Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

QUOTE(bus_ka @ 2010 01 21, 20:12)
campari*, mielas šepetukas smile.gif , ar jis plastmasinis? Jei taip, tai kuom gruntavai ar tik pašveitei (gali atsakyt į AZ)?

aciu wink.gif sepetukas seip medinis tik baltai dazytas, as sepeciu plaukams eurokos'e rodos apsipirkau, ten didesni/mazesni ir kianos normalios po 3-6 lt mazdaug 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif ačiu, campari*, ryt ir aš savo naują šepetuką įkelsiu, pastebėjau, kad jaučiu jiems silpnybę blush2.gif
Atsakyti
kiek simpatisku darbu....

Zmonytes sage pirma labai smagi, tik man to violetinio kaspinelio jau kaip ir nebereiketu. Tada sage (mano supratimu) butu subtilesne..
Antras komplektukas irgi butu fainas, jei ne tie oranziniai karoliukai..... labai jau jie rekia.... bet auskarai tai tobuli - pora, bet ne vienodi.. Super... thumbup.gif
Tik auskarus tikrai pirkciau lotuliukas.gif

campari sepetys mergytei irgi mielas...Jau isivaizduoju kokia 5- 10 metu mergaite besisukuojancia... smile.gif
Dar patiko dezute balta su melynom gelem (nepamenu kieno) ir auskarai su drugeliais...

Ir siaip nei vienas darbelis, ikeltas siandien/vakar, nepasirode negrazus/nesimpatiskas ar bais jau neskoningas...
Ar cia as gendu, ar merginu darbeliai "mano skonio"...
Atsakyti
Ingusia31 ačiū už šaunų patarimą, būtinai pasinaudosiu 4u.gif bet šį kartą supratau kad balta ir mėlyna sykiu ne mano spalvos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 21, 18:01)
Ai siandien as mazai miegojau tai pasakysiu ir as ka nors gero  biggrin.gif

Giagute kai darei padekla tu pati cia darei SESELIUS ar PRITAPYMUS  g.gif nes pasirinkus tamsesnius pritapymus tai gaunas labiau panasu i seseli, o seselis krenta labiau i viena puse o ne aplink vienodu ratu  ax.gif .

kai šviesos šaltinis yra tiesiai virš apšviesto objekto, tuomet objektas arba visai neturi krintančio šešėlio, arba jis kaip tik ir būna aplink vienodu ratu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2010 01 22, 01:10)
kai šviesos šaltinis yra tiesiai virš apšviesto objekto, tuomet objektas arba visai neturi krintančio šešėlio, arba jis kaip tik ir būna aplink vienodu ratu  4u.gif

Vienodu ratu galetu buti jei daiktas "kabotu ore", o jei ant pagrindo tada seselio nebuna g.gif .
Atsakyti
ojej bigsmile.gif ačiū merginos labai labai už tokius įvertinimus.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif tikrai nesitikėjau, kad šitas padėklas tiek gražių žodžių sulauks.. blush2.gif

ingusia, ką aš tau galiu pasakyt - dariau, kad būtų gražu tongue.gif ir tikrai nesukau sau galvos, ar čia bus šešėlis ir juolab nesijaudinau, ar į tą pusę kas nors krinta hihihi.gif

QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 21, 16:01)
Giagute kai darei padekla tu pati cia darei SESELIUS ar PRITAPYMUS  g.gif nes pasirinkus tamsesnius pritapymus tai gaunas labiau panasu i seseli, o seselis krenta labiau i viena puse o ne aplink vienodu ratu  ax.gif .

Atsakyti
Atnešu žadėtas šukeles "Saulėta pieva":ax:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 22, 09:54)
Vienodu ratu galetu buti jei daiktas "kabotu ore", o jei ant pagrindo tada seselio nebuna  g.gif .

o gėlės kaip tyčia yra tokie bumbulai, kabantys ant stiebų -žiedai paprastai nebūna prisiploję prie žemės, nebent per gėlyną ar puokštę su volu pervažiavus. Gėlės tokiu atveju negali neturėt šešėlio, nebet koks stulpelis, ar plyta.
taipogi, net ir ant pagrindo gulintis daiktas turėtų ratu krintantį šešėlį, jei jis apšviestas iš arti.
Siūlyčiau atydžiau įsižiūrėti, kaip ten būna su šešėliais įvairiomis sąlygomis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusachius: 22 sausio 2010 - 12:08
Buvau šitą dėžę įkrovus į kitą dekupažo temą doh.gif doh.gif naujausias darbas:
Dėžutė "Žali pavasario namai" 24,5x17,5x 9 cm
user posted image

P.S. čia naudotos vien tik servetėlės (3jų rūšių), viršus sendintas smulkiu Perfetto dvikomponenčiu, bet nuotraukoj sendinimo nesimato... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 22 sausio 2010 - 12:35
Versus nu nerealiai wub.gif maciau ta servetele, bet kas is jos toki grozi sukurti, nu fantastika kazkokia, turi gyslele wink.gif labai faina dezute, ta juostele su saga labai daug zavesio priduoda thumbup.gif

davai dezutes vidu rodyk bigsmile.gif
Atsakyti
Versus* sužavėjo mane tavo dėželė wub.gif Ir spalvytė tokia šilta ir kaspinukai ir sagutė ir tas apvadėlis..........nu man tokia vientisa harmonija thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif Išbaigtas darbelis iki galo thumbup.gif (dugnas dėžutės ir vidus)
Atsakyti