Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 4 tema

QUOTE(giletaite @ 2010 12 09, 13:34)
Šiaip iškilo klausimas kepėjai- Ar turite sąžinės dėti tokias foto į forumą, jūs nepagalvojate, kad kitoms gali sveikata sušlubuoti pamačius tokį skanėstą ? Gėda, oj kaip gėda lotuliukas.gif

Net nepatogu pasidarė blush2.gif Nesinori būti sušlubavusios sveikatos kaltininke. Net neplanavau, o kažką jau pribaigiau, kažkam sveikata sušlubavo blush2.gif Pažadu, daugiau taip nebus blush2.gif
O šiaip, tai labai ačiū už įvertinimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 09 gruodžio 2010 - 12:05
Sveikos kepėjėlės-auksarankės, visada svajojau pabandyti iškepti šimtalapį, nes man jis nerealiai patinka, pyragus ir tortus kepu senai, ir visi klausdavo, o šimtalapio nebandei kepti smile.gif ir atėjo ta dienelė kai prisikaupiau ir iškepiau smile.gif nerealiai ačiū Cipciukui už puikų receptą thumbup.gif
pavyko atrodo neblogai, tik neina nuotraukų įkelti verysad.gif
Atsakyti
Sveiki, artėjant šventėms noriu pasidalinti savo su vyru patirtimi kepant šimtalapius. Dėl minkimo, tešlos ir tampymo labai puikūs patarimai visose temose pagal receptūrą. Mes kartais eksperimentuojam su įdarais: aguonos niekur nedingsta, bet šalia razinų arba vietoj jų esam dėję įvairiausių džiovintų uogų ir vaisių biggrin.gif Mėlynės, spanguolės, vyšnios... O jeigu dar išmirkyti alkoholyje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Taip kad visoms abejojančioms - nebijokite eksperimentuoti, galima išgauti labai įdomių skonių. Aišku, tai jau ne tradicinis šimtalapis.
Atsakyti
kiek dienu iki valgymo galima kepti simtalapi, tarkim snd iskepu, kaip del sestaidneio? nebus pagedes jau?
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2010 12 21, 13:52)
kiek dienu iki valgymo galima kepti simtalapi, tarkim snd iskepu, kaip del sestaidneio? nebus pagedes jau?

Drąsiai kepkit mirksiukas.gif tikrai nesuges mirksiukas.gif man šiaip skaniausias jis būna tik iškeptas, bet dauguma šioje temoje rašo, kad skaniausias būna po 3-4 dienų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 12 21, 13:58)
man šiaip skaniausias jis būna tik iškeptas, bet dauguma šioje temoje rašo, kad skaniausias būna po 3-4 dienų  mirksiukas.gif

Nežinau nežinau - man irgi skaniausias dar šiltas, o paskui skonis su kiekviena diena prastėja...
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 12 21, 13:58)
Drąsiai kepkit  mirksiukas.gif  tikrai nesuges  mirksiukas.gif  man šiaip skaniausias jis būna tik iškeptas, bet dauguma šioje temoje rašo, kad skaniausias būna po 3-4 dienų  mirksiukas.gif

nu as kai pirma karta kepiau, tai po dveju dienu valgem, buvo skanus, o paskui gabaleliai kai liko dar kita ir dar kita diena, tai pirstus apsilaizyti buvo galima..tai ziuresim kaip si karta bus. iskepe jau, tik jauciu, kad sviestas visas isbego sad.gif ir toks sausas man rodos bus...nu saviems tai kaip bulka sudoros:)
Atsakyti
aš igi va ką tik iškepiau šimtalapį Kalėdoms essen.gif Man pastovėjęs jis irgi tik skanesnis darosi 4u.gif
Atsakyti
laba, noriu paklaust kodel simtalapis lyg susmego, apacioj tai kaip ir laksteliu net nesimato, nors bekepant buvo isiputes, tik sviestas isbego, tai gal permirko apatine dalis, kepe beveik pusantros val.aciu
Atsakyti
aš šiandien kepsiu kalėdoms, bus pats tas thumbup.gif tik kaip išlaukt neprapjovus anksčiau doh.gif
o tik iškeptas man parriebus, labai sviestas jaučiasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 12 22, 09:09)
aš šiandien kepsiu kalėdoms, bus pats tas thumbup.gif tik kaip išlaukt neprapjovus anksčiau doh.gif
o tik iškeptas man parriebus, labai sviestas jaučiasi unsure.gif


0 as gal ryt, jei netingesiu blush2.gif
Atsakyti
O aš kepu nuo šiandien..... namai iš tolo karamele kvepia thumbup.gif
Atsakyti