QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 03 16, 09:29)
laba,
ateinu su savo pavasarišku šimtalapiu
Atrodo toks purus

Man neišeina iškepti puraus, viršutiniai sluoksniai būna visada perkepę
QUOTE(pipire:) @ 2010 03 16, 12:13)
kepiau tai ~45 min., bet skonis tai buvo nuostabus

patariu visoms dėti tik naminį sviestą - karamelė daug skanesnė (na man su parduotuviniu sviestu niekad taip skaniai nesigaudavo)
O ne per trumpai kepei? Aš kepu virš valandos
QUOTE(*dew* @ 2010 03 16, 13:13)
dar yra kur tobuleti, nes lapai netoki koki turetu buti, bet atrodo skniai tikrai
as irgi turiu klausima, atsiduriau visai kitoje aplinkoje, nei anksciau, teks kepti dujineje orkaiteje, kaista arba apacia arba virsus, nedega abu, ka daryt?

gal yra kepanciu tokiomis salygomis?
Net nežinau, bet aš greičiausiai kepčiau iš apačios.