Kristule666, na labai liuks dezute
Auksine, man sie meskenai patinka, dariau krikstadukrom sukas su jais
, man i komplekta dar suku prie truksta
Versus* zaviuosi tavo sugebejimais ir kantrybe
Sobieska, saunuole negali sau leisti pailseti net susizalojusi - diagnoze - priklausomybe dekupazui
Balte, superine kedute, tokia mano skonio
Kristule666 grazus komplektukas
auskine ir meskiu dezute zavi
Grite - puikiai spalvas suderinai, gal jau vidui nieko nebedaryk
Nepamenu kurios laikrodukas, bet tirkai super sauniai pritapyta. Nepamirsk kad visada yra iseitis vietoj skaiciuku deti kazka kita - svarovskiukus sageles, svarbiausia nestokoti fantazijos
Tau berasant gime viena mintis
jau nespesiu greit uzsirasineti
Iki savaitgalio kito gal jau baigsiu savo pora kurinuku. Dar nebaigiau lakuoti ir detaliu neturiu
O ir nufotkint tik savaitgali diena galiu
Sobieska, saunuole negali sau leisti pailseti net susizalojusi - diagnoze - priklausomybe dekupazui
Balte, superine kedute, tokia mano skonio
Kristule666 grazus komplektukas
auskine ir meskiu dezute zavi
Grite - puikiai spalvas suderinai, gal jau vidui nieko nebedaryk
Nepamenu kurios laikrodukas, bet tirkai super sauniai pritapyta. Nepamirsk kad visada yra iseitis vietoj skaiciuku deti kazka kita - svarovskiukus sageles, svarbiausia nestokoti fantazijos
Iki savaitgalio kito gal jau baigsiu savo pora kurinuku. Dar nebaigiau lakuoti ir detaliu neturiu
Grite labai šauni skrynelė ir spalvos dera, jei dar viduj ką darysi, tai jau bus mirgu marga
kristule666 gražus komplektukas, tik pakaboje truksta ties kabliuku kokios varnytės ar dar ko, nes kai pakabinsi rūbelį, nieko nesimatys, net kad ji dekoruota
Pasirodau ir aš su savo papuošaliukų serija

kristule666 gražus komplektukas, tik pakaboje truksta ties kabliuku kokios varnytės ar dar ko, nes kai pakabinsi rūbelį, nieko nesimatys, net kad ji dekoruota

Raseleb, labai grazus auskariukai
Aciu dar karteli visoms uz pagyras ir nuomones
Kristule66 man patiko rinkinukas-sauniai viska sudeliojai i savo vietas. O ar nebutu graziau, jei dar ir pakabele ruzava spalvyte apkantuotum, nu jei tai ieina i rinkinuka, tai ir padarom, kad ji kuo daugiau turetu atitikmenu
.Bet siaip irgi graziai ziurisi
Raseleb paskutiniai auskariukai
Kristule66 man patiko rinkinukas-sauniai viska sudeliojai i savo vietas. O ar nebutu graziau, jei dar ir pakabele ruzava spalvyte apkantuotum, nu jei tai ieina i rinkinuka, tai ir padarom, kad ji kuo daugiau turetu atitikmenu
Raseleb paskutiniai auskariukai
QUOTE(sobieska @ 2010 01 31, 11:06)
Priimkit laikinos invalides darbuka...
be žodžių
Papildyta:
QUOTE(kristule666 @ 2010 02 01, 09:26)
Na faina kad yra si tema, mat yra kur akis paganyti.Visu darbeliai labai grazus
Na ir mano paskutinis vargelis.Pirma karta klijavau dryzuota servetele, tai kol pagavau "kampa", ne viena sugadinau
Nuotraukoje nesimato blyzguciu ant dangtelio virsaus.
Na ir mano paskutinis vargelis.Pirma karta klijavau dryzuota servetele, tai kol pagavau "kampa", ne viena sugadinau
Nuotraukoje nesimato blyzguciu ant dangtelio virsaus.
Gražu
Papildyta:
QUOTE(Raseleb @ 2010 02 01, 10:11)
Grite labai šauni skrynelė ir spalvos dera, jei dar viduj ką darysi, tai jau bus mirgu marga
Labai originalu
sobieska, Vėjaustė dėkoju už pastebėtus auskariukus ir pagyrimus
Tie meškinai tokie mieli
QUOTE(auksine @ 2010 01 31, 23:28)
pasirodau su meskiuku dezute:)
Tie meškinai tokie mieli
Balte, "rimta" kėdutė rimtiem žmogeliukam
, šaunu!
Gritė, toks įspūdis, kad tavo dėžutė visa žaižaruoja vidine šviesa, nuostabu!
Gritė, toks įspūdis, kad tavo dėžutė visa žaižaruoja vidine šviesa, nuostabu!
didžiulis ačiū visoms gerų žodžių nepagilėjusioms dėžei su Klimto medžiu
kiek nuostabių darbų po savaitgalio atsirado
balte , tavoji kėdutė nuostabi- šilta, vaikiška, tačiau neperkrauta ir subtili
pritapymai labai gražūs!
Sobieska, niekad nesugalvočiau, kad galima taip puikiai suderinti tokius skirtingus motyvus,- neįprastai gražu ir stebėtinai kokybiška, o dar įvertinant tai kad teko darbuotis su neįgalia ranka...
Raseleb, man pasutinės 2 auskariukų poros labai simpatiškos
kristule666 šaunus komplektėlis, tik pritariu, kad ties pakabos centru tuštoka, kažko trūksta
ir jei tai komplektas, tai pakabėlėje man norėtus kantelio tokios pat rožinės spalvos , kaip dėžutės vidus 
grite , puikiaii pritaikyta ta pluksna,- aš jai nerandu vietos kol kas
kiek nuostabių darbų po savaitgalio atsirado
balte , tavoji kėdutė nuostabi- šilta, vaikiška, tačiau neperkrauta ir subtili
Sobieska, niekad nesugalvočiau, kad galima taip puikiai suderinti tokius skirtingus motyvus,- neįprastai gražu ir stebėtinai kokybiška, o dar įvertinant tai kad teko darbuotis su neįgalia ranka...
Raseleb, man pasutinės 2 auskariukų poros labai simpatiškos
kristule666 šaunus komplektėlis, tik pritariu, kad ties pakabos centru tuštoka, kažko trūksta
grite , puikiaii pritaikyta ta pluksna,- aš jai nerandu vietos kol kas
Aciu visoms uz pastebejimus, taisysim
Raseleb nuostabus auskariukai
tokie subtilus, labai labai super
Norejau paklausti is kur perki auskarams uzsegimus?tokiu niekur nemaciau, labai patiko man.
Norejau paklausti is kur perki auskarams uzsegimus?tokiu niekur nemaciau, labai patiko man.