QUOTE(aciakaba @ 2010 04 12, 09:22)
Na dedu fotoreportazeli is mano 1 simtalapio gaminimo
Blynai tokie permatomi buvo

Reikia butinai apvalios formos su skyle tai desrai

va koks iskepe, zinoma toli saukia iki temuteje matytu grazuoliu

ir va prapjautas, tikrai labai skanus

Prasom gaminti, tikrai nesudetinga
Lapus siūlau tampyti staciakampius. Bus lengviau susukti grazia forma ir aguonos pasiskirstys graziau. Razinų ant viršaus nebarstyk- gali sudegt- kiek supratau taip ir atsitiko:)

Šiaip super:)
Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2010 04 10, 21:31)
labai sudomino kas per iranga,nes tas tampymas bais man nepatinka..
Kadangi šimtalapių užsieny nekepa- manau (butų įdomu sužinoti ar pataikiau:) bet deja tai slepiama:)) įranga yra sluoksniuotos tešlos kociojimo.
Daug kas, pavadinę šimtalapiais savo kepinius, per ją leidžia tešlą... Tačiau mielinės tešlos tampumas tuom ir skiriasi nuo bemielės kočiojimo, kad mielinės niekad neiškočiosi taip plonai, ka gali padaryt su rankom. O primityvus tampymo mechanizmas, kuris naudojamas preskai- bemielei teslai dažnai naudojamas arabų šalyse- tai didelis apvalus akmuo, uždengtas drobule- iš ko ir kilo šimtalapių tampymas ant pagalvių... Turint namie vietos galima ir pagalve naudot ir akmenį su drobule....