Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

QUOTE(kristule666 @ 2010 01 23, 10:50)
Jaunutia, pirmi blynai visai nieko, bet as gal nebuciau tiek daug sendinusi. Visos dezutes uzsendintos taip nelabai naturaliai.GAlima buvo sonus tik, ar kampus, nes taip naturaliau atrodo.
Pirmyn , nesustok 4u.gif

rolleyes.gif victory.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2010 01 22, 22:26)
4u.gif
dar tik mokausi, tai vietoj lentuciu, plastikines dezutes dekupazuoju... pries dazant pasvitrinu ir nugruntuoju.
kedute krikstasuniui, niekaip atsidziaugt negali  smile.gif pagal jo pageidavimus ir issirinktas spalvas dariau.

teisingai- mokykis 4u.gif , kad ir ant karves lotuliukas.gif , koks skirtumas kam kas nudekoruota, svarbu igusti technika. Tik nematau, kad kas patare kaip tai padaryti geriau bigsmile.gif tyliai tyliai pagyre ir praignoravo.
Jaunutia- nu nieko sau fabrikelis- kaip pradziai- sakyciau gerai 4u.gif Po kurio laiko kai igusi manau ir dekoravimo budai pasikeis.
O aukstesnis lygis, man bent tu kurios sugeba uzklijuoti lygiai ir tiesiai dryzuotas serveteles daugiau nei 20cm plote ... vakar 3 kartus bandziau doh.gif
Atsakyti
Idedu ir einu ziureti kokiu grozybiu pridejot nuo paskutinio karto kai lankiausi 4u.gif

Dezute jau matet, jai i kompanija dar zvakide:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Zmonyte @ 2010 01 21, 15:27)
o čia mano darbeliai:
sagė "Fėja"

Feja labai patiko, o kitos kazkaip spalvytes bent jau nuotraukoj nelabai susisaukia g.gif

QUOTE(Kandi @ 2010 01 21, 16:32)

ateinu ne tuščiomis o su arbatinės dėžute..... nežinau sunkiai man sekėsi su tom geltytėm susidraugauti,man ir dabar jos kažkaip keistai atrodo....

Sauniai thumbup.gif

QUOTE(campari* @ 2010 01 21, 18:25)
sepetys mergytei

Labai mielas wub.gif

QUOTE(versus* @ 2010 01 22, 13:23)

Dėžutė "Žali pavasario namai"

Kaip tu viska atrandi ir suderini, na nerealiai grazu wub.gif

QUOTE(baltė @ 2010 01 22, 15:48)
"Pievų elfė"

Oho kiek darbo ideta ir kaip grazu ir skoninga thumbup.gif
Atsakyti
Gadriuke, kompanija šauni thumbup.gif

QUOTE(leliuko_mama @ 2010 01 22, 21:16)
kad jau padrasinot, tai rodausi...  blush2.gif
laukiu pastabu ir kritikos...

Nenoriu per daug smulkiai aptarinėti, bet vieną dalykėlį norisi užakcentuoti - pasirinktos per tamsios/ryškios pagrindo spalvos, kurios 'paskandina' paveiksliukus. Pvz. rožinės dėžutės ir rožės jose nelabai matosi. Jei pagrindas būtų šviesesnis, tai motyvas atrodytų geriau, ryškiau. 4u.gif

QUOTE(Jaunutia @ 2010 01 23, 10:34)
Sveikos, nu po padrasinimu ir as imesiu kelis darbelius (as dar tik pradedancioji, tai labai noreciau isgirsti kritikas, kad kituose darbuose pasitaisyciau)

Nebloga pradžia, bet nelabai ką galima pamatyti, kai taip sukarpytos nuotraukos, 'stambus planas' arba labai mažytės. Bendro vaizdo nesimato kažkaip. Aišku, klaidelių yra, matosi apiplėšytų motyvų krašteliai, trūksta kruopštumo.
Atsakyti
Gadriuke niu labai grazu wub.gif klausyk o kur tu tokias grazias sagutes perki? neuzmaciau kazkaip as tokiu niekur blush2.gif
Atsakyti
tokių sagučių esu pirkusi pruie kalvarijų turgaus antrame aukšte.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2010 01 23, 15:06)
tokių sagučių esu pirkusi pruie kalvarijų turgaus antrame aukšte.

Ibrahim parduotuvėj toj? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 01 23, 15:44)
Gadriuke niu labai grazu  wub.gif klausyk o kur tu tokias grazias sagutes perki? neuzmaciau kazkaip as tokiu niekur  blush2.gif

uz turgaus yra audiniu parduotuve. Ne Ibrahimas. Ibrahime irgi yra saguciu visokiu tik reikia paieskoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 23, 15:26)
uz turgaus yra audiniu parduotuve. Ne Ibrahimas. Ibrahime irgi yra saguciu visokiu tik reikia paieskoti wink.gif

bet tai kur ten uz turgaus. g.gif nes as dirbau GVIF`oj ten aplink lyg ir nera audiniu parduotuves unsure.gif
Atsakyti
idomu o kaune kur rast tokiu? 4u.gif
Atsakyti
yra ir Kaune:
Audiniu parduotuve
Atsakyti
Gal kas žinote kaip ir kuo reikia dekupažui ! blush2.gif
Atsakyti