Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - X-ta tema

QUOTE(pudra @ 2010 02 06, 18:35)
o perkant kailiukus, ar jų plauko kryptis visada būna į vieną pusę? Ta prasme, ar galima tai kažkaip numatyti, ar čia jau gaunasi kaip loterija?

viasa visi audiniai, įskaitant ir kailiukus turi kryptį, VIENĄ iš viršaus į apačią tarkim žiūrint išvyniotą ruloną audinio ar kailio. tiklsiau gal jeigu prieš tave guli rulonas audinio tai viršus bus ten nuo kur braukiant ranka kailiukas "gula" o priešingai - šiaušiasi.
toks jau audimas visų audinių.
nesuklysi niekada, skaičiuok visada kaip vienpusį betkokį audinį ar akilį ar moherį ar beleką, pliušas labai gerai matosi, net spalvą keičia perbraukus prieš plauką wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs Shirley: 06 vasario 2010 - 19:55
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 02 06, 19:54)
viasa visi audiniai, įskaitant ir kailiukus turi kryptį, VIENĄ iš viršaus į apačią tarkim žiūrint išvyniotą ruloną audinio ar kailio. tiklsiau gal jeigu prieš tave guli rulonas audinio tai viršus bus ten nuo kur braukiant ranka kailiukas "gula" o priešingai - šiaušiasi.
toks jau audimas visų audinių.
nesuklysi niekada, skaičiuok visada kaip vienpusį betkokį audinį ar akilį ar moherį ar beleką, pliušas labai gerai matosi, net spalvą keičia perbraukus prieš plauką wink.gif

Ačiū, bet nelabai supratau blush2.gif . Kas audinio ar kailiuko kryptis yra, tai aišku, bet tarkim jeigu aš užsisakau 20 cm kailiuko (plotis 140 cm), kokia tada bus kailiuko kryptis? Iš viršaus į apačią? biggrin.gif Tiktai kur viršus, o kur apačia tokiu atveju? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 02 06, 21:41)
Ačiū, bet nelabai supratau  blush2.gif . Kas audinio ar kailiuko kryptis yra, tai aišku, bet tarkim jeigu aš užsisakau 20 cm kailiuko (plotis 140 cm), kokia tada bus kailiuko kryptis? Iš viršaus į apačią?  biggrin.gif Tiktai kur viršus, o kur apačia tokiu atveju?  g.gif  lotuliukas.gif

Tuomet viršus bus pirmas centimetras, o apačia bus 20-imtas centimetras, o tie 140cm-bus tik į plotį ir plauko kryptis per visą tą plotį nesikeis. reiktų suprast, kad plaukas gultų nuo viršaus į apačią.O kur viršus, kur apačia-tai turbūt nėra skirtumo, gi galima apverst.
Atsakyti
Bet mohero plaukas labai daznai eina istrizai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 02 06, 23:11)
Bet mohero plaukas labai daznai eina istrizai  mirksiukas.gif

Va va, ir tada neaišku kaip kirpti - man baisiai sunku save nuteikti, kad reikia kirpti įstrižai doh.gif
Atsakyti

Nu va, net nepagalvočiau... Tai kaip dėlioti iškarpas-irgi įstrižai?

O dar norėjau apie drobeles paklausti-ar nėra pvz. Kalvarijų turgaus audinių parduotuvėj smulkių raštų drobelių visai? Jau buvau susiruošus važiuoti kurią dieną... Galvojau ką nors rasti... Ar galima iš tos firmos "Coats Lietuva" tiesiai nusipirkti, ar jie tik didmena užsiima? Į kažkokią parduotuvę Kaune tai lyg pristato audinius, bet Vilniuj-ne. Nenaudėliai.
Atsakyti
Aš savo to žalio zuikučio ausytėms pirkau Kalvarijų turgaus parduotuvėj drobelę, bet pasirinkimo tai nėra ten, tik vienintelė ir buvo su smulkiu rašteliu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimushka: 07 vasario 2010 - 00:09
QUOTE(ievuschka @ 2010 02 07, 01:01)

O dar norėjau apie drobeles paklausti-ar nėra pvz. Kalvarijų turgaus audinių parduotuvėj smulkių raštų drobelių visai? Jau buvau susiruošus važiuoti kurią dieną...  Galvojau ką nors rasti... Ar galima iš tos firmos "Coats Lietuva" tiesiai nusipirkti, ar jie tik didmena užsiima? Į kažkokią parduotuvę Kaune tai lyg pristato audinius, bet Vilniuj-ne. Nenaudėliai.

Taip, taip ir delioti - istrizai doh.gif O sunkiausia buna, kai plaukas truputi suveltas ir tau atrodo, kad jokios kripties jis neturi. Iskerpi detales, o pasirodo, kad vis delto kriptis buvo doh.gif

Prie Kalvariju turgaus labai mazas pasirinkimas tinkanciu drobeliu, bet galima paieskoti panaudotu mergaitisku medvilniniu suknyciu - daznai buna labai grazaus ir smulkaus rasto mirksiukas.gif
Atsakyti

Na va, apie tai aš ir šneku smile.gif . Tai kaip suprantu, plauko krypties vistik numatyti nelabai įmanoma ir užsakinėjant gaunasi jau daugiau ar mažiau loterija verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 02 07, 05:27)
Na va, apie tai aš ir šneku  smile.gif . Tai kaip suprantu, plauko krypties vistik numatyti nelabai įmanoma ir užsakinėjant gaunasi jau daugiau ar mažiau loterija  verysad.gif  g.gif

Beveik taip.. Net is tu mazu katalogo gabaliuku buna labai sunku nustatyti ar turi plaukas krypti... Del to optimaliau pirkti 30 cm ir dalintis su kuo nors per puse, ar i trys dalis rolleyes.gif
Atsakyti
na man keista, jei moheris įstrižuoja tik plauku, bet nereiškia kad reikia kirpti, čia pagal visas siuvimo taisykles, jei nori kad gaminys būtų tvirtas ir siuvinys neišsikraipytų reikia kirpti lygiagrečiai šoninei siūlei.
taigi, aš vistiek sakau kad visi audiniai turi vieną kryptį. nuo viršaus į apačią, juk įstrižai niekas neuadžia.
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2010 02 07, 01:01)

O dar norėjau apie drobeles paklausti-ar nėra pvz. Kalvarijų turgaus audinių parduotuvėj smulkių raštų drobelių visai? Jau buvau susiruošus važiuoti kurią dieną...  Galvojau ką nors rasti... Ar galima iš tos firmos "Coats Lietuva" tiesiai nusipirkti, ar jie tik didmena užsiima? Į kažkokią parduotuvę Kaune tai lyg pristato audinius, bet Vilniuj-ne. Nenaudėliai.

Oj ne, ievuschka, nenaudeliai ne jie. "Coats lietuva" užsiima didmena. Pasiūlo parduotuvėms, bet jos atsisako, nes audinius visgi reik imti ne 1-2 metrus, o turbut daugiau, nes čia gi ne siūlų kamuoliukų pakas. O kad būtų pasiūla bent kažkokia, reik daugiau skirtingų imti. Is ju audiniu asortimento yra tik stambesniu rastu va sitoj parduotuvej intike cia ,o as tokiu graziu maciau labai smulkiu, daug rudu/smeliniu/ zalsvu. Pasakiau, kad būtų tikrai nemažai perkanciu. Sako, pabandysim įsiūlyti parduotuvėms, bet jos nenori imti. Pirmadienį dar paskambinsiu jiems, pašnekėsiu. Įdomiausia, kokiais kiekiais parduoda.

Papildyta:
QUOTE(Arbatėlė @ 2010 02 06, 11:03)
Auksaranke, nepamirškite ir mūsų su margomis drobelėmis. O iš kur drobeles siunčiatės dabar? Duokit, prašau kokią nors nuorodą flirt.gif

Coats lietuviškas puslapis yracia
O iš kur kitur kitos siunčiatės, būtų ir man įdomu bigsmile.gif
Atsakyti