Įkraunama...
Įkraunama...

Rąstiniai namai 9

QUOTE(Shadow_man @ 2010 03 08, 12:45)
Tai vat aš ir nenoriu perdarinėti pakopų sustačius laiptus, nes laiptininkai šiandien yra, rytoj - nėra. Gali tekti dirbti pačiam. O kai pinigai sumokėti ir dadirbinėti pačiam - vpadlu.
Dabar taip pagalvojau - namas nusėdęs vienoj pusėj ant 3cm daugiau nei kitoj. Vasarą pakaitinus saulutei pietinę pusę ji nusės ir turėtų būti lygu  g.gif o jei ne? kaip tada su perdanga? Kaip su pertvarom? taip ir bus kreiva? o kaip su laiptais? Kaip su viršutine pakopa? Kiek apskambinėjau laiptininkų, tai visi - o koks skirtumas koks namas - statai laiptus ir viskas. Tai tokie iš karto nr.1 atkrenta. O gerų laiptininkų dar nesutikau.. Gal kas rekomendaciją mestels? Laiptų temoj skambinau keliems - kainas palaiko nekrizines - didesnės nei pernai (tam pačiam skambinau). g.gif

Negaliu savo rekomenduoti, nes turi geru meistu didele beda... alc.gif kai uzsakinejom dar nezinojom, o paskui teko laukti kol prasvieses galva...
Kaina labai priklauso nuo pakopu skaičiaus ir jų pločio.
O rimti laiptininkai turi darbu pusei metu i prieki, todel ir kainos pas juos nemazeja.

Siandien i darbus važiavom iš naujų namučių... Įkurtuvių šventė įvyko geriau negu tikėjomės. Aišku nusilaksčiau, bet maloniai praleidom vakarą. Buvo patys artimiausi ir mieli draugai, kurie palaikė mus visą statybų procesą. Vakarėlis buvo netradicinis. Ale švediško stiliaus, vienoje puseje tradicinis lietuviškas stalas su lietuviškais valgiais. Kitoje pusėje japoniškas meniu ir su tam tikrais elementais. Suskirstėm i atskiras erdves kad svečiai laisvai jaustusi ir nebūtų susivaržymo, kada paprastai susodinama prie bendro ilgo stalo ir jau reikalingas vos ne vakaro vedėjas ar šnekorius. Keleto foto ikėliau i albuma, prašome"pacekavyti"
Siaip dar nepersivežėm daiktų todėl vakar vakaras buvo savotiškai chaotiškas. Reikia lygintuvą jungti, gi nėra rozetės prisuktos lotuliukas.gif, O issimaudyti, gi neturim šampūno. Ir dar daug visokių smulkmenų... ryte visi laksto...kas ko ieško, nes dar taip neiprasta ir nauja viskas... Truputi depresijos ir ašarų vakar turėjau, nes labai sunku buvo su mama atsibučiuoti... O MB ir vaikams kažkaip lengviau viskas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nida0511: 08 kovo 2010 - 11:54
QUOTE(Nida0511 @ 2010 03 08, 11:39)
Keleto foto ikėliau i albuma, prašome"pacekavyti"

thumbup.gif visgi savas yra savas... Sveikinimai dideliausi... Pamenu ir aš pirmą rytą su žmona laksčiau kur kas padėta... Kėlėmės pusvalandžiu anksčiau, nes reikėjo viską susirasti.. biggrin.gif Bute buvo paprasčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Shadow, galiu rekomenduot gerą nebrangininką laiptininką. Bent jau aš priekaištų jo darbui neturiu. Jei dar nesusiradai, that is.
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2010 03 08, 15:07)
Shadow, galiu rekomenduot gerą nebrangininką laiptininką. Bent jau aš priekaištų jo darbui neturiu. Jei dar nesusiradai, that is.

Pabandom, dar tik pasirinkimo stadijoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shadow_man @ 2010 03 08, 16:40)
thumbup.gif visgi savas yra savas... Sveikinimai dideliausi...

Aciu...
ir su kiekviena diena vis labiau jausim, kad cia savi...ispuoseleti namai
ok.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif labai patiko jusu forumas apie rastinius namus, daug radau idomios informacijos , kuri yra gan aktuali man siuo metu smile.gif Isigyjome rastini nama, apmuryta plytomis. Viduje namo darysime rekonsturkcija, sioki toki perplanavima, noreciau Jusu patarimu ,kai kuriais klausimais blush2.gif rastinio namo viduje rastai jau nuslifuoti ir buvo apkalti kartono plokstemis ir ant virsaus paklijuoti tapetai... o kai kur ir patys tapetai uzklijuoti tik ant rastu...kai nupleseme kartono , vietomis rastai jau truputi "pagede" kaip juos apdirbti ? ar reikes rastus keisti? kuo apkalti tuos senus rastus is vidaus? ar tks plevel nuo vejo ir gipso kartonas, ar reikia dar deti ir putu polistora? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monoeda @ 2010 03 08, 17:52)
Sveiki smile.gif  labai patiko jusu forumas apie rastinius namus, daug radau idomios informacijos , kuri yra gan aktuali man siuo metu smile.gif Isigyjome rastini nama, apmuryta plytomis. Viduje namo darysime rekonsturkcija, sioki toki perplanavima, noreciau Jusu patarimu ,kai kuriais klausimais blush2.gif rastinio namo viduje rastai jau nuslifuoti ir buvo apkalti kartono plokstemis ir ant virsaus paklijuoti tapetai... o kai kur ir patys tapetai uzklijuoti tik ant rastu...kai nupleseme kartono , vietomis rastai jau truputi "pagede" kaip juos apdirbti ? ar reikes rastus keisti? kuo apkalti tuos senus rastus is vidaus? ar tks plevel nuo vejo ir gipso kartonas, ar reikia dar deti ir putu polistora? rolleyes.gif

g.gif kiek tas truputi pagede?Kokio interjero labiau norite?Kadangi man grazu naturalus rastai,tai as ju neslepciau,nuvalyciau,nualyvuociau,ir dziaugciausi.Bet jeigu truksta silumos,jei reikia daug rastu keisti,jei gerai ir kitokios sienos,ne rastu,tada galvociau kaip susitvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(Baladona @ 2010 03 09, 17:15)
g.gif kiek tas truputi pagede?Kokio interjero labiau norite?Kadangi man grazu naturalus rastai,tai as ju neslepciau,nuvalyciau,nualyvuociau,ir dziaugciausi.Bet jeigu truksta silumos,jei reikia daug rastu keisti,jei gerai ir kitokios sienos,ne rastu,tada galvociau kaip susitvarkyti.

Dekoju uz atsakyma! smile.gif kai kurie rastai trupa, tiesiog i "miltus" tai tuos manau reikes keisti.. naturalus ir man grazu, bet jie jau apipjauti ir samanomis apkaisioti, tai manau, daug darbo kad atgaivinti.... unsure.gif
interjeras bus kontrastingas ir kantri stilius ir siuolaikiskas.mastome kai kurias sienas daryti kamstine danga.. nors dar kolkas iki ju toli))
pirma viska issikuopti reikia))ir planuoju architekta atsivezti , kad aptarti daugeli dalyku. g.gif
Atsakyti
Na gi kaip kovojat su tom "vienadienem"??? ir traiskom ir siurbiam, o vis atrodo, kad ju daugeja... kaip jos kitaip vadinasi? arba kur rasti mokslines informacijos?

O kaip smagu naujuose namuciuose... Vakare grizti po darbo, niekur skubeti nereikia... Kol turiu padejeju, tai ir namus diena pakurena, taip silta ir malonu. Ryte irgi pakankamai silta, bent jau palyginus kaip gyvenom. Pasizymejau elektros ir vandens skaitiklius, paziuresim, kiek per men sunaudojam visko.
O dabar ivertinau, kaip gerai suplanuotas ir pastatytas musu namas. Virtuves langas daugiau i siaure, valgomajame atsisedus is ryto, galima megautis kava ir dziaugtis rytiniais saules spinduliais. Vakare saule sildo pro svetaines langus. Gerai, kad pasirinkom didelius vitrininius langus, daug sviesos suteikia sirdziai maloniu emociju. Ir vakar aplamai po pasigulejimo vonioje taip kaifas apeme.
O jau planuojames darbelius ilgajam savaitgaliui. MB nori tambure plyteles klijuoti, o as turbut uzsiimsiu kraustymosi ir daiktu vezimu.
Ir beje...draugai jau prasosi i svecius... drinks_cheers.gif
Taip kad Kaunieciai ir ne tik galit taip pat mus aplankyti. Padiskutuosim apie ka nors.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nida0511: 10 kovo 2010 - 08:13
Paskaitinėjau senas temas žiūriu naujienų daug turim tongue.gif
........

QUOTE(Žmona @ 2009 02 23, 16:26)
Sveiki visi naujoj temoj...tik mes dar negalim pasidziaugt nei šveitimu nei dažymu...na nebent grožėjimosiu popieriuje  biggrin.gif
Tyrimas tesiasi...  4u.gif

taigis šiandien dienai jau labai aktualu šlifavimas, kažna kokios kainos rinkoj sukasi bigsmile.gif blush2.gif ?????

QUOTE(patrakusi @ 2009 02 23, 16:49)
Sorry už OT...
Žmona sveikinimai  4u.gif  nestuke.gif  Ech, kaip aš noriu greičiau leliuko... wub.gif Bet dar toli gražu.. verysad.gif

Labai džiaugiuosi už tave..matau jau ir pati greit supsi...maniškiui sekmadienį JAU 5 mėnesiai doh.gif

Pas mus jau visos rastinės dalys pastatytos.dar tik pirtelė be stogo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nida0511 @ 2010 03 10, 09:03)
Na gi kaip kovojat su tom "vienadienem"???  ir traiskom ir siurbiam, o vis atrodo, kad ju daugeja... kaip jos kitaip vadinasi? arba kur rasti mokslines informacijos?

O kaip smagu naujuose namuciuose... Vakare grizti po darbo, niekur skubeti nereikia... Kol turiu padejeju, tai ir namus diena pakurena, taip silta ir malonu. Ryte irgi pakankamai silta, bent jau palyginus kaip gyvenom. Pasizymejau elektros ir vandens skaitiklius, paziuresim, kiek per men sunaudojam visko.
O dabar ivertinau, kaip gerai suplanuotas ir pastatytas musu namas. Virtuves langas daugiau i siaure, valgomajame atsisedus is ryto, galima megautis kava ir dziaugtis rytiniais saules spinduliais. Vakare saule sildo pro svetaines langus. Gerai, kad pasirinkom didelius vitrininius langus, daug sviesos suteikia sirdziai maloniu emociju. Ir vakar aplamai po pasigulejimo vonioje taip kaifas apeme.
O jau planuojames darbelius ilgajam savaitgaliui. MB nori tambure plyteles klijuoti, o as turbut uzsiimsiu kraustymosi ir daiktu vezimu.
Ir beje...draugai jau prasosi i svecius...  drinks_cheers.gif
Taip kad Kaunieciai ir ne tik galit taip pat mus aplankyti. Padiskutuosim apie ka nors.

Aš tai tuos žalius skraidančius nusprigtuoju kai užmatau, bet šiaip per daug galvos nesuku.

Dideli sveikinimai įsikėlus!
Atsakyti
pas mane jokiu vabzdziu dar nepasirode. is kenkeju turiu tik du sunis ir dvi peles.

oi Nida daba prisedus tavo albuma pavarciau, kazkaip buvau prlaeidus ta foto kur namas su bantiku. nu kaip fainai sugalvojo, taip ir jauciasi tokia siluma ir jaukumas is jusu visu ikurtuviu smile.gif

toks grazus oras, kuo uzsiiminejate? MB dazo darbo kambari, daba jau reikes nuomoti grindu aparaciuka slifavimo. gal kas ka rekomenduoti galite? ne meistrus o aparatura smile.gif

o dar domina, gal kas turit tapetu klijavimo ant glaistyto GK patirties? reikes darbo kambary dvi sienas istapetuoti, noriu nuo lubu palikti kokiu 5 cm tarpeli, tai bandau ieskotis infos kaip kokybiskai viska padaryti, kad neatsilaupytu kokie krastai
Atsakyti