Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

Gavau šiandien keturis Sebium serijos mėginukus: Sebium Hydra kremą, Sebium H2O, Sebium exfoliating purifying gel ir Sebium foaming gel thumbup.gif

Tuo pačiu gavau tokį lapuką, kuriame surašyti visi Sebium serijos gaminiai su aprašymais. Nuskenavau jį, gal padės ir jums išsirinkti tinkamiausią priemonę mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 03 20, 17:13)
Gavau šiandien keturis Sebium serijos mėginukus: Sebium Hydra kremą, Sebium H2O, Sebium exfoliating purifying gel ir Sebium foaming gel  thumbup.gif

Tuo pačiu gavau tokį lapuką, kuriame surašyti visi Sebium serijos gaminiai su aprašymais. Nuskenavau jį, gal padės ir jums išsirinkti tinkamiausią priemonę  mirksiukas.gif

O iš kur gavote mėginėlių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 03 20, 20:54)
O iš kur gavote mėginėlių?  smile.gif

Facebook'e yra "Bioderma Lietuva". Ten parašiau keletą komentarų ir gavau žinutę, kad jie nori atsiųsti man Sebium serijos mėginukų, kad išsirinkčiau tinkamiausias priemones smile.gif O ir šiaip ten galima laimėti įvairių Biodermos priemonių. Tikrai verta užsukti smile.gif
Atsakyti
na va pirmasis nusivylimas hidrabio h20 pradejo berti zandukus ir smilkinius vis galvojau nuo pudros o pasirodo nuo hidrabio h2o taip nusivyliau, gal perdauk oadauginau valydavau rytais ir vakarais g.gif atsirado tokie vandeningi spuogiukai balti nepatepiau vakaria hydrabio ir jau matosi kad apnyko, reiskias nuo jo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 03 22, 10:43)
na va pirmasis nusivylimas hidrabio h20 pradejo berti zandukus ir smilkinius vis galvojau nuo pudros o pasirodo nuo hidrabio h2o taip nusivyliau, gal perdauk oadauginau valydavau rytais ir vakarais g.gif atsirado tokie vandeningi spuogiukai balti nepatepiau vakaria hydrabio ir jau matosi kad apnyko, reiskias nuo jo doh.gif

Gal ir taip o gal ir ne mirksiukas.gif Nes man daznai buna va atrodo nepatepiau pranyko, kita diena vel dvigubai biggrin.gif ir taip ieskai zmogus nuo ko is tikro doh.gif
Atsakyti
na reiks dabar pastebeti kelias dienas, o gal jau veiduj tiesiog perdauk dregmes g.gif
Atsakyti
mane tai truputi pabere nuo biodermos,tik dabar mastau nuo ko-nuo sebium h2o ar nuo sebium ai unsure.gif idomu pradzioj gal taip ir turi buti unsure.gif
Atsakyti
taigi nuo kremu ir manes nebere o va nuo hydrabio h2o pabere
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 03 22, 20:22)
Tai jau sakė kurjeriui perdavė mano mėginukų siuntinį tai ryt pamatysiu tikriausiai  biggrin.gif

Tada šaunu smile.gif Per facebook'ą gausi mėginukus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 03 22, 20:49)
Tada šaunu smile.gif Per facebook'ą gausi mėginukus? smile.gif

Ne, elektroniniu paštu parašiau apie savo odos problemas ir surašė, kokias priemones man siūlo ir atsiųs tų priemonių mėginukus, jau kurjeriui įdavė, tai tikriausiai ryt poryt gausiu ax.gif
Atsakyti
jAU KELINTA DIENA pastebejau, kad mano skruostai paberti... lyg inkstiriukai, lyg ir ne. Bet pasidazius negraziai atrodo. O kai paskaiciau temute, tai ar nebus ir man nuo tu paciu priemoniu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2010 03 18, 22:53)
Turiu džiaugsmą rosacea ir man rekomendavo Sensibio AR. Tiko, patiko, bet vartydama Bioderma psl.prie Sensibio AR kremo aprašymo radau, kad vasarai rekomenduojamas Photoderm AR SPF50 ir jame irgi yra kompleksas nuo raudonio. Ar jis tiktų rosacea odai? Ar vigi geriau Sensibio (logiškai mąstant Sensibio reikalautų palidomos apsaugos nuo saulės)?
Antras klausimas - jis su spalva, ar stipriai ji matosi ant šviesiaodžių?
antro klasimo priedas ar galima Photoderm naudot nakčiai?
Trečias klausimas lyg atsiradęs sensibio DS prausiklis. Nesupratau ar jis panašus į Sensibio H2O poveikiu, norėtųsi išbandyt, bet gal likt prie vandenuko, kad oda neraustų ir nesausėtų?
Šiaip oda mišri, dėmėm raustanti ir lopeliais pasausėjus ant skruostų.

Photoderm AR SPF 50 cia beveik toks pats kremukas kaip ir Sensibio AR, tik kad su didele apsauga nuo saules, jis tokio pacio poveikio kaip ir Sensibio AR, bet labiau tinka vasaros metu; tikrai tiks rosacea odai.

Pati jo nebandziau, bet aprasyme parasyta: kremas yra lengvos struktūros, nepalieka blizgesio. Natūrali kremo spalva, parinkta labai šviesiai odai, išlygina odos spalvą ir sumažina raudonį. Neužkemša porų.
Tai spalva turetu buti labai sviesi, pritaikyta sviesiai odai; gal kur gausi jo megineli, pabandytum

Sensibio DS prausiklis ir Sensibio H2O atlieka ta pacia funkcija, tik DS yra gelinis, putojantis prausiklis, nuplaunamas vandeniu, o Sensibio H2O nenuplaunamas
As turiu ir gelini prausikli, ir H2O, bet kitos linijos; gelinio prausiklio uztenka zymiai ilgesniam laikui nei H2O, nedaug jo reikia, zymiai taupiau naudojasi

Jei siuo metu tavo oda issausejusi, gal pamegink Hydrabio H2O, jis irgi jautriai odai, plius dehidratuotai, padrekintum savo oda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 23 kovo 2010 - 01:06