Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 4 tema

sveikutes,labai noriu issikepti simtalapi,gal galit duoti skanu recepta? nes man tai bus pirmas kartas,aciu!
Atsakyti
QUOTE(fresija @ 2010 12 01, 15:06)
sveikutes,labai noriu issikepti simtalapi,gal galit duoti skanu recepta? nes man tai bus pirmas kartas,aciu!


1psl. mirksiukas.gif Cipciuko simtalapis 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis,
o man pasistojo toks klausimas: kiek laiko galima laikyti šimtalapį, kad nesugestų? Ar jį laikyti kambario temperatūroje, ar šaldytuve, ar kokiam vėsiam sandėliuke? Ar laikyt suvyniotą į maistinę plėvelę ar paprastai ant padėklo? Kaip geriausia?
Pas mus šimtalapis ilgiausiai yra išgyvenęs nesuvalgytas 3 dienas, bet idomu, jei iškepčiau tarkim prieš savaitę iki švenčių - nesugestų?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciake @ 2010 12 02, 23:36)
Labas vakarėlis,
o man pasistojo toks klausimas: kiek laiko galima laikyti šimtalapį, kad nesugestų? Ar jį laikyti kambario temperatūroje, ar šaldytuve, ar kokiam vėsiam sandėliuke? Ar laikyt suvyniotą į maistinę plėvelę ar paprastai ant padėklo? Kaip geriausia?
Pas mus šimtalapis ilgiausiai yra išgyvenęs nesuvalgytas 3 dienas, bet idomu, jei iškepčiau tarkim prieš savaitę iki švenčių - nesugestų?
g.gif

Esu valgiusi savaitę ne itin tinkamose sąlygose buvusį šimtalapį. Keisčiausia, kad tai buvo bene skaniausias valgytas lotuliukas.gif Šiiap manyčiau, jei suvyniotumėt į maistinę plėvelę (kad nedžiūtų) ir padėtumėt kad ir sandėliuke (nes jis, rupkė, labai geria kvapus, todėl į šaldytuvą nedėčiau), bent 4-5 dienas ramia sąžine galėtumėt laikyt. Kažkas man pačiai anksčiau yra siūlę į šaldiklį dėt.

Gal kitos kitaip ką pasiūlys.
Atsakyti
QUOTE(Ruciake @ 2010 12 03, 00:36)
Labas vakarėlis,
o man pasistojo toks klausimas: kiek laiko galima laikyti šimtalapį, kad nesugestų? Ar jį laikyti kambario temperatūroje, ar šaldytuve, ar kokiam vėsiam sandėliuke? Ar laikyt suvyniotą į maistinę plėvelę ar paprastai ant padėklo? Kaip geriausia?
Pas mus šimtalapis ilgiausiai yra išgyvenęs nesuvalgytas 3 dienas, bet idomu, jei iškepčiau tarkim prieš savaitę iki švenčių - nesugestų?
g.gif

Pats skaniausias jis 3 diena po iskepimo. Svarbu iškepus gerai atsaldyti, po to man labiausiai patinka laikyti popierineje dezuteje. Pas mane yra stovejes ir po savaitę kambario temperaturoj- nieko neatsitiko... Svarbu nesusaldyti ir nesusildyt, kad aguonos nepradetu rugti... Mano vyras mėgsta valgyt pasildyta, tai jei lieka- dedu gabaliukais supjaustyta, maistinej plevelej i saldikli...

Atsakyti
Gal zinote, kas skanu simtalapi pardavimui iskeptu? smile.gif
Atsakyti
Labai jau tylu temoje mirksiukas.gif Įdedu gabaliuką pasivaišinti mirksiukas.gif Skanaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 08 gruodžio 2010 - 09:35
o cia tai grozis, o isivaizduoju kaip skanu wub.gif . As labai noriu pabandyt, bet bijau. o dar ir su vaiku nelabai laiko yra. bet tikiuosi kad pabandysiu visgi.
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2010 12 08, 09:33)
Labai jau tylu temoje mirksiukas.gif Įdedu gabaliuką pasivaišinti  mirksiukas.gif Skanaus  biggrin.gif

Pribaigėt swoon.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Kaip manote ar tiktu simtalapi daryti is filo teslos?
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2010 12 08, 22:45)
Labas vakaras. Kaip manote ar tiktu simtalapi daryti is filo teslos?

ne
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2010 12 08, 10:33)
Labai jau tylu temoje mirksiukas.gif Įdedu gabaliuką pasivaišinti  mirksiukas.gif Skanaus  biggrin.gif

Šiaip iškilo klausimas kepėjai- Ar turite sąžinės dėti tokias foto į forumą, jūs nepagalvojate, kad kitoms gali sveikata sušlubuoti pamačius tokį skanėstą ? Gėda, oj kaip gėda lotuliukas.gif
Atsakyti