Taip, su maniskiu identiskai...Jei isizeidzia ar supyksta, geriau nekalbinti ir nevargti, nes tyles ir kunkuliuos savo viduje...Kai praeina, apsireiskia pats...Bet pykti laiko ilgai...Dazniausiai zino, jog pats kaltas, bet islieka arogantiskas bet kokiu atveju....
QUOTE(lelija_ @ 2011 12 11, 12:02)
Taip, su maniskiu identiskai...Jei isizeidzia ar supyksta, geriau nekalbinti ir nevargti, nes tyles ir kunkuliuos savo viduje...Kai praeina, apsireiskia pats...Bet pykti laiko ilgai...Dazniausiai zino, jog pats kaltas, bet islieka arogantiskas bet kokiu atveju....
manasis jautis absoliuciai priesingai elgiasu - nelaiko pykcio, nera arogantiskas ir pan
QUOTE(Victorious @ 2011 12 11, 02:40)
Praeina

QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 11, 15:50)
Praeina
Jaučiai nemoka ilgai laikyti pykčio.

sedziu, skaitau gal koki 10 horoskopa apie jaucius, kaip tik visur pabreziama, kad labai ilgai laiko pykti ir nuoskriaudas.
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 11, 18:03)
sedziu, skaitau gal koki 10 horoskopa apie jaucius, kaip tik visur pabreziama, kad labai ilgai laiko pykti ir nuoskriaudas.
Aš irgi skaičiau ir pati savo kailiu tą patyriau. Jaučiai laiko nuoskaudas ir viską ilgai prisimena

Tu bent kazka padarei, o mano jautis vakar pats nesamoniu pridirbo, aisku savo kaltes nemato ir dar as pasirodo "neteisi, nes padariau neteisingas isvadas, ir viskas buvo visai ne taip", o jis, matai, gerietis, kaip tik liko nuskriaustoji puse ir stengesi viska tiesiai sviesiai pasakyti - padaryti
virsune

Vyras vaizduoja altruistą, moteris kankinę, o iš tikrųjų jautis niekina žmones.
Žodžiu, "išsivartinėja", liaudiškai sakant

Žodžiu, "išsivartinėja", liaudiškai sakant

QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 11, 20:20)
na bent jau as kankines nevaizduoju, paleidau gerkle vakar kaip reikiant, issakiau ka manau apie tokias nesamones, ir dar sms aiskinomes
siandien uztat ramu. tyli. as tuo labiau.

Tai taip, maniskis del menkiausios kritikos gali uzsiraukti istisoms savaitems...O kadangi po pykciu as taip pat nesu megeja listi i akis...Tai pratylime, tada jis apsireiskia, su klausimu: Tai ko tyli? as baisus zmogus, kaip supratau?....Ismusa is pusiausvyros tokie bajeriai...Apskritai, stengiuos zmogui neklijuoti zodiako zenklo sablono ir pagal ji nuspresti, koks jis...bet su maniskiu man sunku, mes nesusikalbam...As liute...Ar yra cia dar liuto ir jaucio sajungu?
as zuvyte, bet esu karstakose, uzsispyrusi, viskas turi buti pagal mane, nors kai noriu bunu tikrai nuostabaus charakterio. bet jeigu lipa ant galvos - tai tikrai suploju jauciui per ragus ir nenusileidziu.
beje, man vakar irgi pasake: kas per ironija, ar as vakar kazka blogo padariau? nu ir ka zmogui galima atsakyti i tokius zodzius, kai pagal ji jis nieko blogo nera padares.
beje, man vakar irgi pasake: kas per ironija, ar as vakar kazka blogo padariau? nu ir ka zmogui galima atsakyti i tokius zodzius, kai pagal ji jis nieko blogo nera padares.