Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 4 tema

QUOTE(rasiuks30 @ 2010 10 06, 17:45)
popieriu tai aš buvau idėjusi,bet ji idėjau taip kaip biskvitui,bet galiu pasakyti gavosi neblogas ir karamelės buvo vidui (nes jau visi puoliem ragauti vos tik pravėso) ir negavosi sausas,tik forma gavosi negraži nes dėjau i keturkampę forma ir visa neužsipildė,tai gavosi vienu šonu žemesniu. dar toks klausimas man iškilo,kokiu mieliu reikia dėti,sausu ar tu kur buna pjaustomos tuos pakeliuose?

geriausia tem reikalui naudoti silikonine forma, nors va, yra kam netelpa į ją 4u.gif apskritai, forma geriau ne su nuimamais šonais 4u.gif
gali naudot tiek sausas, tiek gyvas mieles, skirtumo jokio, svarbu neperkepti 4u.gif nors man asmeniškai labiau patinka gyvos mieles 4u.gif
Atsakyti
Ačiū,kita karta taip ir darysiu turiu silikonine keksine,man atrodo kad i ja turėtu tilpti aciuks.gif
Atsakyti
na nezinau nezinau, nors ragave giria, bet nesu patenkinta... virsus kaip batonas-sausas verysad.gif ka netaip dariau? perkepiau ar kazkas ne taip su tesla? gal per daug pakilo???

idedu, kad pasakytumet kas ne taip???

user posted image
Atsakyti
QUOTE(harmonija... @ 2010 10 07, 10:12)
idedu, kad pasakytumet kas ne taip???

user posted image

per stori lakštai ir, jei sviestas išbėgo, pyragas ir turėtų būti per sausas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangiuk: 07 spalio 2010 - 10:43
laba diena vakar kepiau CIPCIUKO recepto simtalapi,vietoj aguonu dejau obuoliu.skonis superinis.tik noriu paklausti kodel man ji suvyniojus neisbego nei laselis sviesto o bekepant jis isbego kazkodel.ka dariau netaip gal mazai kildinau,ar blogas sviestas buvo gal patarti galetumete . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2010 10 07, 14:35)
laba diena vakar kepiau CIPCIUKO recepto simtalapi,vietoj aguonu dejau obuoliu.skonis superinis.tik noriu paklausti kodel man ji suvyniojus neisbego nei laselis sviesto o bekepant jis isbego kazkodel.ka dariau netaip gal mazai kildinau,ar blogas sviestas buvo gal patarti galetumete . 4u.gif


Taip turi but lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 07, 14:55)
Taip turi but  lotuliukas.gif

nu nemanau kad taip turi but jis ne sausas pyragas turi but o slapias. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2010 10 07, 22:40)
nu nemanau kad taip turi but jis ne sausas pyragas turi but o slapias. blush2.gif


Kepant sviestas visada isbega, todel iskepus, nereikia is kart issimti is skardos, pamazu sviestas atgal susigeria ir nebuna sausas simtalapis.
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2010 10 07, 23:40)
nu nemanau kad taip turi but jis ne sausas pyragas turi but o slapias. blush2.gif


As del sviesto smile.gif kad jis sukant pyraga neisteka, o kepant visas isbega, o paskui susigeria tongue.gif sausas, nes perkeptas, man paciai taip pastoviai buna...
Atsakyti
Laba 4u.gif
privarvinau seiles, temutę beskaitydama ax.gif nusiteikinėju eit kepti to skanumyno.
o jei be kepimo popieriaus kepsiu, stiklinėj formoj, ar labai blogai bus? g.gif noriu šiandien kepti, ale iki parduotuvės tingisi blush2.gif
Atsakyti
Tikriausiai, jau nelabai aktualu dėl stiklinės formos ir kepimo popieriaus, bet kaip tik savaitgalį kepiau su popieriumi, o iki šiol dažniausiai be, tai gal vienintelis skirtumas - patogiau išimti.
Atsakyti
Man vis tiek pats sunkiausias ir mistiškiausias dalykas visame procese - vyniojimas ir perkėlimas. Prilimpa amžinai, vargstu ir keikiuos atplėšdama nuo stalo visad, o dar kai įdėt skardon reik doh.gif . Barsčiau ir miltais, ir aliejum, tas pats. O kai kelt bandau, plyšta. Gal ant kepimo popieriaus bandyt dėt lakštus, sukt ir paskui, susukus, skardon dėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 11 spalio 2010 - 16:28