Sveikos,as visada kepu sita Napaleona,man jis pats paciausias
Paplociams-0.5 kg margarino,1 kiausinis,1 kg miltu,1 indelis grietines,4 puseles kiausinio vandens.Padarai tesla,tada barstai miltus ir kocioji plonus paplocius,as is karto apsibreziu su lekste,ispjaunu lakstus,kepu kol paruduoja.Tada
kremas-500 gr sviesto,ne margarino!!!,120gr miltu,350gr cukraus,stikline pieno,2 tryniai,pakelis vanilino.
Kremui skirtas sviestas puode uzvirinamas,suberiami miltai ir dar biski pakaitinam kol pagelsta.
Atskirai uzvirinamas pienas su cukrumi ir supilamas i sviesta stipriai maisant.Dar kiek pakaitinus nukeliama nuo ugnies ir mediniu saukstu sukama KOL ATSALA.po to imusami tryniai ir maisom kol mase pasidarys puri,vienalyte,suberiam vanilina,jei mase nepasidaro vienalyte musk dar viena tryni,tada sutrauks.O tada tepam lakstus ir nors 2 dienas palaukiam kol subres,o jei palauktum kokias 5 dienas tortas butu fantastiskas.