Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Auksine, man sie meskenai patinka, dariau krikstadukrom sukas su jais wub.gif
Kristule666, na labai liuks dezute thumbup.gif , man i komplekta dar suku prie truksta lotuliukas.gif
Atsakyti
Versus* zaviuosi tavo sugebejimais ir kantrybe wub.gif
Sobieska, saunuole negali sau leisti pailseti net susizalojusi - diagnoze - priklausomybe dekupazui lotuliukas.gif
Balte, superine kedute, tokia mano skonio 4u.gif
Kristule666 grazus komplektukas thumbup.gif
auskine ir meskiu dezute zavi 4u.gif
Grite - puikiai spalvas suderinai, gal jau vidui nieko nebedaryk wink.gif
Nepamenu kurios laikrodukas, bet tirkai super sauniai pritapyta. Nepamirsk kad visada yra iseitis vietoj skaiciuku deti kazka kita - svarovskiukus sageles, svarbiausia nestokoti fantazijos mirksiukas.gif Tau berasant gime viena mintis thumbup.gif jau nespesiu greit uzsirasineti doh.gif

Iki savaitgalio kito gal jau baigsiu savo pora kurinuku. Dar nebaigiau lakuoti ir detaliu neturiu ax.gif O ir nufotkint tik savaitgali diena galiu doh.gif
Atsakyti
Grite labai šauni skrynelė ir spalvos dera, jei dar viduj ką darysi, tai jau bus mirgu marga 4u.gif
kristule666 gražus komplektukas, tik pakaboje truksta ties kabliuku kokios varnytės ar dar ko, nes kai pakabinsi rūbelį, nieko nesimatys, net kad ji dekoruota 4u.gif
Pasirodau ir aš su savo papuošaliukų serija ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 02 vasario 2010 - 03:02
Raseleb, labai grazus auskariukai thumbup.gif
Atsakyti
Aciu dar karteli visoms uz pagyras ir nuomones 4u.gif

Kristule66 man patiko rinkinukas-sauniai viska sudeliojai i savo vietas. O ar nebutu graziau, jei dar ir pakabele ruzava spalvyte apkantuotum, nu jei tai ieina i rinkinuka, tai ir padarom, kad ji kuo daugiau turetu atitikmenu mirksiukas.gif .Bet siaip irgi graziai ziurisi

Raseleb paskutiniai auskariukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 01 31, 11:06)
Priimkit laikinos invalides darbuka... biggrin.gif

be žodžių wub.gif tiesiog thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kristule666 @ 2010 02 01, 09:26)
Na faina kad yra si tema, mat yra kur akis paganyti.Visu darbeliai labai grazus 4u.gif

Na ir mano paskutinis vargelis.Pirma karta klijavau dryzuota servetele, tai kol pagavau "kampa", ne viena sugadinau doh.gif
Nuotraukoje nesimato blyzguciu ant dangtelio virsaus.

Gražu wub.gif labai spalvos gražios thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Raseleb @ 2010 02 01, 10:11)
Grite labai šauni skrynelė ir spalvos dera, jei dar viduj ką darysi, tai jau bus mirgu marga  4u.gif
kristule666 gražus komplektukas, tik pakaboje truksta ties kabliuku kokios varnytės ar dar ko, nes kai pakabinsi rūbelį, nieko nesimatys, net kad ji dekoruota  4u.gif
Pasirodau ir aš su savo papuošaliukų serija  ax.gif

Labai originalu thumbup.gif Jaučiu ir aš bandysiu auskariukus gamint mirksiukas.gif
Atsakyti
sobieska, Vėjaustė dėkoju už pastebėtus auskariukus ir pagyrimus ax.gif
QUOTE(auksine @ 2010 01 31, 23:28)
pasirodau su meskiuku dezute:)

Tie meškinai tokie mieli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raseleb: 01 vasario 2010 - 10:38
Viskas lblb gražu.. bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Aš vis vieną dėžutę darau darau kasdien po truputuką tikiuosi gausis tikrai graži... blush2.gif
Atsakyti
Balte, "rimta" kėdutė rimtiem žmogeliukam bigsmile.gif , šaunu!
Gritė, toks įspūdis, kad tavo dėžutė visa žaižaruoja vidine šviesa, nuostabu!
Atsakyti
didžiulis ačiū visoms gerų žodžių nepagilėjusioms dėžei su Klimto medžiu wub.gif

kiek nuostabių darbų po savaitgalio atsirado bigsmile.gif
balte , tavoji kėdutė nuostabi- šilta, vaikiška, tačiau neperkrauta ir subtili wub.gif pritapymai labai gražūs!
Sobieska, niekad nesugalvočiau, kad galima taip puikiai suderinti tokius skirtingus motyvus,- neįprastai gražu ir stebėtinai kokybiška, o dar įvertinant tai kad teko darbuotis su neįgalia ranka... doh.gif 4u.gif
Raseleb, man pasutinės 2 auskariukų poros labai simpatiškos bigsmile.gif
kristule666 šaunus komplektėlis, tik pritariu, kad ties pakabos centru tuštoka, kažko trūksta blush2.gif ir jei tai komplektas, tai pakabėlėje man norėtus kantelio tokios pat rožinės spalvos , kaip dėžutės vidus 4u.gif
grite , puikiaii pritaikyta ta pluksna,- aš jai nerandu vietos kol kas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 01 vasario 2010 - 12:22
Aciu visoms uz pastebejimus, taisysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Raseleb nuostabus auskariukai thumbup.gif tokie subtilus, labai labai super 4u.gif

Norejau paklausti is kur perki auskarams uzsegimus?tokiu niekur nemaciau, labai patiko man.
Atsakyti