QUOTE(svieske @ 2010 02 24, 10:30)
aciu uz atsakymus:). Oda misri, daugiau i riebuma, bet ir dregmes manyciau truksta. Siaip naudojau irgi Sebium, bet nebezinau ar pirkti ... ir baigiasi jis man kazkaip greitai ar kazka kita bandyti... O vien su Sensibio H2O vandenuku arba Sebium vandenuku nuvalyti neuztenka, turiu tuos abudu?... Dar dabar naudoju kremus Sebium Hydra, Sebium Mat, sitie man visai neblogai.
Ir dar noreciau paaiskinimo apie kremuka , mazinanti raudoni, Sensibio AR, kada ji reikia naudoti, aprasyma tai as skaiciau, bet vistik man nelabai aisku kokiais atvejais jis naudojamas...
smagu, kad galiu pagelbet

galima, zinoma, ir vandenukais nusivalyti, jei to uztenka (man norisi nusiprausti), naudoju Sebium prausikli kasdien po 2 kartus, tai jo man 2 menesiams uztenka

o del dregmes atstaymo pabandyk Hydrabio serijos kaukyte, manau turetu patikti, ji skirta issausejusiai, dehidratuotai odelei
Del AR - jis skirtas odai su issipletusiais kapiliarais gydyti, tai jei tokiu turi, tai gali pasitepti kelis kartus dienoje tose vietose, kur turi isryskejusius kapiliarus

jis tinkamas daugiau i sausuma linkusiai odai, nes misresniu odu savininkems gali kimsti poras, nors yra ir tokiu, kurioms nekemsa, cia labai individualu