Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (totoriškas pyragas)

QUOTE(EcceHomo @ 2010 02 10, 19:48)
o man kilo nekuklus klausimas  blush2.gif kodėl profei nepavyko šimtalapis? ar jis rimtai toks žiauriai sudėtingas? tik noriu pasakyt, jeigu taip, tai man neverta net prasidėt su tokiu..  doh.gif 
geriau tada tortai: biskvitą išsikepei, susiplakei kiek ko reikia ir žinai, kad visada pavyks smile.gif

blink.gif as ne profe blush2.gif kepiau ji dar tik antra karta blush2.gif ir deja pirmas kartas buvo daug geresnis, simtalapis gavosi beveik toks kaip ir turi buti, tik krastai lakstu buvo storesni, todel kai kur subatonejo blush2.gif o sis tai isvis batonas, skanus pyragas panasus siek tiek i simtalapi, rytoj valgysim, tai atnesiu foto biggrin.gif
Atsakyti
o iš kur žinot, kad jau iškepė? rašo, kad 1-1,5 val, tai aš išjungiau kai buvo praėję 1val 15 min smile.gif

pagnaibiau šoną - nugi nieko... rolleyes.gif gnaibiau gnaibiau, kol link vidurio daėjau.. ir žiūriu, unsure.gif kad neiškepęs doh.gif tai vėl įjungiau orkaitę... dabar padariau vėją...
Atsakyti
QUOTE(EcceHomo @ 2010 02 10, 22:23)
o iš kur žinot, kad jau iškepė? rašo, kad 1-1,5 val, tai aš išjungiau kai buvo praėję 1val 15 min smile.gif

jetau, aš vis skaitau ir stebiuos - nu man jis iškepa ilgiausiai per 45 minutes, bet ir tai apačia būna tamsiai ruda, dar pora minučių ir turiu degėsį.... kaip tada galima kept pusantros valandos? g.gif o šiaip kepu 30min - iškepa puikiausiai, neperskrunda, neapdega.
Atsakyti
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 02 10, 21:34)
jetau, aš vis skaitau ir stebiuos - nu man jis iškepa ilgiausiai per 45 minutes, bet ir tai apačia būna tamsiai ruda, dar pora minučių ir turiu degėsį.... kaip tada galima kept pusantros valandos?  g.gif o šiaip kepu 30min - iškepa puikiausiai, neperskrunda, neapdega.

na as kepiau 50 min ir man iskepe, gal pas eccehomo orkaitei kazkas negerai unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Norėjau Jūsų paklausti, ar kepant Jums labai prilimpa šimtalapis prie sviestinio popieriaus. Nes kai kepu man pastoviai jis prilimpa ir paskui labai sunku jį nuimti. Gal turite kokių nors patarimų

AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(Juratestankev @ 2010 02 11, 07:50)
Labas rytas,

Norėjau Jūsų paklausti, ar kepant Jums labai prilimpa šimtalapis prie sviestinio popieriaus. Nes kai kepu man pastoviai jis prilimpa ir paskui labai sunku jį nuimti. Gal turite kokių nors patarimų

AČIŪ

Aš, tiesą sakant, popieriaus nenaudoju. Kepu stiklinėje formoje, nes kitokios neturiu. Ta karamelė baisiai prikimba, jei laiku neišimi pyrago doh.gif Bet jei ką, tai forma atmirksta per 3 dienas biggrin.gif biggrin.gif
O jei naudoji popierių, manau, reikia jį atkrapštyt kai tik pravėsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juratestankev @ 2010 02 11, 09:50)
Labas rytas,

AČIŪ

Visada naudoju popierių, bet dar niekada nebuvo labai prilipęs, kad atlupinėt reikėtų. Kartais išiminėju tik po paros, bet rezultalas tas pats. Gal nuo popieriaus kokybės priklauso g.gif
Atsakyti
vat vat smile.gif ant sviestinio popierias pinigėlių gailėti negalima, reikia pirkti patį geriausią. Esu jau pasimokiusi. Tad mergaitės nepagailėkit.
Atsakyti
QUOTE(Juratestankev @ 2010 02 11, 07:50)
Labas rytas,

AČIŪ

aš kepu silikoninėj formoj, tai nekada problemų su prilipimu nebūna 4u.gif
Atsakyti
Klausykit, kepėjos, su klausimu aš tokiu. Jūs kepant kai tą skardinę indo vidury dedat, išpjaunat abu jos galus, tik sienelės lieka? Aš kepdavau atidaromoj formoj, tai iš tikrųjų daug to sviesto išbėgdavo... Bandysiu taip kept dabar.

Žiūrint į Nepraustaburnės šimtalapį man seilės tįsta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2010 02 11, 10:02)
Visada naudoju popierių, bet dar niekada nebuvo labai prilipęs, kad atlupinėt reikėtų. Kartais išiminėju tik po paros, bet rezultalas tas pats. Gal nuo popieriaus kokybės priklauso g.gif

labai nuo popieriaus priklauso drinks_cheers.gif (ir nebūtinai nuo jo kainos) - vienokį nuimdavau puikiausiai, o kitą - teko dėt pyragą ant grotelių ir atsiklaupus iš apačios po gabaliuką lupinėt doh.gif

QUOTE(Ūla @ 2010 02 11, 13:07)
Klausykit, kepėjos, su klausimu aš tokiu. Jūs kepant kai tą skardinę indo vidury dedat

Žiūrint į Nepraustaburnės šimtalapį man seilės tįsta  wub.gif

Dedu molinį puoduką biggrin.gif

dėkui už įvertinimą 4u.gif
Atsakyti
as nenaudoju popieriaus ir man sauniai gaunasi, isemus is orkaites istraukiu simtalapi is stiklinio troskintuvo po 15 min, kuo puikiausiai issiima, aisku biski pakiloju su lopeta, pakisu po juo, kad atliptu, ir gerai issiima 4u.gif
Atsakyti