siandien uztat ramu. tyli. as tuo labiau.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 11, 20:20)
na bent jau as kankines nevaizduoju, paleidau gerkle vakar kaip reikiant, issakiau ka manau apie tokias nesamones, ir dar sms aiskinomes doh.gif  siandien uztat ramu. tyli. as tuo labiau.

Tai taip, maniskis del menkiausios kritikos gali uzsiraukti istisoms savaitems...O kadangi po pykciu as taip pat nesu megeja listi i akis...Tai pratylime, tada jis apsireiskia, su klausimu: Tai ko tyli? as baisus zmogus, kaip supratau?....Ismusa is pusiausvyros tokie bajeriai...Apskritai, stengiuos zmogui neklijuoti zodiako zenklo sablono ir pagal ji nuspresti, koks jis...bet su maniskiu man sunku, mes nesusikalbam...As liute...Ar yra cia dar liuto ir jaucio sajungu?
Atsakyti
as zuvyte, bet esu karstakose, uzsispyrusi, viskas turi buti pagal mane, nors kai noriu bunu tikrai nuostabaus charakterio. bet jeigu lipa ant galvos - tai tikrai suploju jauciui per ragus ir nenusileidziu.
beje, man vakar irgi pasake: kas per ironija, ar as vakar kazka blogo padariau? nu ir ka zmogui galima atsakyti i tokius zodzius, kai pagal ji jis nieko blogo nera padares.
Atsakyti