Vis paskaitinėju jūsų atsiliepimus apie šią kosmetiką ir savaitgalį neatsilaikiau nuolaidom ir aš.
Prieš porą metų, kai ši kosmetika tik ką buvo pasirodžiusi Lietuvoje naudojau visą sebium liniją, bet labai išsausino odą, sunaudojus pagerėjimo nepastebėjau, tai antrą kartą ir nepirkau.
Po ilgų ieškojimų ir vėl grįžau, tik šį kartą produktus rinkausi žymiai atsakingiau.
Mano T zonos labai inkštiruota, poros didelės, nuolatos iškyla spuogelių. Žandai normalus, bet naudojan priemones skirtas riebiai/mišriai odai labai išsausėja.
Tai dabar atsikėlus nusivalau sebium H2O ir pasitepu sensibio light kremuku. Vakare makiažą nuplaunu DS prausikliu ( labai gerai nuplauna visą makiažą, net akis ), T zoną tepu sebium akn, o žandus, kad neišsausėtų light kremu. Beja, dar sebium šveiktiklį išbandžiau, labai švelniai nušveičia veiduką

Naudoju pora dienų ir pastebėjau, kad labai pradėjo kilti visokie bjaurybės, gal čia valosi kolkas. Tikiuosi greit praeis
Dar susigundžiau Node fluid kasdieniniu šampūnu, nes nuo pastarojo kurį naudojau pradėjo niežėti galvos oda, o ir su pleiskanomis nebesusitvarkau. Bet nesu sužavėta, labai jau jis skystas, nemoku aš tokių naudoti ir vienam kartui vos ne pusę buteliuko supilu

Be balzamo taip pat neapseinu.
Tiek įspūdžių iš biodermos savaitgalinių pirkinių