Na visvien nezinau kur cia jums rastininkai neitikau.
Tiesiog manau kad nervai paire ne man o jums, nes esu traktuojamas kaip eilinis durnas naujokas uzduodantis kvailus klausimus. Tuo tarpu as esu uzdaves vieninteli ir net ne klausima, o rekomendaciju prasyma.
Paziurekim:
QUOTE(Darrka @ 2010 02 21, 13:33)
Sveiki
Priimkite i tema.
Mandagiai pasisveikinau ir pasiprasiau buti priimtas.
Domimes ir mes rastiniu namu.
Manau pataikiau i tinkama tema
Pirkome Kaune Kleboniskije grazu sklypa su pusimis ir senu rastiniu apsildintu namuku. Kadangi neatitinka musu poreikiu, manome ji griauti ir statyti kita.
Nupasakojau situacija ir kodel norime statyti rastini nama. Jei rastiniai mums is principo nepatiktu, nepatikru rastiniu namu ideja, visi jusu pamineti dziaugsmai su plysiais, sedimais, poksejimais ir etc. tokios galimybes apskritai nesvarstytume.
Kol kas dar apsisrendimo stadijoje

Taip, pilnai dar nepasisprende, nes visur rasoma, kad labai svarbu tinkamas rastiniu architektas, dar svarbiau meistrai. Deja neturime kas is draugu pazistamu mums tokius rekomenduotu. skirtingai negu muriniui namui. Rinktis siaip per interneta nebutinai pataiskysi ant gero vadinasi ir rastinio namo nestatysime.
is vaizdelio labai patinka sis projektas:
http://www.ekspertai..._namas_gintarasPasdalinau, kokio tipo namai mums patinka. Sis beje yra panasus i esama, tik kiek didesnis ir atidengtais rastais, senasis kaip minejau apsildintas.
As neprasiau jusu nuomones, tiesiog pasidalinau. Rodos apie vartelius nuomones visu irgi nera klausiama tik siaip pasidalinta.
Ileistumete i galerija ideciau musu senoliuko foto su labai graziomis ziemos nuotraukomis.
Draugiskai sutinkau pasidalinti savo turimomis nuotraukomis. Jei butumete leide, nekiltu klausimu kokioje vietoje stovetu namas nereiktu rasyti isvedziojimu apie modernius kvartalus (matyt tik tokius Kleboniskyje matete).
Jei kas buvote patenkinti savo rastinio namao meistrais ar architektais prasome parekomenduoti.
Vienintelis prasymas mano poste. Nei daugiau nei maziau. Konkretus ir aiskus. Statybinku ir architektu rekomendaciju.
Neturite arba nenorite rekomenduoti, tai ir nera reikalo traukti per danti naujoku. Tiesiog neatsakote. Nesivarginate atsakyti ir tiek. Kur beda?
O siaip mielai pas ka nors uzsuktume i svecius gyvai pasneketi rastiniu ir eklogisku namu tema.
Sis sakinys gimes is vakarykscio pokalbio su vienais nepazistamais iki vakar zmonemis, kurie nors ir turedami ilgai "gimdyta" murinio namo projekta kuriam isleido daug pinigu, persiverte,ir nusprende statyti rastini. Projekta jau turi, statyti ruosiasi pavasari-vasara.
iki
P.s. atsakyti galite nesivarginti, sunku matau cia jums viskas.
Tuom mano dalyvavimas pas jus baigesi.
Deja negaliu pasakyti "buvo malonu".