Įkraunama...
Įkraunama...

Silikoninės kepimo formos

QUOTE(viola**** @ 2012 02 28, 18:48)
As irgi ilgai nebandziau silikoniniu formu, vis bijojau, kad issilydis  biggrin.gif , bet galu gale nupirkau, iskart TW. Tai dabar nezinau, kaip be ju galeciau kept. Tikrai superiniai, ar TW arba kokia  kita - visos geros.
Pradziaj galite nusipirkti koki pigesni varianta. As netgi su jais mikrobangeje gaminu  cool.gif

Man panašiai buvo. Bet dabar neįsivaizduoju kaip galima be jų! Vaikai ypač mėgsta bulvių košę apkeptą formelėse smile.gif
Atsakyti
O aš pirkau Maximoje tą silikoninę forma, kepiau tik kartą, dabar stovi nenaudojama, nes išėjo kažkokia košė vietoj pyrago, ir dar ta forma tokia minkšta, jos pripildytos neįmanoma perkelti.
Atsakyti
O 9 Lt už 12 atskirų keksiukų formelių, vidutinio dydžio, čia jau padori kaina? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaria: 11 rugpjūčio 2012 - 00:00
QUOTE(Valentina_K @ 2012 03 27, 07:33)
O aš pirkau Maximoje tą silikoninę forma, kepiau tik kartą, dabar stovi nenaudojama, nes išėjo kažkokia košė vietoj pyrago, ir dar ta forma tokia minkšta, jos pripildytos neįmanoma perkelti.

Aš tai visada pirmiausiai padedu silikoninę formą ant kokios nors metalinės formos (dedamos ant orkaitės grotelių), tada sudedu tešlą į ją ir kartu su metaline forma įstumiu orkaitėn... Kepu ant tos metalinės 4u.gif

QUOTE(astaria @ 2012 08 11, 00:59)
O 9 Lt už 12 atskirų keksiukų formelių, vidutinio dydžio, čia jau padori kaina? g.gif

Normali 4u.gif Pati pirkau už 8 Lt berods Bohemijoj per akciją...
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2012 08 11, 07:48)
Aš tai visada pirmiausiai padedu silikoninę formą ant kokios nors metalinės formos (dedamos ant orkaitės grotelių), tada sudedu tešlą į ją ir kartu su metaline forma įstumiu orkaitėn... Kepu ant tos metalinės 4u.gif

Kaip įdomiai. biggrin.gif Aš pasidedu formeles tiesiai ant grotelių, tada supilu tešlą ir tada į orkaitę. smile.gif Tik reikia pasižiūrėti, kad formelės tieisiai stovėtų, kad nebūtų įkritusios į tarpelius, o tai keksiukai kreivi gaunasi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2012 08 11, 10:50)
Kaip įdomiai. biggrin.gif

Gal ir įdomiai, bet mano turimoje orkaitėje taip geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2012 08 11, 11:25)
Gal ir įdomiai, bet mano turimoje orkaitėje taip geriau mirksiukas.gif

Ai, jo, teisingai. Kai turėjau dujinę orkaitę, irgi į metalinę skardą dėdavau. doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gille @ 2012 03 19, 09:40)
Man panašiai buvo. Bet dabar neįsivaizduoju kaip galima be jų! Vaikai ypač mėgsta bulvių košę apkeptą formelėse smile.gif

o kaip jus ja apkepat? g.gif
Atsakyti
Gal yra nuomonių naudojančių GHIDINI itališkas silikonines formas? Dabar joms IKI akcija 40 proc. ax.gif Niekaip nenusprendžiu ar pirkti keksiukų formelę blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo turlaurita: 01 lapkričio 2012 - 19:09
QUOTE(turlaurita @ 2012 11 01, 19:08)
Gal yra nuomonių naudojančių GHIDINI itališkas silikonines formas? Dabar joms IKI akcija 40 proc.  ax.gif Niekaip nenusprendžiu ar pirkti keksiukų formelę blush2.gif

va,ir man įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(turlaurita @ 2012 11 01, 19:08)
Gal yra nuomonių naudojančių GHIDINI itališkas silikonines formas? Dabar joms IKI akcija 40 proc.  ax.gif Niekaip nenusprendžiu ar pirkti keksiukų formelę blush2.gif

Turiu kekso formą, bet kepiau joje dar tik vieną kartą. Šiaip iki tol, silikoninių formų nenaudojau, tai neturiu su kuo palyginti, bet ši man paliko gerą įspūdį - keksas iškepė gerai ir išsiėmė gražiai.
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2012 11 02, 11:18)
Turiu kekso formą, bet kepiau joje dar tik vieną kartą. Šiaip iki tol, silikoninių formų nenaudojau, tai neturiu su kuo palyginti, bet ši man paliko gerą įspūdį - keksas iškepė gerai ir išsiėmė gražiai.

Dėkoju už nuomonę 4u.gif Tik ką nusipirkau tokią keksiukams - išbandysiu aš arba vyras ax.gif Iki tol irgi nesu turėjusi, tik girdėjau, kad kai kurios silikoninės formos būna nekokybiškos - praranda formą, tai ir dvejojau smile.gif
Atsakyti