Įkraunama...
Įkraunama...

Rąstiniai namai 10

QUOTE(garnelis @ 2010 04 15, 09:40)
kas buvo prirasyta ?  mirksiukas.gif
jei ka domina, permachinko atstovai kaip supratau vel veza. kibiras po 950 litu, uzsakineja dabar nauja partija. parase man meila, sako kiek reikia, bet as dabar pradejau mastyti, gal vis delto tiesiai paciai is usa siustis... nu brangu cia...

estai tiesa irgi atrase, pas juos kibiras 1000 lt plius atsiuntimo islaidos iki lietuvos.

Tai yra norinciu uzsakyti permachinka, po kiek kibiru jus uzsakote? Siandien buvau parodoje, tai sake, kad vez po 1100 Ltg., tai 950 tai gana normalesne kaina.
Atsakyti
nu kazin kaip jie kaina skaiciavo....
lentu klojiniam turejom, vietoj armaturos sudejom metalo likucius, vamzdziu likucius. betona uzsakinejom, stulpam blokelius pirkom. viso pamatas ir stulpai gavosi vidutiniskai 100lt metras. bet tai turiu pusmetrio aukscio betonini pamata, kuris jeigu masina vel bandys ilekt i nama bent pristabdys ja....
o kokia nauda is tos juosteles? ta prasme kokia jos funkcija?
Atsakyti
QUOTE(Natalocka @ 2010 04 16, 19:46)
Tai yra norinciu uzsakyti permachinka, po kiek kibiru jus uzsakote? Siandien buvau parodoje, tai sake, kad vez po 1100 Ltg., tai 950 tai gana normalesne kaina.

Nu jeigu turet omeny, kad USA permachink kainuoja iki 200USD, tai manau kaina yra nenormali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2010 04 15, 12:10)
Sveiki, gal kas turi atsiliepimu apie http://www.medinevinis.lt/ ? Jau buvom apziureti ir jo pastatyto namo pries 2metus. Lyg neblogas,kiek suprantu. ir zmones patenkinti jo darbais. Ir dabar jis mums pasiule toki dalyka-pusiau karkasini,pusiau rastini nama. Pirmas aukstas karkasinis,bet pagal kitokia technologija,kokia paplitus norvegijoj,o lietuvoj jis tik vienintelis darys tokius.Pirmas toks namas dar tik sia vasara Vilniuj pilaiteje planuojamas. Niekaip nerandu paveiksliuko parodyt,kaip atrodo. Bet pas ji pradiniam psl kai nuotraukos keiciasi yra du tokio tipo namai. Lentos staciai ir tokios kolonos raizytos. O antras aukstas rastinis. Pasakiciavo,kad toks mums gautusi pigiau,nei rastinis.Tai galvojam,kad toki ir statysim. Tik beda ta,kad nieko apie juos niekur negaliu pasiskaityti,nes Lietuvoje tai naujiena(bent taip sake). Tai gal kas zinot ka nors?

Mes kai rinkomės statytojus viena kompanija mums taip pat pasiūlė tokį variantą ir sakė, kad jau kažkas yra pasistatęs, tik mūsų tai nesužavėjo. Atrodo tai Log house masters buvo, netoli Plungės įsikūrę.
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2010 04 16, 21:17)
nu kazin kaip jie kaina skaiciavo....
lentu klojiniam turejom, vietoj armaturos sudejom metalo likucius, vamzdziu likucius. betona uzsakinejom, stulpam blokelius pirkom. viso pamatas ir stulpai gavosi vidutiniskai 100lt metras. bet tai turiu pusmetrio aukscio betonini pamata, kuris jeigu masina vel bandys ilekt i nama bent pristabdys ja....
o kokia nauda is tos juosteles? ta prasme kokia jos funkcija?

Na, jus tai saunuoliai 4u.gif daug patys darot, mums ner ko lygintis su jusu kainom ax.gif Idomu kiek butu jusiske kainavus jai samdyti meistrus, viska pirkti.....
man tos juosteles hihihi.gif atodo palengvins vejos pjovima palei tvora (nes jai medis nuo pat zemes tai nezinau kaip ja apsaugot) ir kaimynu piktzoles gal i musu sklypa maziau landzios...siaip kokie katinai neiskapstys zemiu ir pro apacia nepralys....
na cia tik siaip pamastymai unsure.gif

Vieni pardavejai man taip ispeike medines tvoras, prigazino kad taip daznai reikia jas dazyti, nors ir dazai kokybiski....Na, neturiu draugu, kurie 10 metu turetu ir galetu ka pakomentuoti g.gif . Bet vistiek noriu medines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiira @ 2010 04 17, 12:03)
Vieni pardavejai man taip ispeike medines tvoras, prigazino kad taip daznai reikia jas dazyti, nors ir dazai kokybiski....Na, neturiu draugu, kurie 10 metu turetu ir galetu ka pakomentuoti g.gif . Bet vistiek noriu medines smile.gif

nu pas mus nuo zemes pamatukas lentas biski pakeles, o kas liecia dazyma, tai praejusiais metais nudazem viena karta, paskui orai subjuro ir antrakart nebedazem,tai si pavasari reiks dar karta nutepti. nu jeigu namo dazai laiko 3-4 metus, tai manau kad ir tvorai tiek laikys. galu gale ziuresim, gal veliau tik koki papildoma sluoksni atsviezinsim dazu ir viskas, niekas cia kas pora metu nesiruosia to medzio perdazineti.
Atsakyti
keliu temą, nes jau užmišta patapo..

Kaip pavasaris? Dar kas kūrenat ar nebe? Aš dar vieną kart užkūriau savaitgalį - penktadienį, tai dar ir šiandien +24 namie... karsta.gif

Kas liečia tvorą, tai pas mane pamatas ~40 cm suleistas į žemę ir ~30 cm virš žemės. Bus medinė tvora prisukta prie metalinių stulpų. Sąmata gavosi apie 2-2,5 t LT. Viso 100 m tvoros, bet užtat 16cm pločio ir su kas ~2 metrus atstumu gręžinukais ~1 m gylio. Gal apsaugos namą nuo kokio dviračio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shadow_man @ 2010 04 19, 09:11)

Kaip pavasaris? Dar kas kūrenat ar nebe? Aš dar vieną kart užkūriau savaitgalį - penktadienį, tai dar ir šiandien +24 namie... karsta.gif

Kas liečia tvorą, tai pas mane pamatas ~40 cm suleistas į žemę ir ~30 cm virš žemės. Bus medinė tvora prisukta prie metalinių stulpų. Sąmata gavosi apie 2-2,5 t LT. Viso 100 m tvoros, bet užtat 16cm pločio ir su kas ~2 metrus atstumu gręžinukais ~1 m gylio. Gal apsaugos namą nuo kokio dviračio  biggrin.gif

tu cia su visom medziagom paskaiciavai? kazkaip pigokai gaunasi kokio aukscio tvora? kokios lentos?
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2010 04 19, 10:58)
kazkaip pigokai gaunasi kokio aukscio tvora? kokios lentos?

ne tas zodis unsure.gif man cia ziauriai pigiai atrodo, arba cia kazkas netaip g.gif Shadow, gal gali imest kokia nuotrauka tvoros ax.gif
Ir isvis, tas musu albumas l.retai pasipildo.
Gorados tai maciau, kaip krizine l.gerai atrodo biggrin.gif , o jusu lentutes ten obliuotos?

Del kurenimo..... tai mes si savaitgali kai nuvaziavom pora val. su striukem norejosi buti, kol zidinukas isilde. Manau jai nuolat ten butumem vistiek reiktu kurent po truputi.
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2010 04 19, 09:58)
tu cia su visom medziagom paskaiciavai? kazkaip pigokai gaunasi kokio aukscio tvora? kokios lentos?

Tai gi čia tik pamatas su metaliniais stulpais ir metalinėm plokštelėm prisukti lentoms. Lentos, dažai, dažymas, alus ir visa kita bus skaičiuojama vėliau, vasarą smile.gif

Ale gerai išgąsdinau su kainom, ane? Net ir pats paskaitęs susinervinau.. biggrin.gif

Ai, gi dar nepaskaičiavau vasarai lentų impregnavimo po aukštu slėgiu, kur 1m3 kainuoja ~80 Lt. Tai va dar pora kubų reikės netučių impregnuoti.

o šiaip tvorą galvoju 1,8 metro daryti. Iš pietinės pusės kaimynų vienguba, iš šiaurinės ir nuo gatvės dviguba bus. Šiaip šaltis porai vietų įskėlė pamatą. O kaip pas Tave, Gorada? Pas mane tai ir gręžinukai buvo subirbinti, ale vistiek pakilnojo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shadow_man: 19 balandžio 2010 - 13:27
QUOTE(Shadow_man @ 2010 04 19, 09:11)

Kas liečia tvorą, tai pas mane pamatas ~40 cm suleistas į žemę ir ~30 cm virš žemės. Bus medinė tvora prisukta prie metalinių stulpų. Sąmata gavosi apie 2-2,5 t LT. Viso 100 m tvoros, bet užtat 16cm pločio ir su kas ~2 metrus atstumu gręžinukais ~1 m gylio. Gal apsaugos namą nuo kokio dviračio  biggrin.gif

Pavasaris tai gerai, o vat laiko visai truksta. Darbai suletejo.
Praejusia savaite kurem 2 kartus ir tai daugiau del vandens. Silta namie, trumpom rankovem vaikstom.
Apie normalia tvora tik pasvajoti belieka. Laikinai bus zalia gyvatvore. Savaitgali kelis medelius ir krumelius sodinau.
Reiketu kokia foto ikelti i albuma... bet gal kita diena.
O blogiausiai, kad dingo mano katinelis... Isejo pasivaikscioti ir negrizo...
Atsakyti
QUOTE(Nida0511 @ 2010 04 19, 13:34)
O blogiausiai, kad dingo mano katinelis... Isejo pasivaikscioti ir negrizo...

nepergyvenk... Morcius turbūt (paguoda bent tokia)... Apsiformins ir grįš mirksiukas.gif Nebent sfinksas ar dar koks retesnis, tai tą gali ir pasiimt kas nors. Man tai žmona neleidžia sfinkso laikyti.. O aš taip jo noriu.. Tokie meili kačiukai... ech... cool.gif
Atsakyti