Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - X-ta tema

QUOTE(prapieste @ 2010 02 10, 12:16)
O as galvojau, kad viena tokia persidirbusi, nors mano vaikai dideli, bet tai i susirinkima kiekvieno atskirai nueiti, tai darbe komisija atvaziuoja (dirbu bibliotekoje kasdien 4 val.), ir tai nieko, bet as esu 100 melziamu karviu savininke ir pati melziu kas antra savaite, tai ta savaite nuovargis nerealus nes dirbu po 14 val i diena, bet kai melziu karves tai smegenys neuzzimtos 90 % laiko tik rankos, tai nors tada galiu visa kuryba apgalvoti ir dar grizus greitai pav. susikirpti meski, kita diena apsikarpyti ir taip vis ka nors padarau. Tarp kitko meskiai nugalejo leliu daryma ir man tai nelabai patinka, bet ka padarysi, tik labai ziniu truksta, todel jums truputi pavydziu, jog galite susibegti ir turit  mokytojas po ranka. Kai jau visai blogai as taip pat skaitau lengvo turinio knygas, tada pailsiu,nors siap skaitau kaip vyras sako giliu minciu knygas, taciau ju nei greit paskaitysi, nei atsipalaiduosi, nes kelia daug klausimu ir reikia laiko apmastymams.

im-bear taip nesijaudink, viska padarysi gerai ir be prizu negrysi 4u.gif

Prapieste - 100 karvių???? Eik tu saaaau!!!!! doh.gif doh.gif doh.gif Nu ką reiškia su jom palyginus mano 5 vaikučiai - niekis. Mes vis galvojam turbūt, kad tik mes turim daug darbų, aš irgi kasdien sukuosi sukuoi, vargstu vargstu, o kai paskaitau kiek dirba kitos - mano darbeliai juokingi pasidaro. Eina sau - 100 karviųųųųų doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveiki! 4u.gif
Atsiprasau,kad uztrukau su nuotrauku ikelimu.Pora ikelsiu dabar,o kitus-Im-bear ikels,nes visai laiko neturiu unsure.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 02 10, 16:17)
Prapieste - 100 karvių???? Eik tu saaaau!!!!!  doh.gif  doh.gif  doh.gif Nu ką reiškia su jom palyginus mano 5 vaikučiai - niekis. Mes vis galvojam turbūt, kad tik mes turim daug darbų, aš irgi kasdien sukuosi sukuoi, vargstu vargstu, o kai paskaitau kiek dirba kitos - mano darbeliai juokingi pasidaro. Eina sau - 100 karviųųųųų  doh.gif  doh.gif  doh.gif

As turiu du jau beveik suaugusius vaikus ir su jais kolkas nebuvo sunkumu, nei sunkiu ligu, nei elgesio problemu, bet kaip su penkiais vaikais ka nors nuveikti tik sau as neissivaizduoju. Jeigu galima butu rinktis ar 5 vaikai ar ta ferma as buciau dideliai susirupinus, viena vertus vaikai patys svarbiausi musu gyvenime ir neduok dieve ju netureti, bet man perdidele atsakomybe ir as daugiau negimdziau, tiesiog ir del siu dvieju man reikia save laikyti rankose, prisigalvoju baimiu, kad nieko nenutiktu. Todel as labai gerbiu daugiavaikias seimas, o ypatingai mamytes, kurios kurybingos ir aktyvios. man tavo meskuciai patinka ir taip pat ieskojimas nauju techniku ir galimybiu. thumbup.gif
Atsakyti
Fotoataskaita iš paskutinio susitikimo biggrin.gif

Nuotraukos nemažos, galėsite viską gerai išnagrinėti, kai paspausite ant mažos nuotraukytes mirksiukas.gif

Žveriukai iki tonavimo:

user posted image

Bendravimas-plepėjimas-užkandžiavimas:

user posted image

Žveriukai po tonavimo pamokelės:

user posted image

Kadangi Zhuvycia nenorėjo rodyti savo dar nebaigto tonuoti meškiuko, teko nufotografuoti tik ją lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 10 vasario 2010 - 19:03
QUOTE(Im-bear @ 2010 02 07, 12:53)
O drobeles su smulkiu rastu as perku e-bay aukcione. I paieskos lauka ivedi "fabric" ir ieskai patinkanciu drobeliu  mirksiukas.gif

Pasnekjau su Coats del tu drobeliu pagaliau. Sake, duos pavyzdelius, jeigu tik norim. Tai galesim pasiziureti - ar patinka, ar ne...

O kita savaite susitikimas bus, ar ne. Ir jeigu bus - kuria diena? Kad pasiplanuoti is anksto smile.gif Man treciadienis tinka
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2010 02 10, 20:07)
Pasnekjau su Coats del tu drobeliu pagaliau. Sake, duos pavyzdelius, jeigu tik norim. Tai galesim pasiziureti - ar patinka, ar ne...

O kita savaite susitikimas bus, ar ne. Ir jeigu bus - kuria diena? Kad pasiplanuoti is anksto smile.gif Man treciadienis tinka

Mergaitės, dėl susitikimo, ar trečiadienis tinka ir kitoms?
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2010 02 10, 20:07)

O mes tai su Deimushka supratome, kad ten jau dabar yra drobeliu su smulkiu rastu, nuvaziavome siandien pasiziureti ir ... nieko neradome doh.gif Tai jau nors siulu geru stipriu nusipirkome biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 02 10, 19:14)
Mergaitės, dėl susitikimo, ar trečiadienis tinka ir kitoms?

Man iš principo tinka trečiadienis smile.gif
Atsakyti
Man irgi trečiadienis tinka 4u.gif
Atsakyti
Pažiūrėkit, kokia nuostabi ši laputė-meškutė. Ypač įdomios stambaus plano snukučio nuotraukos
Ceilon
Atsakyti
Labai faina laputė, išraiškinga.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 02 10, 22:44)
Pažiūrėkit, kokia nuostabi ši laputė-meškutė. Ypač įdomios stambaus plano snukučio nuotraukos
Ceilon

Bet aplink akis tai išpiešta? a la makiažas?
Atsakyti