aš palieku orkaitėj, bet praveriu orkaitės dureles, kad be reikalo nedžiūtų jis ten, nes gi jau iškepęs būna. Ir orkaitėj palaikau kokias 15-20 min, o tada išimu ant stalo. Kadangi aš kepu išardomoj tortinėj formoj ir mano šimtalapis visada būna su skyle viduryj, tai išėmus ant stalo dar paciokinu, ar toj vietoj, kur skylė, dar yra nesusigėrusio sviesto, ar jau visas susigėręs. Jei dar yra, tada dar kokia valanda palieku ramybėj nenuardžius tortinės šonų, kad nepribėgtų ištirpusio sviesto ant stalo (nes valgytojų tai mikliai atsiranda, o padėjėjų virtuvę sutvarkyt kažkaip nelabai

).
O jei sviesto skylėj jau nesimato, tai nuardau iškart tortinės šonus ir palieku tik dugną su sviestiniu popierium, o ant normalaus padėklo perkeliu tik kitą dieną, kai būna pilnai atšalęs, tada lengviau jį perkelt, tvirtesnis jau būna, kadangi sviestas viduje jau sustingęs - gal kam padės mano komentarai