QUOTE(Agniuk@s @ 2010 02 10, 10:50)
Darbe visada saldydavom mieles, gaudavom is firmos ta dideli poka,pasidalindavom gramais kiek reikia porcijai bandeliu ir saldydavom,is vakaro isimdavom padedavom i saldytuva ,o ryte kaip sviezios, pakildavo net lipdavo per sonus.... tiesiog jas reikia sviezias saldyt o ne jau pasenusias,nes tada jos nekils ne nuo susaldymo o nuo senumo.
bulkiskumas tikrai ne nuo mieliu..... jei blogos mieles butu,tai ir bulkos negautumet

as taip pat ne karta esu kepus is uzsaldytu mieliu ir viskas gaunasi puikiai

tiesa ir ta, kad saldyti reikia sviezias mieles
Papildyta:
QUOTE(*dew* @ 2010 02 10, 12:29)
man jos vos vos tik iskilo, jau supratau kodel

as jas bandziau per prievarta atvesinti, jei buciau palikus per nakti butu kogero viskas gerai, bet as pamirsau vakare, o ryte jau reikejo daryti

kisau i mikrobange

kita karteli jau zinosiu kaip nesielgti su jom
mikrobange sunaikino gyvas mieliu bakterijas, uztai tau ir nekilo
Papildyta:
QUOTE(pipire:) @ 2010 02 11, 21:52)
kepsiu iš ketvirtadalio normos...vis dar nesiryžtu kepti iš pusės
ačiū *dew*
biskiuką ne į temą

negaliu matyti video, kuriame bobulė kepa šimtalapį, nes nutrūksta parodžius vos 3min...

gal ne pas mane vieną taip

jaučiu taip ir liksiu nepamačiusi šimtalapio gamybos proceso....
patariu kept is puses
as pamacius kaip bobule kepa simtalapius, pati pabandziau... Ir super

labai greit ir gerai gaunas