sveikutes,labai noriu issikepti simtalapi,gal galit duoti skanu recepta? nes man tai bus pirmas kartas,aciu!
QUOTE(fresija @ 2010 12 01, 15:06)
sveikutes,labai noriu issikepti simtalapi,gal galit duoti skanu recepta? nes man tai bus pirmas kartas,aciu!
1psl.


Labas vakarėlis,
o man pasistojo toks klausimas: kiek laiko galima laikyti šimtalapį, kad nesugestų? Ar jį laikyti kambario temperatūroje, ar šaldytuve, ar kokiam vėsiam sandėliuke? Ar laikyt suvyniotą į maistinę plėvelę ar paprastai ant padėklo? Kaip geriausia?
Pas mus šimtalapis ilgiausiai yra išgyvenęs nesuvalgytas 3 dienas, bet idomu, jei iškepčiau tarkim prieš savaitę iki švenčių - nesugestų?
o man pasistojo toks klausimas: kiek laiko galima laikyti šimtalapį, kad nesugestų? Ar jį laikyti kambario temperatūroje, ar šaldytuve, ar kokiam vėsiam sandėliuke? Ar laikyt suvyniotą į maistinę plėvelę ar paprastai ant padėklo? Kaip geriausia?
Pas mus šimtalapis ilgiausiai yra išgyvenęs nesuvalgytas 3 dienas, bet idomu, jei iškepčiau tarkim prieš savaitę iki švenčių - nesugestų?

QUOTE(Ruciake @ 2010 12 02, 23:36)
Labas vakarėlis,
o man pasistojo toks klausimas: kiek laiko galima laikyti šimtalapį, kad nesugestų? Ar jį laikyti kambario temperatūroje, ar šaldytuve, ar kokiam vėsiam sandėliuke? Ar laikyt suvyniotą į maistinę plėvelę ar paprastai ant padėklo? Kaip geriausia?
Pas mus šimtalapis ilgiausiai yra išgyvenęs nesuvalgytas 3 dienas, bet idomu, jei iškepčiau tarkim prieš savaitę iki švenčių - nesugestų?

o man pasistojo toks klausimas: kiek laiko galima laikyti šimtalapį, kad nesugestų? Ar jį laikyti kambario temperatūroje, ar šaldytuve, ar kokiam vėsiam sandėliuke? Ar laikyt suvyniotą į maistinę plėvelę ar paprastai ant padėklo? Kaip geriausia?
Pas mus šimtalapis ilgiausiai yra išgyvenęs nesuvalgytas 3 dienas, bet idomu, jei iškepčiau tarkim prieš savaitę iki švenčių - nesugestų?

Esu valgiusi savaitę ne itin tinkamose sąlygose buvusį šimtalapį. Keisčiausia, kad tai buvo bene skaniausias valgytas

Gal kitos kitaip ką pasiūlys.
QUOTE(Ruciake @ 2010 12 03, 00:36)
Labas vakarėlis,
o man pasistojo toks klausimas: kiek laiko galima laikyti šimtalapį, kad nesugestų? Ar jį laikyti kambario temperatūroje, ar šaldytuve, ar kokiam vėsiam sandėliuke? Ar laikyt suvyniotą į maistinę plėvelę ar paprastai ant padėklo? Kaip geriausia?
Pas mus šimtalapis ilgiausiai yra išgyvenęs nesuvalgytas 3 dienas, bet idomu, jei iškepčiau tarkim prieš savaitę iki švenčių - nesugestų?

o man pasistojo toks klausimas: kiek laiko galima laikyti šimtalapį, kad nesugestų? Ar jį laikyti kambario temperatūroje, ar šaldytuve, ar kokiam vėsiam sandėliuke? Ar laikyt suvyniotą į maistinę plėvelę ar paprastai ant padėklo? Kaip geriausia?
Pas mus šimtalapis ilgiausiai yra išgyvenęs nesuvalgytas 3 dienas, bet idomu, jei iškepčiau tarkim prieš savaitę iki švenčių - nesugestų?

Pats skaniausias jis 3 diena po iskepimo. Svarbu iškepus gerai atsaldyti, po to man labiausiai patinka laikyti popierineje dezuteje. Pas mane yra stovejes ir po savaitę kambario temperaturoj- nieko neatsitiko... Svarbu nesusaldyti ir nesusildyt, kad aguonos nepradetu rugti... Mano vyras mėgsta valgyt pasildyta, tai jei lieka- dedu gabaliukais supjaustyta, maistinej plevelej i saldikli...
Gal zinote, kas skanu simtalapi pardavimui iskeptu?

Labai jau tylu temoje
Įdedu gabaliuką pasivaišinti
Skanaus



o cia tai grozis, o isivaizduoju kaip skanu
. As labai noriu pabandyt, bet bijau. o dar ir su vaiku nelabai laiko yra. bet tikiuosi kad pabandysiu visgi.

QUOTE(elfė @ 2010 12 08, 09:33)
Pribaigėt


QUOTE(evaneva @ 2010 12 08, 22:45)
Labas vakaras. Kaip manote ar tiktu simtalapi daryti is filo teslos?
ne
QUOTE(elfė @ 2010 12 08, 10:33)
Šiaip iškilo klausimas kepėjai- Ar turite sąžinės dėti tokias foto į forumą, jūs nepagalvojate, kad kitoms gali sveikata sušlubuoti pamačius tokį skanėstą ? Gėda, oj kaip gėda
