Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

QUOTE(Tina Les @ 2010 01 19, 16:27)
Jei teisingai pamenu, nes pati šiuo būdu servetėlės nebandžiau klijuoti, paveiksliukas nėra mirkomas. Ant dekoruojamo daikto pavirsiaus padaroma vandens balutė ir į ją "įsodinamas"/"įmerkiamas" paveikslėlis. Taip paveikslėlis turėtų gražiai ir lygiai prisiklijuoti be jokių raukšlelių. Būtų puiku, jei šį klijavimo būdą pakomentuoti šio darbelio autorė Versus  4u.gif

labai aciu, reikes pabandyti, nes kai as klijuoju didesni paveiksliuka, tai siek tiek pasirauksleja. oij kiek cia gudrybiu galima pas jus suzinoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2010 01 19, 17:42)
labai aciu, reikes pabandyti, nes kai as klijuoju didesni paveiksliuka, tai siek tiek pasirauksleja. oij kiek cia gudrybiu galima pas jus suzinoti  thumbup.gif

Daugiau didelių motyvų klijavimo būdų gali rasti šitoje temoje http://www.supermama...
Sėkmės kuryboje 4u.gif
Atsakyti
isbandziau ''murziu'' ir baluteje serveteles klijavima. ka galiu pasakyti, kad dabar tik taip klijuosiu didesnes serveteles, o del murziaus, kazka ne taip dariau, nes nelabai man nusitrine, nors triniau net su svitrine kempinele, sakau gal per plonai dazu uztepiau, ar per daug nudziuvo, nu net nezinau. unsure.gif
Atsakyti
Kvartetas, na ir darbelio įdėta! O jau įsivaizduoju kaip gražu daržely ir vaikučiai patenkinti wub.gif
Jei organizuosit seminarą, aš irgi mielai sudalyvaučiau, jei priimtumėt blush2.gif
Atsakyti
Na serveteles klijavimo balutej vandens nebandziau bet dideliu paveiksleliu prilyginimas tikrai nepamainomas dalykas, nei vienos rauksleles! placiau apie klijavimo budus ir kitas gudrybes siulau skaityti dekupazo darbeliu temoje (38 jau berods), ten apie viska nuo a iki z 4u.gif o cia rodom/aptarinejam darbelius wink.gif
Atsakyti
Kiek nauju graziu darbeliu ir ideju.. rolleyes.gif Darbeliai su scrapo popieriumi labai "kabinantys" - aciu Gadriukei istisus puikia ideja i dienos sviesa 4u.gif Ilgaaai ziurejau ir i Pacios sesutes ir Mamuko Indriuko grozius ir Dziugos kaip visada dailius darbelius...

Kad jau nebuciau tusciom atejusi tai atsinesiau pirma siu metu darbeli "Audrey"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 sausio 2010 - 14:21
Tallina, nu gi labai žavus wub.gif kruopštu, skrupulinga, švaru 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ohara grazi dezute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 01 19, 13:54)
Keliu savo dėžutę, lipdžiau lipdžiau ir kažką nulipdžiau... blush-anim-cl.gif

labai labai gražu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Tallina ir Mamukas Indriukas,labai grazios Jusu dezutes thumbup.gif
Rodau dar viena savo kurineli "Pauksteliai" biggrin.gif ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PACIOS: 20 sausio 2010 - 08:30
Dėkui, kas pagyrėt veidroduką su šepetuku, man tai jie labai dailūs atrodo gyvai ax.gif

Mamuk, gražu man pas tave viskas wub.gif Ir dar telepatiškas šepetukas biggrin.gif

PACIOS, nereali man ši dėžutė, labai šoniukai patiko. thumbup.gif

Tallina, geras sprendimas, nenuobodi dėžutė, labai patiko šoneliai, pati taip nesugalvočiau, bet tematiškai, mano manymu gražiai išpildyta. Tik, ko gero, matinis lakas būtų geriau, dabar matosi paviršiaus 'bangelės' (jei taip galima pavadinti), nes blizgus lakas labai tai sugeba išryškinti, nors gyvai net nesimato. 4u.gif

Aš niekur nerandu gražaus scrap' popieriaus, o kartotis irgi nesinori rolleyes.gif

Mergaitės, priminsiu, kad šioje temoje nuotraukų cituoti negalima, nes ateis irmulia ir turės papildomo darbo - jai teks trinti. Taigi, taupom vietą ir necituojam, tiesiog komentuojam mirksiukas.gif
Atsakyti
Na dedu savo pirmą murzių.Nu nesu patenkinta, arba man murziai ne prie širdies, arba as ne taip padariau.Na man atrodo , kad cia nevykes darbelis.Raminti neprivalot biggrin.gif

user posted image

user posted image

Viduje nieko nedariau, nes manau kad teks sveisti viska. blush2.gif
Atsakyti