Sveikos
Susigundžiau ir aš Bioderma priemones išbandyti, nes su savo oda labai vargstu

Šiaip mano oda mišri, ant smakro vis atsiranda keletas spuogiukų, ant kaktos vos vienas kitas retkarčiais išlenda, ant nosies jų niekada nebūna (nors tiek gerai). Pavienius spuogiukus iki šiol visada patepdavau arbatmedžio aliejumi, gerai ir greitai juos nudžiovindavo ir jie išnykdavo. Tačiau jų pastoviai atsiranda, jei ne vienoj veido pusėj, tai kitoj..
Žiemą su savo oda iš vis turiu nemažai problemų. Įvairios priemonės nuo spuogų taip išdžiovina odą, kad po to nebegaliu gražiai ir lygiai net krem pudros užsitepti
Perskaičiau jūsų temą ir susidariau tokį vaizdą apie galimas naudoti priemones (prašau, patarkit ir sukritikuokit jei kažką ne taip susidėliosiu)
Veido ir makiažo valymui -
Hydrabio H2O.
Kad atstatyčiau veido drėgmę -
Hydrabio Mask.
Kremas veidui (riebesnėms vietoms) -
Sebium Al.
Kremas veidui (sausesnėms vietoms) -
Sebium Hydra Veido prausiklis -
Sebium. Bet kurį reiktų naudoti? Ar putojantį gelį-prausiklį, ar šveičiamąjį gelį-prausiklį? (o gal kol oda dehidratuota, geriau iš vis būtų Hydrabio šveitiklį?)
Beje, šiandien jau nusipirkau ir išbandžiau
Hydrabio H2O. Labai puikiai nuvalė visą makiažą, ir kas svarbiausia, akių makiažą

Visi kiti makiažo valikliai man labai dirgindavo akis ar net pačią odą, o panaudojus Hydrabio H2O, jausmas tiesiog puikus

Apsilankiau Kaune Pramonės maximos Eurovaistinėje ir Kauno Akropolio eurovaistinėje. Tai Pramonėj neturėjo jokių Bioderma mėginukų (ir sakė, seniai jau nieko nebeturi), o Akropolio eurovaistinėje iš Sebium serijos turėjo tik
Sebium AKN kremo mėginuką. Tai kaip suprantu, jį reikia tepti ant spuoguotų veido vietų, kad išvalytų odą. Ar ne taip?
P.S. iš anksto labai ačiū už patarimus, sunku iš karto susigaudyti tarp tiek priemonių
Visi ieškojimai baigiasi, kai ateina meilė... ;)