QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 02 21, 10:24)
o kam sviesto? į tešlą josk riebalas nededamas, minkant rankas drėkini aliejum.
jis turi ištekėti, bet nupilti nuo pyrago nereikia - jis tame svieste turi pravėsti, kad sugertų - sutraukia beveik visą sviestą> mirtinai riebus jis nebus, pamatysi, kt dieną skonis visai kitas.
O šiaip beveik normalus šimtalapis
o mes sumušėm 2 kiaušinius, nes pagalvojau kad kita pusė skirta aptepimui, bet jau nebeaptepinėjom kai padariau...
sviesto šaukštą įpylėm, nes tešla lipo, na, kad rankų nemirkyti, juk nuo rankų vis vien atsidurs tešloje o ne kur nors kitur,...
o riebus atrodė ir nupylus sviestą... baisiai sotus, ir saldus...
kitą sykį mažinčiau cukraus kiekį ir sviesto kiekį...
bet skanulis gavosi, ir jau jo nebėra... tik razinų kalnelį vaikai paliko...

tai razinų reik į dalį iš vis nedėti...