Pasivaiduoklenam
tik sorry už kokybę foto
Labas rytas
pirmą kartą kepiau šimtalapį, tikėjausi, kad išeis "šventinė bulka", bet gavosi tikras šimtalapis, tik su pora trūkumų..
Pirma, kai suviniojau šimtalapį ir palikau pakilti prieš padedant kepti jis įplyšo
ir kepant ištežo, nors kepiau nedidelėje bletelėje..tai kaip jūs darot, kad išvengiat šių problemų?
pirmą kartą kepiau šimtalapį, tikėjausi, kad išeis "šventinė bulka", bet gavosi tikras šimtalapis, tik su pora trūkumų..
Pirma, kai suviniojau šimtalapį ir palikau pakilti prieš padedant kepti jis įplyšo
ir kepant ištežo, nors kepiau nedidelėje bletelėje..tai kaip jūs darot, kad išvengiat šių problemų?
| ! | Draudžiama bet kokia reklama ir komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti / pagaminti ?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo, o dalyviams skirti vieši įspėjimai. |
Bandysiu ir aš šitą gėrį iškepti
Pažystama juos kepa ir pasakė paslaptį
kambaryje tampant tešla turi būti šilta, jei šalta ar kokie šalti vėjo gūsiai sklando tai tešla plyšinėja, ji mėgsta šilumą
gal kam padėsiu, o gal kas ir užginčys
Bandžiau į pyragą dėt meduolio prieskonių, spalva iškepus tirkai buvo tamsesnė, bet jau tamprumas kaip nukentėjo, tai bjauruma bausuma...
ir keikiaus, ir mest žadėjau, bet šiaip ne taip ištampiau.
O dėl šilumos, vakar gi buvo labai karšta buvo, bet plyšinėjo žiauriai, vos įprašiau ant popieriaus, baudėsi ir suvyniotas perplyšt....
O dėl šilumos, vakar gi buvo labai karšta buvo, bet plyšinėjo žiauriai, vos įprašiau ant popieriaus, baudėsi ir suvyniotas perplyšt....
QUOTE(dangiuk @ 2010 08 07, 16:33)
Bandžiau į pyragą dėt meduolio prieskonių, spalva iškepus tirkai buvo tamsesnė, bet jau tamprumas kaip nukentėjo, tai bjauruma bausuma...
ir keikiaus, ir mest žadėjau, bet šiaip ne taip ištampiau.
O dėl šilumos, vakar gi buvo labai karšta buvo, bet plyšinėjo žiauriai, vos įprašiau ant popieriaus, baudėsi ir suvyniotas perplyšt....
O dėl šilumos, vakar gi buvo labai karšta buvo, bet plyšinėjo žiauriai, vos įprašiau ant popieriaus, baudėsi ir suvyniotas perplyšt....
O kam tuos prieskonius dėjai? Kad tamsesnis būtų ar tiesiog eksperimentavai su skoniu?
Aš vakar irgi kepiau. Turėjau užsakymą, tad nuo 7 ryto kepimu užsiėmiau. Tokiu metu dar ne taip karšta. O dieną tai nekas kepimu užsiimt, kai sviestas per visus kraštus teka, tešlos pagaut neįmanoma
jau geriau naktį kept
QUOTE(elfė @ 2010 08 07, 20:08)
O kam tuos prieskonius dėjai? Kad tamsesnis būtų ar tiesiog eksperimentavai su skoniu?
Aš vakar irgi kepiau. Turėjau užsakymą, tad nuo 7 ryto kepimu užsiėmiau. Tokiu metu dar ne taip karšta. O dieną tai nekas kepimu užsiimt, kai sviestas per visus kraštus teka, tešlos pagaut neįmanoma
jau geriau naktį kept
Aš vakar irgi kepiau. Turėjau užsakymą, tad nuo 7 ryto kepimu užsiėmiau. Tokiu metu dar ne taip karšta. O dieną tai nekas kepimu užsiimt, kai sviestas per visus kraštus teka, tešlos pagaut neįmanoma
jau geriau naktį kept
kaip idomiai, ana savaitgali pas mus 30 karščio buvo iškepiau 6 šimtalapius ir neturėjau problemu nei su tampymu nei su sviestu
QUOTE(elfė @ 2010 08 07, 19:08)
O kam tuos prieskonius dėjai? Kad tamsesnis būtų ar tiesiog eksperimentavai su skoniu?
jau geriau naktį kept
jau geriau naktį kept
norėjosi išbandyti ir dėl spalvos, ir dėl skonio, galiu pasakyti, kad kvapas tai tikrai nepakartojamas
sutinku.
QUOTE(M&V @ 2010 08 07, 21:46)
kaip idomiai, ana savaitgali pas mus 30 karščio buvo iškepiau 6 šimtalapius ir neturėjau problemu nei su tampymu nei su sviestu 
Na, manau, kad dar daug kas prikauso nuo temperatūros patalpoje, kur gamini
Taigi dėl šių priežasčių ir kepu labai anksti ryte
Atnesu ir as savo simtalapi


na ka užsiminkiau ir aš šimtalapį
Gal galite pasakyti pagal kuri recepta reik gaminti, ką reikia daryti, kad šimtalapis būtų tikras drėgnas šimtalapis o ne bulka su aguonom
nematinka man kai jaučiasi mielinės tešlos skonis
ir dar tas bulkiškumas
aš kantriai lauksiu jūsų atsakymo.. ir tik tada gaminsiu
aš kantriai lauksiu jūsų atsakymo.. ir tik tada gaminsiu





