QUOTE(zeme @ 2006 01 24, 11:53)
Labas, aš gyvenu Senamiestyje ir mes taip pat ruošiamės išsipirkti palėpę. Bet kai dabar pasiskaitinėjau, tai supratau, kad manęs laukia vargo vakarienė.
Nuo ko patartumėt man pradėti, ar apeiti kaimynus ir pažiūrėti kaip jie nusiteikia ? Ar kažkur kitur kreiptis ? Kokie ten atidalijimai aš irgi nežinau, pas mus jau žmonės yra įsirengia palėles, tai turbūt jau paskaičiuota kas kam kiek priklauso. Turbūt pradžiai reikės kreiptis į savivaldybės teisininkus dėl bendros informacijos.
Ką siūlote, kurios turėjote su tuo reikalų ?
Manau, kad esi visiskai teisi

pas kaimynus butina eiti, kad suzinoti nusistatyma, be to jau isirenge kaimynai turi tureti kadastrinius palepes matavimus ir atidalijima (kiek kvadratu kuriam butui, tame tarpe ir jusu, priklauso), be to reikia uzregistruoti kadastre jums priklausancia palepes dali, jei dar to nepadarete, na ir pradedi su kaimynais derybas

. Pasikonsultuoti (juolab, kad tai nemokama) su savivaldybes teisininkais irgi nepakenks. Na ir ieskokit architekto kuris dirbes su palepem - tikrai suzinosit daug inf. apie palepiu irengima.
Bet vat kelias dienas vaikstau po senamiesti uzvertus nosi - ziurineju i namu stogus - nelabai linksma situacija - netaip jau daug apgyvendintu palepiu, reiskia tai padayti nera lengva
Myliu pavasarį, vasarą, rudenį ir žiemą...