Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 4 tema

QUOTE(eiwo @ 2010 05 05, 17:05)
Neli, suzaveta tavo simtalapiu.As taip pat naudoju siuos miltus, taciau nesigauna tokie grazus sluoksniai.Noriu paklausti ,kildini susukus simtalapi ar is kart dedi kepti ir ar stipriai susuki?

Aš labai plonai iškočioju blynus, o paskui dar patampau juos jau uždėjus ant kito blyno . Šiaip, vienu kildinau,kitus, kaip spėjau, nes per vieną dieną čia meistravau, taip jau gavosi ax.gif Šitas kilo tiek, kiek kepė pirminis, t.y. 1,5 val. turėjau jam iškočioti ir pakildinti, nes masę iš karto maišiau dvigubą. O susuku paprastai, imu ir suku, nespaudžiu bais, na man kaip tik susisuka į 28cm skardą, nestoras toks gaunasi, nes stengiuosi pailgus blynus kočioti, o ne apvalius. Et, sunku, ką ir pasakoti, juk tiek nedaug dariau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievsius @ 2010 05 05, 21:01)

wow
bet cia jau reikia ir vietos tureti, kad susitatyti tiek stalu.. tai ne mano 5 kvadratu virtuvelej doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievsius @ 2010 05 05, 21:01)

Nu faina močiutė.
Atsakyti
Neli, labai dekoju uz atsakyma. As darau klaida, kad nekildinu visiskai doh.gif . Teks pasitaisyt.
Atsakyti
Vel noriu kept simatalapi, jau sianakt net sapnavau kaip tuos lapus tampau meistriskai biggrin.gif
Labai jau ta mociute man ispudi paliko bigsmile.gif
Bet yra vienas bet, 3 simtalapiai per menesi = + 2kg pas aciakaba tongue.gif doh.gif
Atsakyti
As ir kepsiu ketvirtadieni drauges gimtadieniui, tikiuosi gausis geras ax.gif
Atsakyti

Bet yra vienas bet, 3 simtalapiai per menesi = + 2kg pas aciakaba tongue.gif doh.gif
[/quote]

Jei simtalapi tik kepi, o nevalgai, tai -2kg. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=gutegute,2010 05 07, 12:00]
[/quote]
Jei simtalapi tik kepi, o nevalgai, tai -2kg. biggrin.gif

[/quote]
Reiks varyt tada is pilnos porcijos, kad maza nepasirodytu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aciakaba @ 2010 05 07, 13:45)
Reiks varyt tada is pilnos porcijos, kad maza nepasirodytu  tongue.gif

ir nevalgysi ? hihihi.gif o pasverei vyra ??? tau tai tiek 2 kg nemaiso, o jam.... Nors kas tiems vyrams rupi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 05 07, 14:47)
ir nevalgysi ? hihihi.gif  o pasverei vyra ??? tau tai tiek 2 kg nemaiso, o jam.... Nors kas tiems vyrams rupi  biggrin.gif

Aciu d jau numeciau tuos kg, ale priauge tai ryskiai nuo simtalapio buvo tongue.gif
O MB pyragu nevalgo sad.gif Net simtalapio blink.gif
Atsakyti
as siandien kepu tinginio simtalapi, nusipirkau mantingos teslos mielines sluoksniuotos, du sujungiau lapelius sonuose ir pakociuojau, patepiau sviestu,pabarsciau cukrumi, bei dejau aguonu, skaunu istikro viena jau prapjoviau, truksta tik razinu, ju nedejau nes vaikas nemegsta
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 05 04, 16:10)
Aš gerai sutepu stalą aliejumi ir paskui dar tą viršų jau sulenktą aptepu sviestu, riečiasi jis kažkaip man g.gif  Na čia mano iš viso 5 tik šimtalapiai gyvenime, tai ko norėti dar.
Atnešu vidų:
user posted image

Atrodo sausokas, o gal tik toks klaidingas įspūdis? g.gif
Atsakyti