Įkraunama...
Įkraunama...

Rūgštynių sriuba

QUOTE(regna @ 2009 09 22, 22:49)
"Spilvos"yra geras skonis. 4u.gif



Va isbandziau Spilvos ir man patiko, gal stiklainis kiek didokas, bet uzsukau ir palikau kitam, tai va, nieko nenutiko joms, puikiai suejo ir nebuvo tu kambliu kuriu negaliu pakest, maniskis anksciau nevalgydavo rugstyniu sriubos, sakydavo kad nepatinka "spygliai" (nu tipo velias burnoj), o sitos tai normaliai, bent jau mes ju nejautem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iinnggaa @ 2009 05 19, 13:09)
na ir siandien pas mus  rugstyniu sriubyte,tik salta man ji labai patinka seimai irgi  thumbup.gif , gal truputi ir dietine sakyciau gaunasi ax.gif , vandeni is verdu rugstynes,dedu druskos, atsaldau tada virta kiausini,svoguno laiskus, krapus ir agurko pjaustyto dedu, zinoma ir grietines taip negailedama biggrin.gif ir su karstom bulvem niam niam

Rūgštynių šaltibarščiai thumbup.gif Ir aš taip darau drinks_cheers.gif Vasarą skanumėlis bigsmile.gif Oi kaip dabar užsimaniau rolleyes.gif
QUOTE(regna @ 2009 09 22, 22:49)
"Spilvos"yra geras skonis. 4u.gif

Reiks išbandyti 4u.gif Nes kaip ir xxevuxx rašė, man irgi su kambliais nepatinka ax.gif
Vasarą, tai perku šviežias. Šiemet prisisėsiu, kad turėčiau savų ax.gif

QUOTE(*Selma* @ 2008 10 10, 11:48)
as irgi ileidziu isplakta zalia kiausini  thumbup.gif  nuo jo sriubyte atrodo labai graziai  thumbup.gif

Niekaip nesuprantu, kaip tada atrodo sriuba blush2.gif Ir koks skonis ax.gif Ir kiek kiaušinį reikia išplakti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 21 sausio 2010 - 15:31
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 21, 16:26)

Niekaip nesuprantu, kaip tada atrodo sriuba  blush2.gif Ir koks skonis  ax.gif Ir kiek kiaušinį reikia išplakti?

Siulai plaukioja.Uztenka imusus greitai ismaisyti biggrin.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš savo, tiksliau, vyro receptuku. kol jo nepabandžiau, rugštynių sriubos nemėgau.
Reikės: Parukytų lašinukų su kumpiu (mes dar verdam parukytą karką, iš kaimo nušvilpiam ax.gif ), kiaušinių šiaip imu kiek žmonių tiek kiaušinių,bet čia skonio reikalas, grietinės, agurkų šviežių, svogūno laiškų, šviežių krapų ir rugštynių. Bulves verdu atskirai.
jei verdu lašinukus tai juos smulkiai supjaustau (šiaudeliais), jei naudoju sūdytas rugštynes jas nuplaunu, druskos pagal skonį, jei trūksta. kai mėsytė su rugštynėmis išverda, nukaičiu puodą ir sudedu grietinę, pjaustytus virtus kiaušinius, pjaustytą agurką, svogūnų laiškus ir krapus. ir skanaus. beja valgoma karšta sriuba su šaltomis bulvėmis...
P.S. žiemą naudoju šaldytus krapus ir svogūnų laiškus iš savo daržo. skonis beveik kaip šviežių. smile.gif

Atsakyti
sveikutes!!!neskaiciau viso forumo,gal kuri jau raset kazka panasaus,bet as sia sriuba verdu labai paprastai,bet gaunasi skaniai thumb_yello.gif tai vat,pirmiausia nusilupu bulviu,kokias dvi,jas sudedu pirmas virti(supjaustytas kubeliais),tada atskirai issiverdu du kiausinius,kol verda bulves ir kiausiniai,pasikepinu morka su svogunu pabarstau prieskoniais,rugstynius(naudoju koncervuotus,mamos darbo thumb_yello.gif ) juos supilu i verdancias bulves,sudedu pakepintas morkas ir svogunus,sutarkuoju isvirtus kiausinius,idedu lauro lapeliu,pagal skoni kubeli prieskoniu ir viskas!labai jau paprasta,bet mum skanu blush2.gif
Atsakyti

 i 
FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
QUOTE(almuke @ 2004 05 04, 14:00)
Ar jus zinot kad labai kenksminga valgyti rugstynes, rabarbarus??? Jus ka senatvej sanariu skausmus norit kentet???

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kad nesveika maziem vaikam tai zinojau,bet tokia tai nesamone konkreti
Atsakyti