QUOTE(Aiira @ 2010 04 19, 15:02)
ne tas zodis
man cia ziauriai pigiai atrodo, arba cia kazkas netaip
Shadow, gal gali imest kokia nuotrauka tvoros
Ir isvis, tas musu albumas l.retai pasipildo.
Gorados tai maciau, kaip krizine l.gerai atrodo
, o jusu lentutes ten obliuotos?
Del kurenimo..... tai mes si savaitgali kai nuvaziavom pora val. su striukem norejosi buti, kol zidinukas isilde. Manau jai nuolat ten butumem vistiek reiktu kurent po truputi.

Ir isvis, tas musu albumas l.retai pasipildo.
Gorados tai maciau, kaip krizine l.gerai atrodo

Del kurenimo..... tai mes si savaitgali kai nuvaziavom pora val. su striukem norejosi buti, kol zidinukas isilde. Manau jai nuolat ten butumem vistiek reiktu kurent po truputi.
jop letos obliuotos pas mane. pas mus pirmam aukste kur rastai jauciasi kad vesiu nei antram kur karkasas. jei nesildom apacioj laikosi apie 20-21, man vesoka tai vakarais zidini pakuriu, kokios 20-30 minuciu ir temperatura uzkyla.
vakar virtuvej langa palikau pravira ir nuejau miegoti.... ryte prabundu - o dubakas namie!!!!o jau keltis nenoriu!!!! galvoju kiek lauke turejo atsalti kad namie toks dubakas pasidarytu.... veliau vyras rado pravira langa....
ir seip savaitgalis darbingas (nepasiant kad sekmadieni iki 2 miegojau

paleidom keleta amuru i tvenkiny, ziuresim ar gyvens... vienas kazkoks priduses buvo tai gavosi gardus kepsnys

tik kazkaip nepatogu valgyti buvo ta, kuris pirktas buvo tevenkinio prieziurai....
QUOTE(Shadow_man @ 2010 04 19, 15:24)
o šiaip tvorą galvoju 1,8 metro daryti. Iš pietinės pusės kaimynų vienguba, iš šiaurinės ir nuo gatvės dviguba bus. Šiaip šaltis porai vietų įskėlė pamatą. O kaip pas Tave, Gorada? Pas mane tai ir gręžinukai buvo subirbinti, ale vistiek pakilnojo...
jau kaip as svaigstu apie tvora....... jau netoli vyro atostogos, tai jei nepadarys man tvoros..... revoliucija namie bus

QUOTE(Nida0511 @ 2010 04 19, 15:34)
O blogiausiai, kad dingo mano katinelis... Isejo pasivaikscioti ir negrizo...
jaziau