
jau pora dienu kai noriu rugstyniu sriubos, tai sinadien jau verdu,turiu savo sudytu rugstyniu, tik va neapsisprendziu kaip su kiausiniu daryt, turbut isvirsiu ir tada desiu i sriubyte
jau taip noriu, net seiles tysta
o va mano vyras isvis nemegsta, sako zoles kazkokios
na ir tegu nevalgo, man daugiau liks




o as rytoi isvirsiu rugstelyne
nes siandiena jau isviriau "gaideli" sriuba


na ir siandien pas mus rugstyniu sriubyte,tik salta man ji labai patinka seimai irgi
, gal truputi ir dietine sakyciau gaunasi
, vandeni is verdu rugstynes,dedu druskos, atsaldau tada virta kiausini,svoguno laiskus, krapus ir agurko pjaustyto dedu, zinoma ir grietines taip negailedama
ir su karstom bulvem niam niam



QUOTE(iinnggaa @ 2009 05 19, 13:09)
na ir siandien pas mus rugstyniu sriubyte,tik salta man ji labai patinka seimai irgi
, gal truputi ir dietine sakyciau gaunasi
, vandeni is verdu rugstynes,dedu druskos, atsaldau tada virta kiausini,svoguno laiskus, krapus ir agurko pjaustyto dedu, zinoma ir grietines taip negailedama
ir su karstom bulvem niam niam



tai cia gaunasi a la saltibarsciai


Siandien pagaliau as viriau rugstyniu sriuba pirmakart
Na, kaip pirmam kartui tai labai gerai pavyko sakyciau, labai skanu. Seniau nevirdavau jokiu tokiu sriubu, kur grietines reikia, nes grietines sriuboje paprasciausiai nemegau, o dabar pamegau, tai ir uzsimaniau rugstyniu sriubos, nes pas gimines ne per seniausiai buvau valgius jos
Aisku recepto ieskojau cia, ir si bei ta pritaikiau sau. Taigi, i sriuba dejau bulviu, pakepintu svogunu su morkom, zalumynu, prieskoniu, rugstyniu ir ileidau kiausinius suplaktus
Ir i lekste dar idejau grietines negailedama, tik gaila, kad neturiu juodos duonos, ji cia labai tiktu




Rytoj virsiu rūgštynių sriubytę
bandysiu su išplaktu kaiušiniu
nes visad dedu virtą...


Sveikos merginos, aš gal truputį nevisai į temą, bet gal galit pasakyti kokias rūgštynes į sriubą dedat. Kiek bandžiau visokių, tai vis tokie šapai, kaip plaukai būna, nesąmonė kažkokia. Pati tai nedarau, naudoju tik konservuotas (pirktas parduotuvėje). Na dar kartais vasarą šviežių nusiperku, tai viskas normaliai, bet kai tik konservuotas perku taip i nesąmonė gaunas. Bandžiau visokių, mačiau atsirado neseniai Spilva toks didelis indelis, kaina nemaža, bet kaip už didelį indelį tai gal ir nieko, bet baisu, kad jei nusipirksiu ir vėl blogai bus. Gal bandėt kas?
MAMYTES BEVIRDAMOS KARSTA RUGSTELIU SRIUBITE ,IDEKITE NEDAUG MIEZINIU KRUOPU , NEBUS TOKE SKISTELEJUSI IR BE TO LABAI SKANU .
QUOTE(Saulužė @ 2008 10 23, 14:39)
O kokias jūs perkat?
Aš tai esu pirkus Jovaigės, puse litro, tai be proto sūru buvo, vos valgyt įmanoma, dabar pirkau kažkokias lenkiškas mažam stiklainiuke, tai labiau patiko
Aš tai esu pirkus Jovaigės, puse litro, tai be proto sūru buvo, vos valgyt įmanoma, dabar pirkau kažkokias lenkiškas mažam stiklainiuke, tai labiau patiko

Lenkiskos man taip pat tiko. Skanios ir normaliai rugscios. Dar Spilvos neblogos, bet mums per didelis vienam kartui stiklainis.
QUOTE(donnabona @ 2009 09 21, 13:18)
Lenkiskos man taip pat tiko. Skanios ir normaliai rugscios. Dar Spilvos neblogos, bet mums per didelis vienam kartui stiklainis.
"Spilvos"yra geras skonis.
