Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (totoriškas pyragas)

QUOTE(NerLin @ 2010 04 13, 22:55)
Šaunuolė  thumbup.gif ! Tik negerai, kad razinos ant viršaus - sudegs.

Ir man sudege raznos ax.gif Ale dzin, nuims biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aciakaba @ 2010 04 13, 22:52)
Saunuole  4u.gif
Laukiam pjuvio  bigsmile.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(NerLin @ 2010 04 13, 22:55)
Šaunuolė  thumbup.gif ! Tik negerai, kad razinos ant viršaus - sudegs.
Laukiam atsiliepimų.
Ar labai sunku buvo?

na, nesunku kol kas, razinos dar nesudegė bigsmile.gif aš jas išmirkiusi buvau, žiūrėsiu, kai iškeps, bet nežianu, keistai jis plaukia tame svieste, bijau, kad ne kas bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2010 04 13, 23:11)
ačiū 4u.gif
na, nesunku kol kas, razinos dar nesudegė bigsmile.gif aš jas išmirkiusi buvau, žiūrėsiu, kai iškeps, bet nežianu, keistai jis plaukia tame svieste, bijau, kad ne kas bus unsure.gif

Buk spakaina 4u.gif Turi plaukt svieste, susgers viskas, tik nekrapstinek iki ryto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aciakaba @ 2010 04 13, 23:15)
Buk spakaina  4u.gif Turi plaukt svieste, susgers viskas, tik nekrapstinek iki ryto  4u.gif

o tai orkaitėj palikti, ar išimti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aciakaba @ 2010 04 13, 22:07)
Ale dzin, nuims  biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Crazy @ 2010 04 13, 22:11)
ačiū 4u.gif

Kantrybės, tiktai kantrybės biggrin.gif , viskas bus gerai 4u.gif .

Aš tai išimu, bet skaičiau, kad kai kurios laiko iki ryto.
Išėmusi palaukiu kol susigers (maždaug valandą), po to, jei dar likę sviestuko būna, apipilstau juo viršų, nulupu popierių ir perdedu ant lėkštės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NerLin: 13 balandžio 2010 - 22:25
Taip atrodo, gal daugiau ir neskrudinsiu biggrin.gif Razinos kol kas minkštos tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy: 13 balandžio 2010 - 22:24
QUOTE(Crazy @ 2010 04 13, 22:24)
Taip atrodo, gal daugiau ir neskrudinsiu biggrin.gif Razinos kol kas minkštos tongue.gif

Na tu ir greita thumbup.gif ! Gražiai atrodo, laukiam pjūvio.
Atsakyti
QUOTE(NerLin @ 2010 04 13, 23:26)
Na tu ir greita  thumbup.gif ! Gražiai atrodo, laukiam pjūvio.

Čia kaip trivaikė turbūt, todėl ir greita lotuliukas.gif

Ryt vakare tik pjausiu, tai tik vėlai foto įkjelsiu, ale bijosiu vis tiek, nes iš karto svečiams duosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2010 04 13, 22:28)
Čia kaip trivaikė turbūt, todėl ir greita lotuliukas.gif

Ryt vakare tik pjausiu, tai tik vėlai foto įkjelsiu, ale bijosiu vis tiek, nes iš karto svečiams duosiu rolleyes.gif

Tikrai nėra ko bijot, pamatysi - neliks nė trupinėlio mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(NerLin @ 2010 04 13, 23:47)
Tikrai nėra ko bijot, pamatysi - neliks nė trupinėlio  mirksiukas.gif .

Labutis, aš jį pamiršau nakčiai uždengti, ir ką, dabar viršus kietokas, kažin, nieko, nors, jau kaip yra, taip yra doh.gif Vsio lekiu su reikalais, vakare bandysiu rodyti, jei gausis kažkas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2010 04 14, 06:18)
Labutis, aš jį pamiršau nakčiai uždengti, ir ką, dabar viršus kietokas, kažin, nieko, nors, jau kaip yra, taip yra doh.gif Vsio lekiu su reikalais, vakare bandysiu rodyti, jei gausis kažkas cool.gif

Labukas,

Na ir nesimiega gi tau, dėl šimtalapio čia taip lotuliukas.gif ?
Įdėk dabar į maišelį, tikrai suminkštės. Aš irgi kartais tik ryte įdedu mirksiukas.gif .
Atsakyti
Na ką, prapjoviau, tai kaip ir tikėjausi doh.gif viduriniai du sluoksnai kaip bulka, ale skonis vis tiek geras biggrin.gif tai nefotkinsiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti