Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Labai smagu, kad patiko mano inkiliukai, ir nepagailėjot gero žodžio wub.gif
campari*, balte, ohara, bus_ka, Raseleb, Zmonyte, vaivaj. Vėjauste, grite ,- dėkoju visoms 4u.gif

o va dėžės vidus:
user posted image
ir skilmas iš arčiau:
user posted image

visas juosteles klijuoju piešukiniais klijais 4u.gif

balte jau dėžutės grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 22 sausio 2010 - 17:10
VERSUS nuostabi dezute wub.gif 4u.gif svariai, tvarkingai atlikta, labai grazu...
cia su vienkomponenciu darius?
Atsakyti
VERSUS, wau koks grozis dezutes bigsmile.gif
Atsakyti
versus super dezute wub.gif thumbup.gif viskas taip skoningai ,apgalvotai .... wub.gif

balte wub.gif labai grazi dezute
Atsakyti
Versus, Balte, jūsų dėžutės NUOSTABIOS! thumbup.gif thumbup.gif
Aš vis nesirįžtu savo pirmų darbukų įkelt, nes iki tokio tobulumo dar oj kaip toli doh.gif
Atsakyti
Didelis aciu visoms uz grazius ir siltus zodelius mano mergaitiskam sepeteliui, tai kaip balzamas sirdziai 4u.gif pasiskaicius tai norisi sest ir dekupazint dekupazint... biggrin.gif
Atsakyti
Versus, Balte sauniai padirbejot thumbup.gif , taip malonu akiai kai ziuri i tavrkingus, graiziai sukomponuotus ir suderintus darbelius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2010 01 22, 17:16)
cia su vienkomponenciu darius?

rug_gele , čia Perfetto dvikomponenčiu sendinta (smulkiu) mirksiukas.gif
Dove, Osera, rug_gele, dalionska, biriusa,- aciuks.gif labai dėkinga už komplimentus 4u.gif
campari*, labai simpatiškas tavasis šepetukas, tiesiog su ta servetėle visi dabai puikūs, tai net nepagyriau ... rolleyes.gif
Atsakyti
labas vakaras. labai grazus visu darbeliai visoms dideli komplimentai.
jei priimsite noriu ir savo kelis darbelius parodyti ir sulaukti pagyrimu arba kritikos smile.gif
http://public.fotki.com/zyliux/
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 01 22, 15:48)
"Pievų elfė"
(Akriliniai dažai, 2 skirtingos servetėlės, viskas pertapyta ir pritapyta, viduje dirbtinis veltinis - filcas, dvikomponentis "Sottile", pusiau matinis lakas, na, regis viską paminėjau smile.gif )

Balte o jau dėžutė wub.gif tokia graži, miela thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gausias pagyras 'elfei'. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pamaloninot mane bigsmile.gif

Mergaitės, kurios nesiryžtat, nebijokit nieko, ypač kritikos. Tikrai, patikėkit, viskas ateina su laiku, bandant... Man net prisiminti gėda, koks buvo mano pirmas darbelis (ant kartoninės batų dėžutės nudažytos baltai priklijavau frezijas). Dabar aišku nei kvapo tos dėžutės namuose nebėra. Daug kartoninių dėželių sunaudojau, kol ryžausi pagražinti medinę, kad nereikėtų išmesti jos...

versus, vidus irgi puikus thumbup.gif
Atsakyti
balte, nuostabi dėžutė.... thumbup.gif wub.gif
tikrai gėda pagalvot kaip savo dedu alia mena... lotuliukas.gif žinau kad be užsispyrimo ir pastangų nieko nebus..darysiu darysiu ir kažkada padarysiu tikrai gražia... blush2.gif tik nereik nuleist rankučių... ax.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti