jau pora dienu kai noriu rugstyniu sriubos, tai sinadien jau verdu,turiu savo sudytu rugstyniu, tik va neapsisprendziu kaip su kiausiniu daryt, turbut isvirsiu ir tada desiu i sriubyte jau taip noriu, net seiles tysta o va mano vyras isvis nemegsta, sako zoles kazkokios na ir tegu nevalgo, man daugiau liks
o as rytoi isvirsiu rugstelyne nes siandiena jau isviriau "gaideli" sriuba
na ir siandien pas mus rugstyniu sriubyte,tik salta man ji labai patinka seimai irgi , gal truputi ir dietine sakyciau gaunasi , vandeni is verdu rugstynes,dedu druskos, atsaldau tada virta kiausini,svoguno laiskus, krapus ir agurko pjaustyto dedu, zinoma ir grietines taip negailedama ir su karstom bulvem niam niam
QUOTE(iinnggaa @ 2009 05 19, 13:09)
na ir siandien pas mus rugstyniu sriubyte,tik salta man ji labai patinka seimai irgi , gal truputi ir dietine sakyciau gaunasi , vandeni is verdu rugstynes,dedu druskos, atsaldau tada virta kiausini,svoguno laiskus, krapus ir agurko pjaustyto dedu, zinoma ir grietines taip negailedama ir su karstom bulvem niam niam
tai cia gaunasi a la saltibarsciai reikes pabandyti
Siandien pagaliau as viriau rugstyniu sriuba pirmakart Na, kaip pirmam kartui tai labai gerai pavyko sakyciau, labai skanu. Seniau nevirdavau jokiu tokiu sriubu, kur grietines reikia, nes grietines sriuboje paprasciausiai nemegau, o dabar pamegau, tai ir uzsimaniau rugstyniu sriubos, nes pas gimines ne per seniausiai buvau valgius jos Aisku recepto ieskojau cia, ir si bei ta pritaikiau sau. Taigi, i sriuba dejau bulviu, pakepintu svogunu su morkom, zalumynu, prieskoniu, rugstyniu ir ileidau kiausinius suplaktus Ir i lekste dar idejau grietines negailedama, tik gaila, kad neturiu juodos duonos, ji cia labai tiktu
Rytoj virsiu rūgštynių sriubytę bandysiu su išplaktu kaiušiniu nes visad dedu virtą...
Sveikos merginos, aš gal truputį nevisai į temą, bet gal galit pasakyti kokias rūgštynes į sriubą dedat. Kiek bandžiau visokių, tai vis tokie šapai, kaip plaukai būna, nesąmonė kažkokia. Pati tai nedarau, naudoju tik konservuotas (pirktas parduotuvėje). Na dar kartais vasarą šviežių nusiperku, tai viskas normaliai, bet kai tik konservuotas perku taip i nesąmonė gaunas. Bandžiau visokių, mačiau atsirado neseniai Spilva toks didelis indelis, kaina nemaža, bet kaip už didelį indelį tai gal ir nieko, bet baisu, kad jei nusipirksiu ir vėl blogai bus. Gal bandėt kas?
MAMYTES BEVIRDAMOS KARSTA RUGSTELIU SRIUBITE ,IDEKITE NEDAUG MIEZINIU KRUOPU , NEBUS TOKE SKISTELEJUSI IR BE TO LABAI SKANU .
QUOTE(Saulužė @ 2008 10 23, 14:39)
O kokias jūs perkat?
Aš tai esu pirkus Jovaigės, puse litro, tai be proto sūru buvo, vos valgyt įmanoma, dabar pirkau kažkokias lenkiškas mažam stiklainiuke, tai labiau patiko
Aš tai esu pirkus Jovaigės, puse litro, tai be proto sūru buvo, vos valgyt įmanoma, dabar pirkau kažkokias lenkiškas mažam stiklainiuke, tai labiau patiko
Lenkiskos man taip pat tiko. Skanios ir normaliai rugscios. Dar Spilvos neblogos, bet mums per didelis vienam kartui stiklainis.
QUOTE(donnabona @ 2009 09 21, 13:18)
Lenkiskos man taip pat tiko. Skanios ir normaliai rugscios. Dar Spilvos neblogos, bet mums per didelis vienam kartui stiklainis.
"Spilvos"yra geras skonis.