Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 4 tema

aciu labai jums uz atsakymus ax.gif
reiskia rytoj mano lepmtinga diena... bandysiu kepti simtalapi... surrender.gif nes siandien jau nebespesiu...
sudetingiausia uzduotis bus ji paslepti ir neissiduoti, kad simtalapis iskeptas ir kad jis namuose ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(harmonija... @ 2010 10 04, 17:25)
aciu labai jums uz atsakymus  ax.gif
reiskia rytoj mano lepmtinga diena... bandysiu kepti simtalapi...  surrender.gif nes siandien jau nebespesiu...
sudetingiausia uzduotis bus ji paslepti ir neissiduoti, kad simtalapis iskeptas ir kad jis namuose  ph34r.gif

aga.. ypac kvapus gausi slepti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(harmonija... @ 2010 10 04, 15:57)

o uzsukau cia su klausimu:
treciadienio vakarui(turime pirslybu metines) noriu iskepti vyrui taip jo svajota simtalapi. Tai kada man ji pradeti kepti, kad jis butu pats tas vakarui? ar jis turi iskepes diena stoveti kol sustingsta, ar pora valandu???

siūlyčiau kept rytoj mirksiukas.gif nors skaniausias jis iš tiesų kokią trečią dieną, bet ir išvakarėse keptas visai nieko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ką gi, prisiruošiau ir saviems iškepti bigsmile.gif
skanaus mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 10 05, 21:08)
Na ką gi, prisiruošiau ir saviems iškepti  bigsmile.gif
skanaus  mirksiukas.gif
user posted image

thumbup.gif kokia čia porcija? 250 g miltų?
Atsakyti
QUOTE(Mėnulė @ 2010 10 05, 22:45)
thumbup.gif kokia čia porcija? 250 g miltų?

schmoll.gif niekada iš tiek nekepu, 500g. Perkeptas jis, todėl toks sukūdęs. Ištraukiau, apžiūrėjau ir nusprendžiau, kad dar 5 min reikia - ir va, sukrito.... doh.gif
Atsakyti
MERGINOS, O MANO DRAUGĖ SENIAI SAKĖ BUVO TUPPERVARE INDŲ PRISTATYME, TAI JOMS RODĖ KAIP KEPT ŠIMTALAPĮ. TAI SAKĖ, KAIP KEPĖ, TAI TĄ IŠBĖGUSĮ SVIESTĄ IŠ BLEKUTĖS IŠVIEN ŠAUKŠTU LAISTĖ ANT TO KEPAMO ŠIMTALAPIO, SAKĖ, LABAI ŠLAPIAS TADA GAUNAS. O PASKUI SAKĖ, KAD KOL JIS ATŠALA, NEREIK JO IŠIMTI, KAD SUSIGERTŲ TAS VISAS SVIESTAS Į JĮ, TURI NELIKTI JO SKARDELĖJ IŠVIS. TAI AŠ KAIP KEPSIU, TAI GAL TAIP PABANDYSIU.
Atsakyti
QUOTE(GUTA @ 2010 10 06, 08:26)
MERGINOS, O MANO DRAUGĖ SENIAI SAKĖ BUVO TUPPERVARE INDŲ PRISTATYME, TAI JOMS RODĖ KAIP KEPT ŠIMTALAPĮ. TAI SAKĖ, KAIP KEPĖ, TAI TĄ IŠBĖGUSĮ SVIESTĄ IŠ BLEKUTĖS IŠVIEN ŠAUKŠTU LAISTĖ ANT TO KEPAMO ŠIMTALAPIO, SAKĖ, LABAI ŠLAPIAS TADA GAUNAS. O PASKUI SAKĖ, KAD KOL JIS ATŠALA, NEREIK JO IŠIMTI, KAD SUSIGERTŲ TAS VISAS SVIESTAS Į JĮ, TURI NELIKTI JO SKARDELĖJ IŠVIS. TAI AŠ KAIP KEPSIU, TAI GAL TAIP PABANDYSIU.

As anksciau laisciau simtalapi, bet manau jokio skirtumo.. jei perkepsi, vistiek sausas bus... o visad palieku blekutej, kad susigertu sviestas.

Dangiuk, super simtalapis thumbup.gif
Atsakyti
Dangiuk, erzinies, ania beee.gif laukiu progos vėl kept, man nieko nėra skaniau, tai įtariu, sesers grįžimo proga po savaitės kepsiu wub.gif
Atsakyti
o kur ji iskepusi palikti reikejo?
nes istraukiau is orkaites ir isnesiau i bolkona, idejau i maiseli... kazi ar valgomas bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū už receptėli minkau pagaliau ir aš, nedrąsiai bet vistiek kažkas gausis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuks30: 06 spalio 2010 - 12:59
O MANO JAU ORKAITEJ KEPA.
Atsakyti