Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (totoriškas pyragas)

QUOTE(Kristinele123 @ 2010 03 15, 10:10)
na ir as parodysiu savo simtalapi, nors kepiau jau 3 karta, bet dar ziuriu yra kur tobuleti
user posted image

Vaizdelis gražus thumbup.gif . Ir aš sakiau pabandysiu dėt aguonas į visus sluoksnius, gal dar skaniau bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonlit @ 2010 03 15, 11:49)
Vaizdelis gražus thumbup.gif . Ir aš sakiau pabandysiu dėt aguonas į visus sluoksnius, gal dar skaniau bus smile.gif

Tikrame simtalapija aguonos dedasi ant paskutinio sluoksnio, rutuliuku.
Atsakyti
QUOTE(...Inga... @ 2010 03 15, 14:15)
Tikrame  simtalapija aguonos dedasi ant paskutinio sluoksnio, rutuliuku.

Kaip suprast rutuliuku? Aš dėjau tokia kaip juostele
Atsakyti
QUOTE(...Inga... @ 2010 03 15, 15:15)
Tikrame  simtalapija aguonos dedasi ant paskutinio sluoksnio, rutuliuku.

drinks_cheers.gif aguonos buna vienoj vietoj, o ne isbarstomos ant visu sluoksniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liucijabalt @ 2010 03 15, 16:32)
drinks_cheers.gif  aguonos buna vienoj vietoj, o ne isbarstomos ant visu sluoksniu  rolleyes.gif

Labai tiksliai pasakita thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonlit @ 2010 03 15, 15:33)
Kaip suprast rutuliuku? Aš dėjau tokia kaip juostele

Rutuliukas buna kai perpjauni mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip noriu šimtalapio! Jau mėginau kartą kepti, bet antrą kartą bijau šiek tiek. Nepigiai apsieina viskas, juo labiau - iš tėvų kišenės. unsure.gif

Vis ateinu čia pasigrožėt taip tyliai. lotuliukas.gif O kur klausė ar panašus į šimtalapį, tai laaabai. lotuliukas.gif

Visi jie čia gražūs būna, tik gražiausi kur aguonos vienoj vietoj. Kur po visur išbarstytos, man jau nebe šimtalapis. schmoll.gif
Atsakyti
laba,
ateinu su savo pavasarišku šimtalapiu bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Moonlit @ 2010 03 14, 16:02)
Vaizdas nėra pats svarbiausia, man pirmoj vietoj kad būtų skanu, juk skrandyje lango nėra tongue.gif
O kiek laiko kepei, nes man nesigauna toks šviesus šimtalapis, visada pakankamai daug apskrunda. O kraštų aš niekada neapipjaustau g.gif

kepiau tai ~45 min., bet skonis tai buvo nuostabus wub.gif patariu visoms dėti tik naminį sviestą - karamelė daug skanesnė (na man su parduotuviniu sviestu niekad taip skaniai nesigaudavo) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinele123 @ 2010 03 15, 10:10)
na ir as parodysiu savo simtalapi, nors kepiau jau 3 karta, bet dar ziuriu yra kur tobuleti
user posted image

dar yra kur tobuleti, nes lapai netoki koki turetu buti, bet atrodo skniai tikrai 4u.gif

as irgi turiu klausima, atsiduriau visai kitoje aplinkoje, nei anksciau, teks kepti dujineje orkaiteje, kaista arba apacia arba virsus, nedega abu, ka daryt? g.gif gal yra kepanciu tokiomis salygomis? unsure.gif
Atsakyti

as irgi turiu klausima, atsiduriau visai kitoje aplinkoje, nei anksciau, teks kepti dujineje orkaiteje, kaista arba apacia arba virsus, nedega abu, ka daryt? g.gif gal yra kepanciu tokiomis salygomis? unsure.gif
[/quote]

Mano mama kepa dujineje orkaiteje, kaista apacia- skarda deda mazdaug per viduri, kai virsus paruduoja- uzdengia folija.
Atsakyti
Norejau parodit savo sedevra, bet reikia mazint dydi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Inga...: 16 kovo 2010 - 15:10
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 03 16, 09:29)
laba,
ateinu su savo pavasarišku šimtalapiu  bigsmile.gif
user posted image

Atrodo toks purus thumbup.gif Man neišeina iškepti puraus, viršutiniai sluoksniai būna visada perkepę

QUOTE(pipire:) @ 2010 03 16, 12:13)
kepiau tai ~45 min., bet skonis tai buvo nuostabus  wub.gif  patariu visoms dėti tik naminį sviestą - karamelė daug skanesnė (na man su parduotuviniu sviestu niekad taip skaniai nesigaudavo) mirksiukas.gif

O ne per trumpai kepei? Aš kepu virš valandos

QUOTE(*dew* @ 2010 03 16, 13:13)
dar yra kur tobuleti, nes lapai netoki koki turetu buti, bet atrodo skniai tikrai 4u.gif

Net nežinau, bet aš greičiausiai kepčiau iš apačios.
Atsakyti