Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 4 tema

QUOTE(neli @ 2010 05 14, 12:10)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nepatikėsit, ale pas mane irgi jau pašautas lotuliukas.gif oi liga liga bigsmile.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Mano jau istrauktas, nufotkinau, rytoj prapjauta dar nufotkinsiu rolleyes.gif
Ka as zinau , lyg viskas normaliai ejosi, tik grozio man vis nepavyksta isgaut , nu niekaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aciakaba @ 2010 05 14, 13:01)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif
Mano jau istrauktas, nufotkinau, rytoj prapjauta dar nufotkinsiu  rolleyes.gif
Ka as zinau , lyg viskas normaliai ejosi, tik grozio man vis nepavyksta isgaut , nu niekaip  biggrin.gif

Svarbu ne grožis, o skonis mirksiukas.gif
Atsakyti
o mes jau puse suvalgėm tongue.gif skaniai gavosi
Atsakyti
sveikos.as katik ir iskepiau simtalapi,tik palikau orkaitej kad atgal susigertu sviestas.kad jus zinotumet kaip as su juo vargau:uzsiminkyt tesla buvo viskas ciki,pakilo tie penki gabaliukai gerai,gavosi man tokia puri minksta,bet jau toliau prasidejo kancios,pirma laksta istampiau labai gerai,o toliau aptampau,pernesu ant pirmo ir kada reikia antjo pabaigt tampyt kad labai jau sunkiai sekesi,nu bet siaip ne taip padariau,susukau,i skarda ir kepant pradejo begt per sonus sviestas,tai teko vel suktis is padeties,zodziu as ji prakeikiau.kai prapjausiu ziuresim kas ten bus
Atsakyti
QUOTE(my2008 @ 2010 05 15, 17:18)
sveikos.as katik ir iskepiau simtalapi,tik palikau orkaitej kad atgal susigertu sviestas.kad jus zinotumet kaip as su juo vargau:uzsiminkyt tesla buvo viskas ciki,pakilo  tie penki gabaliukai gerai,gavosi man tokia puri minksta,bet jau toliau prasidejo kancios,pirma laksta istampiau labai gerai,o toliau aptampau,pernesu ant pirmo ir kada reikia antjo pabaigt tampyt kad labai jau sunkiai sekesi,nu bet siaip ne taip padariau,susukau,i skarda ir kepant pradejo begt per sonus sviestas,tai teko vel  suktis is padeties,zodziu as ji prakeikiau.kai prapjausiu ziuresim kas ten bus

Lauksim lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
mamytes patarkit, kaip geriau isimti simtalapi is bletos, jo nesugadinus g.gif . Bandziau dar silta, tai truko pusiau ir pabiro, o salto ir niekaip nesiseka islupti, nes nuo karameles prilipo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2010 06 03, 08:56)
mamytes patarkit, kaip geriau isimti simtalapi is bletos, jo nesugadinus  g.gif . Bandziau dar silta, tai truko pusiau ir pabiro, o salto ir niekaip nesiseka islupti, nes nuo karameles prilipo doh.gif

Tiesti popierių kitam kartui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 06 03, 09:59)
Tiesti popierių kitam kartui  4u.gif

o paskiui nereikes nuo apacios popieriaus dar gramdyti rolleyes.gif g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2010 06 03, 09:08)
o paskiui nereikes nuo apacios  popieriaus dar gramdyti  rolleyes.gif  g.gif ?

vienąsyk teko, bet šiaip kokybiškas popierius tikrai neprikimba schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 06 03, 10:11)
vienąsyk teko, bet šiaip kokybiškas popierius tikrai neprikimba  schmoll.gif

o gal galit parekomenduoti koki geresni blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2010 06 03, 20:40)
o gal galit parekomenduoti koki geresni blush2.gif  ax.gif

Tik FINO smile.gif
Atsakyti
Turiu viltį, kad kartosiu ir aš šimtalapio kepimą šeštadienį cool.gif
Atsakyti