Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Aciu uz grazius zodzius visoms kam patiko moteris is filmo 4u.gif Balte aciu uz ideja del matinio lako, manau - pabandysiu, jei nepatiks vel uztepsiu blizgiu 4u.gif Pacios, jei gerai supratau servetele ant soniuku klijuota truputi glamzyta?
Atsakyti

Dėl muziukų pamokėlės, servetėlių klijavimo baloje ir tt., matau, jau atsakė už mane biggrin.gif 4u.gif
Ohara, įdomi ir akį tarukianti tavoji dėžutė (tik, mano nuomone, pratrynimų gal šiek tiek per daug ir jie atsiradę tose vietose, kur naturaliai daiktai nuo naudojimo taip nenusitrina rolleyes.gif ), o šeip puiku mirksiukas.gif
Tallina, labai patiko tavoji Audrey dėžutė,- pati aktorė labai šarminga asmenybė, o ir tvarkingai atlikta ir spalvos dera, viskas taip gražiai sukomponuota wub.gif
PACIOS, pasikartosiu,- puikūs paukštukai, linksma pavasriška dėžutė ir šonai neįprastai įdomūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2010 01 20, 22:27)

Ohara, įdomi ir akį tarukianti tavoji dėžutė (tik, mano nuomone, pratrynimų gal šiek tiek per daug ir jie atsiradę tose vietose,  kur naturaliai daiktai nuo naudojimo taip nenusitrina rolleyes.gif ), o šeip puiku mirksiukas.gif

bet tikrai... g.gif doh.gif tokių dalykų nebedarysiu... blush2.gif Bet ačiū kad pastebėjot mano darbelį, nesitikėjau... blush-anim-cl.gif Ne spažiūrėjus į jūsų darbus tai.. wub.gif aukščiausio lygio pavizdys jūsų darbai man ... 4u.gif
Atsakyti
Tallina,ne sonuose servetele klijuota lygiai,tiesiog susidaro toks efektas biggrin.gif
Versus aciukas wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
kristutea saunus auskariukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutea @ 2010 01 20, 20:05)
Sveikutės visų darbeliai tikri meno kūrinukai  wub.gif  negaliu nei vienos išskirti, o išvardinti visas ilgai užtruktų  4u.gif
Labai tikiuosi ir aš kada nors parodyti ką nors panašaus, o db rodausi savo paskutinius (nors realiai galima pavadinti vienus iš pirmųjų) kūrinėlius. Iš anksto ačiū visoms išreiškusioms nuomonę  ax.gif  4u.gif

Man pirmi superiniai thumbup.gif ir nesilygiuok i kazka, dar smagiau kai parodo kazka naujo, man taviskiai tie pirmieji tikra mistika atlikime ax.gif
Atsakyti
[quote=versus*,2010 01 20, 23:27]

Tallina, labai patiko tavoji Audrey dėžutė,- pati aktorė labai šarminga asmenybė, o ir tvarkingai atlikta ir spalvos dera, viskas taip gražiai sukomponuota wub.gif

Ačiū smile.gif Man ši aktorė irgi labai žavi..
Papildyta:
[quote=PACIOS,2010 01 21, 09:03]
Tallina,ne sonuose servetele klijuota lygiai,tiesiog susidaro toks efektas biggrin.gif

Na tada labai įdomus efektas gaunasi.. wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

atsitempiu dar vieną rožyną savo.. padėklas į lovą ax.gif

user posted image

deko popierius, akriliniai dažai...
Atsakyti
labai gražus padėklas wink.gif kažkam bus labai skanu pusryčiauti nuo šio padėklo wink.gif
Atsakyti
bus_ka, kristule666, vvylle, campari*, Gadriuke ačiukas, kad pastebėjot. Labai malonu kai pirmus tavo darbelius pastebi. Įdomi buvo kitų nuomonė 4u.gif
Giagute, gražus padėklas - labai gražiai šešėliai atrodo, artimiausiame darbelyje ir aš bandysiu šešeliuoti ax.gif
Atsakyti
labai grazus padeklas, o ypac paseseliavimas, as nemoku taip verysad.gif
Ir is viso, Giegute, tavo sages labai grazios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristule666: 21 sausio 2010 - 13:04
Giagute,graziai ziurisi tavo padeklas thumbup.gif
Atsakyti