Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Krustule666, man irgi sis motyvas nera pabodes labai grazi dezute thumbup.gif jei cia ne fotikas, tai tuos baltus druozus uzdazius bus visai saldainiukas mirksiukas.gif
capricorn, labai grazi dezute pasirode wub.gif , bet noretusi nuotraukytes bent vienos is sono na ir labai jau esu smalsi visad prasau ir vidu parodyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 01 20, 14:56)
capricorn, labai grazi dezute pasirode  wub.gif , bet noretusi nuotraukytes bent vienos is sono na ir labai jau esu smalsi visad prasau ir vidu parodyti  lotuliukas.gif

vidus sendinto aukso spalvos, šono nepagalvojau nufotkint, o dovanėlė jau supakuota smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2010 01 20, 08:29)

Rodau dar viena savo kurineli "Pauksteliai" biggrin.gif  ax.gif

labai grazios tos dezutes murziukes wub.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimą mano dėžutės... aciuks.gif user posted image
Atsakyti
Gal priminsit per kur foto kelti??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(riozyte @ 2010 01 20, 16:15)
Gal priminsit per kur foto kelti??? ax.gif

http://www.part.lt/p...sleliu_talpykla
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 01 20, 17:19)

Dekui

Pirmasis mano darbelis

user posted image
Papildyta:
Cia darytas paveikslas su dekupazo servetelemis

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo riozyte: 20 sausio 2010 - 16:33
Sveikutės visų darbeliai tikri meno kūrinukai wub.gif negaliu nei vienos išskirti, o išvardinti visas ilgai užtruktų 4u.gif
Labai tikiuosi ir aš kada nors parodyti ką nors panašaus, o db rodausi savo paskutinius (nors realiai galima pavadinti vienus iš pirmųjų) kūrinėlius. Iš anksto ačiū visoms išreiškusioms nuomonę ax.gif 4u.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Sakyčiau šiandien derlinga grožybių diena.Patiko viskas, o paskutiniai auskariukai tikrai žavūs ir stilingi thumbup.gif Visoms 4u.gif
Atsakyti
tikrai grazus auskariukai 4u.gif
Atsakyti
kristutea labai labai superiniai auskariukai thumbup.gif as tai pat turiu silpnybe sioms grozybems blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2010 01 19, 11:42)
Štai čia rasi išsamią murziukų pamokėlę http://public.fotki....iuk-seminaras-/

Oi kokia sauni pamokele!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti