oho, kiek gražių žodžių sulaukiau
ir netgi iš "senųjų vilkų"
Ačiu!
Skeldėjimas darytas su kiaušinio lūkštu
Labai ačiū nelikusioms abejingomis kėdutei

Mano vyrui mano hobis nelabai patinka apskritai, nes atima nemažai laiko (iš šeimos). Labai retai jis mane pagiria. Aišku, patinka jam rezultatas
O, va, dukriukui patinka viskas, glostinėja, ką bedaryčiau, visada "savina"
. "Ši dėžutė bus man", "šitos pakabėlės bus mano" ir t.t.
*Vilma*, padėklas labai gražus, ryškus (nors motyvas ne mano skonio). Jo nepastebėti neįmanoma. Tavo vietoje arba visas briauneles truputi paspalvinčiau arba visas keturias briaunas suvienodinčiau, t.y. nušveisčiau (palikčiau medį - kaip šoninėse briaunose).
auksine, meškučiai žavūs
Rasele,
Grite, labai super
ryškumas išliko servetėlės, net nepasakyčiau, kad tai servetėlė, nes splavos ryškios, gyvos
Aguoninis padėklas visai gražus, tik man jis kažkaip truputį perkrautas. Pagirtina, kad kotukai pratęsti
Bus ka, įdomi technika
Man patinka aplink gėlytes tie toniukai
QUOTE(OJE @ 2010 01 31, 21:09)
Mano vyrui mano hobis nelabai patinka apskritai, nes atima nemažai laiko (iš šeimos). Labai retai jis mane pagiria. Aišku, patinka jam rezultatas
*Vilma*, padėklas labai gražus, ryškus (nors motyvas ne mano skonio). Jo nepastebėti neįmanoma. Tavo vietoje arba visas briauneles truputi paspalvinčiau arba visas keturias briaunas suvienodinčiau, t.y. nušveisčiau (palikčiau medį - kaip šoninėse briaunose).
auksine, meškučiai žavūs
Rasele,
Grite, labai super
Aguoninis padėklas visai gražus, tik man jis kažkaip truputį perkrautas. Pagirtina, kad kotukai pratęsti
Bus ka, įdomi technika
Knygdėžė "Meškiai".

3 servetėlės, akriliniai dažai, raidytės pačiu brutaliausiu būdu "nukrekintos" iš vienos i-netinės parduotuvės

3 servetėlės, akriliniai dažai, raidytės pačiu brutaliausiu būdu "nukrekintos" iš vienos i-netinės parduotuvės
balte norejau pagirti, nuostabi kedute, tokia silta ir tikrai primena namus
kristule666 niu tikrai grazu
...bet pritariu merginom pakabeles krastus apvesciau/nudazyciau dezutes vidaus arba ta tokia ryskesne dryzuota ruzava if fasadinej pusel pakabeles dar per vidury ta varna patupdyciau 
Raseleb auskariukai nuostabus, ypac juodieji
Bus_ka nuostabu
gal smulkiau papaskaotum kokia technika tie iskilimai padaryti?
rimute7 mielas padeklas, tik jei darei sena ale murziuka tai as siulyuciau perlakuot matiniu laku, kad jis neblizgetu, o seip gerai viskas
*Vilma* wow
na jeigu pacioj pradzioj su pritapymais, ir tokiais graziais vazoneliais, tai tada neisivaizduoju, kad bus po menesio ar veliau, visas mus cia aplenksi savo grazybem
tikrai viskas fantastiksai grazu ir isbaigta, lenkiu galva

Craizy daisy, nepyk bet man nelabai... kazkaip visi sonai su skirtingais paveiskliukais kurie tarpusavyje nelabai ka bendro turi, ypac tas su jura su visais kitais...
jei butim padarius zydra ir palikus ta paveiksliuka su jura, bei ant kitos puses ka panasaus uzdejus butu super, na bet cia tik mano nuomone, jei tau paciai patinka labai dziaugiuosi
kristule666 niu tikrai grazu
Raseleb auskariukai nuostabus, ypac juodieji
Bus_ka nuostabu
rimute7 mielas padeklas, tik jei darei sena ale murziuka tai as siulyuciau perlakuot matiniu laku, kad jis neblizgetu, o seip gerai viskas
*Vilma* wow
Craizy daisy, nepyk bet man nelabai... kazkaip visi sonai su skirtingais paveiskliukais kurie tarpusavyje nelabai ka bendro turi, ypac tas su jura su visais kitais...
Crazy Daisy o man dezute patiko
,zaisminga labai ..mano berniukas irgi tokiso noretu
bus ka
vilma puikus darbeliai ,man labai patiko padeklas
bus ka
vilma puikus darbeliai ,man labai patiko padeklas
Kaip smagu dar vis sulaukiu pagyrų, ačiū baltė, campari*
Labai įdomiai atrodo butelaitis ir tas skeldėjimas kiaušinio lukštu, prašau jei galima plačiau apie šį būdą
QUOTE(bus_ka @ 2010 02 01, 16:38)
Oho, kokie gražūs pradinukių darbeliai, Vima
O aš atnešiau parodyt savo butelaitį, šį kartą "buteliškumas" buvo nušlyfuotas
O aš atnešiau parodyt savo butelaitį, šį kartą "buteliškumas" buvo nušlyfuotas
Labai įdomiai atrodo butelaitis ir tas skeldėjimas kiaušinio lukštu, prašau jei galima plačiau apie šį būdą
Drarom barterį, panos, jūs man pasakot kaip su Sottile išgaunat toki stambų skeldėjimą, kaip va pvz. ant sugadintos Kvarteto komodėlės, o aš jums apie kiaušinius papasakoju
Nieko mandro čia nėra-klijuojam lūkštus, nudažom ir į tarpus įtrinam akrilinius dažus, tik daug laiko tas klijavimas užima kol viską sudelioji
Dar kartą AČIU už tokį teigiamą mano darbo įvertinimą visoms kartu ir kiekvienai atskirai:4u:
Dar kartą AČIU už tokį teigiamą mano darbo įvertinimą visoms kartu ir kiekvienai atskirai:4u:
crazy daisy, labai smagi knygų dežutė, bet kuriam berniukui patiktų
Crazy daisy, grazi tikrai deze, vaikui tikrai patiks.
Daryta derinant prie namų interjero, spalvų, mažam rimtam vyrukui

Daiktai nemaži, atleiskit, bendro vaizdo iš arčiau neišėjo nufotografuoti. Manau esmė matosi
Papildyta:
bus_ka buteliukas fainuolis, man skeldejimas ar koks kitas ten efektas super
Vilma padeklas super, megstu si motyva
Mo(ni)ka dezute su rozemis idomiai ziurisi, gal filco spalva nublukinciau, bet siaip igrazu.

Daiktai nemaži, atleiskit, bendro vaizdo iš arčiau neišėjo nufotografuoti. Manau esmė matosi
Papildyta:
bus_ka buteliukas fainuolis, man skeldejimas ar koks kitas ten efektas super
Vilma padeklas super, megstu si motyva
Mo(ni)ka dezute su rozemis idomiai ziurisi, gal filco spalva nublukinciau, bet siaip igrazu.
QUOTE(Džiuga+ @ 2010 02 02, 11:58)
Daryta derinant prie namų interjero, spalvų, mažam rimtam vyrukui
Aš be žodžių..