Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(AZURA @ 2010 03 07, 16:14)
Jau isbandziau savaji Hydrabio H2O, labiau patiko nei Sensibio, tikrai jauciasi drekinimas; puikiai nuvalo veido ir akiu makiaza kaip ir Sensibio, tik va, Sensibio man pasausindavo oda-tuom man nelabai patiko smile.gif

As ir ji vakar isigyjau, priekaistu kol kas neturiu 4u.gif Patinka, kad nesausina, nes po ziemos odele ir taip serpetoja, Gal kas bandete drkinanti seruma? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2010 03 07, 18:33)
Gal kas bandete drekinanti seruma? 4u.gif

pati nebandziau serumo, bet girdejau neblogu atsiliepimu
kiek pamenu, Eslauda ji turejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 07 kovo 2010 - 18:51
QUOTE(AZURA @ 2010 03 07, 18:14)
Jau isbandziau savaji Hydrabio H2O, labiau patiko nei Sensibio, tikrai jauciasi drekinimas; puikiai nuvalo veido ir akiu makiaza kaip ir Sensibio, tik va, Sensibio man pasausindavo oda-tuom man nelabai patiko smile.gif

O jums nepalieka, skirtingai nei Sensibio, tokios ant veido kaip pleveles,tokios siek tiek blizgancios? Ar visiskai viskas taip pat atrodo kaip su Sensibio,tik kad drekina geriau?g.gif Arba as cia per daug uztepiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2010 03 07, 21:01)
apsiprekinau ir as - sebium ir sensibio h2o ir zinoma - sebium prausiklis  wub.gif

O kaip jums sebium H2O? Nedirgina odos kaip dauguma riebiai odai toniku kad daro? g.gif Gal is Eurovaistines pirkot?Jei taip,tai kiek su nuolaida atsiejo? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 07 kovo 2010 - 21:17
QUOTE(diamondness @ 2010 03 07, 22:24)
O kaip jums sebium H2O? Nedirgina odos kaip dauguma riebiai odai toniku kad daro? g.gif Gal is Eurovaistines pirkot?Jei taip,tai kiek su nuolaida atsiejo? ax.gif

nedirgina man odos jokie biodermos produktai rolleyes.gif sebium linija naudoju jau daugiau 3 metu - idealios priemones mano veidui wub.gif
su nuolaida euruose 33.19 bigsmile.gif
Atsakyti
Zinau, kad cia daug sneketa, bet kuris kremas labiausiai tiktu riebesnei odai siltuoju metu laiku? Siuo metu naudoju Sebium Hydra, tai jis man bus per sunkus siltuoju periodu. Tai gal rinktis geriausia butu sebium mat? ar koki kita? 4u.gif
Atsakyti
sebium mat nepatariu nes labai nusausina, jis skirtas naikinti blizgesi ir sugerti riebuma nuo veido
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 03 08, 12:37)
sebium mat nepatariu nes labai nusausina, jis skirtas naikinti blizgesi ir sugerti riebuma nuo veido

o kokia Jūsų oda, kad netiko? gal sausa? Maniškė kaip riebi, tai maniau vasarai pats tas variatas: siek tiek padrekintų, matiškumą palaikytų, o dar su apsauga nuo saulės yra (jei neklystu) g.gif hmm pasimečiau dabar ką daryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 03 08, 12:34)
Zinau, kad cia daug sneketa, bet kuris kremas labiausiai tiktu riebesnei odai siltuoju metu laiku? Siuo metu naudoju Sebium Hydra, tai jis man bus per sunkus siltuoju periodu. Tai gal rinktis geriausia butu sebium mat? ar koki kita? 4u.gif

mano oda misri, vasara i riebuma, tai man kaip tik MAT nelabai sulaiko riebaliuko rolleyes.gif o apie sausinima isvis nera snekos smile.gif o siaip galima Sensibio Light pabandyt - man jis tinkamiausias vasara, kai oda pasauseja, o siaip as naudoju su saules filtru AKN MAT berods g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 03 08, 13:09)
mano oda misri, vasara i riebuma, tai man kaip tik MAT nelabai sulaiko riebaliuko  rolleyes.gif o apie sausinima isvis nera snekos  smile.gif o siaip galima Sensibio Light pabandyt - man jis tinkamiausias vasara, kai oda pasauseja, o siaip as naudoju su saules filtru AKN MAT berods  g.gif

Man Mat irgi kazkaip nepatiko schmoll.gif. Ziemai Hydra gal ir gerai, bet kitu laiku Sensibio Light wub.gif. Ieskau vasarai taip pat su SPF, bet Photoderm AKN Mat SPF40 nelabai patiko, nes toks riebokas ir lipnokas pasirode. Veidas nuo jo blizgejo, bet nekimso. Ar visi Biodermos su apsauga nuo saules yra tokie sunkus? g.gif
Atsakyti
o gal kazkas zinot kaip gudriau ir pigiau isigyt fainuoles biodermos produktu?

praktiskai visu kosmetikos gamintoju galima surast platintojus/perpardavinetojus lietuvoj, nu bet su bioderma tai tragedija.

gal siunciates? gal zinot gera zmogu, kuris parduoda pigiau?

brukstelekit i tema arba i az, jei nesinori viesai.. g.gif

nemanau, kad cia kazkas panasaus i komercija, tiesiog pasidalinimas ziniomis....

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Susigundžiau ir aš Bioderma priemones išbandyti, nes su savo oda labai vargstu doh.gif Šiaip mano oda mišri, ant smakro vis atsiranda keletas spuogiukų, ant kaktos vos vienas kitas retkarčiais išlenda, ant nosies jų niekada nebūna (nors tiek gerai). Pavienius spuogiukus iki šiol visada patepdavau arbatmedžio aliejumi, gerai ir greitai juos nudžiovindavo ir jie išnykdavo. Tačiau jų pastoviai atsiranda, jei ne vienoj veido pusėj, tai kitoj..
Žiemą su savo oda iš vis turiu nemažai problemų. Įvairios priemonės nuo spuogų taip išdžiovina odą, kad po to nebegaliu gražiai ir lygiai net krem pudros užsitepti doh.gif

Perskaičiau jūsų temą ir susidariau tokį vaizdą apie galimas naudoti priemones (prašau, patarkit ir sukritikuokit jei kažką ne taip susidėliosiu) ax.gif 4u.gif

Veido ir makiažo valymui - Hydrabio H2O.
Kad atstatyčiau veido drėgmę - Hydrabio Mask.
Kremas veidui (riebesnėms vietoms) - Sebium Al.
Kremas veidui (sausesnėms vietoms) - Sebium Hydra
Veido prausiklis - Sebium. Bet kurį reiktų naudoti? Ar putojantį gelį-prausiklį, ar šveičiamąjį gelį-prausiklį? (o gal kol oda dehidratuota, geriau iš vis būtų Hydrabio šveitiklį?) g.gif

Beje, šiandien jau nusipirkau ir išbandžiau Hydrabio H2O. Labai puikiai nuvalė visą makiažą, ir kas svarbiausia, akių makiažą thumbup.gif Visi kiti makiažo valikliai man labai dirgindavo akis ar net pačią odą, o panaudojus Hydrabio H2O, jausmas tiesiog puikus bigsmile.gif Apsilankiau Kaune Pramonės maximos Eurovaistinėje ir Kauno Akropolio eurovaistinėje. Tai Pramonėj neturėjo jokių Bioderma mėginukų (ir sakė, seniai jau nieko nebeturi), o Akropolio eurovaistinėje iš Sebium serijos turėjo tik Sebium AKN kremo mėginuką. Tai kaip suprantu, jį reikia tepti ant spuoguotų veido vietų, kad išvalytų odą. Ar ne taip? g.gif

P.S. iš anksto labai ačiū už patarimus, sunku iš karto susigaudyti tarp tiek priemonių ax.gif
Atsakyti
smile,

o jusu oda dehidratuota?
jei taip- tai manau gerai parinkot Hydrabio serija.
spuogam- Sebium.
Sebium AKN galima tepti visa veida- ne tik ant spuogeliu. atn pavieniu dideliu spuogu reik tepti Sebium AI.
pati turiu ir AI ir AKN ir Hydra.
del prausiklio- man sebium nelabai patiko-sausindavo lb. labiau patiko sveitiklis.

Papildyta:
[quote=pikudama,2010 03 08, 14:58]
o gal kazkas zinot kaip gudriau ir pigiau isigyt fainuoles biodermos produktu?

[/guote]

na kad ne, perkam is vaistines smile.gif
Atsakyti