Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - X-ta tema

QUOTE(saullute @ 2010 02 13, 21:27)
Nuva, pristatau panele Piene(rusiskai graziau skamba) Fredziui i kompanija:

Na, rusiskas vardas tikrai labiau tinka, nes lietuviskai kazkaip isisvaizduoji zydincia geltona gele, o rusiskai kazkodel - jau balta ir pukuota. Labai grazi. Dideles akys, mazytes leteneles, toks mazas mielas pukuotas kamuoliukas 4u.gif O dar kai gyvai apziuretas ir apciupinetas - dar didesnis ispusdis.
Atsakyti
Gražu, Im-bear, tikrai gražu. Tavo kūriniai tobuli. Lenkiu galvą prieš kokybę ir grožį smile.gif
Man meškutė Julliet pati pačiausia, nes pirmenybę visada atiduodu meškiams. Kai pirmą kart pamačiau tave su meškiais, man į akis iš karto krito tavo Romeo wink.gif Dabar ji dar mielesnė smile.gif
Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pedingtonas: 14 vasario 2010 - 10:04
QUOTE(Im-bear @ 2010 02 14, 02:14)
Labai dziaugiuosi, kad Juliett ir Anais susirado namucius per pirma on-line show pusvalandi!!!! (tuo metu Australijoje buvo 8 val ryto!!! O rado namucius per paskutine show valanda )))) Pas mane liko tik Etjenas, kuris su malonumu prisijungs prie Maskvos Mosfair  kompanijos thumbup.gif

Nuosisdizausi sveikinimai 4u.gif Turejau laime apziureti, apciupineti ir pasidziaugti visai keturiais dalyviais. Ir vertinti juos kaip visada sudetinga, nes is esmes pasakom ta pati visos - thumbup.gif Visi nuostabus 4u.gif Tik man, kaip juvelyrikos fanei, Beatrice - mazas stebuklas. As ji kai rankose laikiau, pagalvojau - kad nereliai pavydziu tam, kas ji tures, baltu pavydu, zinoma biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(pudra @ 2010 02 13, 19:37)
Na jau..  smile.gif  Man tai atrodo, jeigu mano darbukas susijęs su rankdarbiais būtų, tai kasdien pirma prie durų lūkuriuočiau  biggrin.gif  4u.gif

Prie duru tai ir as pirma ateinu, nes vyturrys lotuliukas.gif
Tai kad darbas susijes su rankdarbiais, ale rankdarbiu jame buna nedaug tongue.gif Kaip tik paskelbem sia savaite, kad ieskom naujos redaktores - gali pretenduot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksaranke: 14 vasario 2010 - 10:11
Labai šauni kompanija, Im-Bear wub.gif wub.gif Džiaugiuosi, kad tavieji meškiai rado namus thumbup.gif

P.S. labai gražūs rausvas ir žydras kailiukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 14 vasario 2010 - 10:43
Nuostabus darbai mergaites 4u.gif
Im-bear kiek laiko uzima snukucio velimas?
Atsakyti
Mergaites, labai dekoju uz komplimentus!

QUOTE(pudra @ 2010 02 14, 09:48)
Tiktai mane, žinoma, sudomino dar ir techniniai klausimai smile.gif. Jeigu tai reiškia, kad kitoje vietoje prijungei rankytes, tai kaip tuomet užmaskavai senąsias skylutes?  ax.gif

pudra, darydama skylutes sujungimams, stengiuosi nesuplesyti audinio, o tiesiog prapliesti siulus i sonus. Del to teko tiesiog su adatele sugrazinti siuliukus i vieta, o po to ant virsaus truputi tamsiau patonuoti ax.gif Bet kadangi ji sendinta, galima buvo ir uzsiuti ant virsaus biggrin.gif

Arbatele, kailiukas tikrai buvo grazus ir labai-labai svelnus, bet siuti is jo - tikra kancia doh.gif

rulle, veliu snukuti mazdaug trys vakarus po 1-1.5 val. doh.gif Bet kartais ir diena prisedu pusvalandukui ax.gif

Atsakyti
Ojoj, vos nepamiršau smile.gif. Sveikinu ir aš visas šv. Valentino dienos proga ir linkiu neblėstančios meilės nuostabiems mažiems pūkuotiems ir nelabai smile.gif rankų darbo sutvėrimams wub.gif . Prie linkėjimų prisideda ir pagaliau baigtas Širdukas smile.gif

user posted image

Daugiau foto čia 4u.gif .
Atsakyti
Pudra, labai sveikinu tave su Širduku. Labai džiaugiuosi, kad radai meškučiuose savo braižą, išskirtumą. Minimalizmą ir stilių. Tavo meškiai paglemžė mano širdį wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pudra-tavo meškiukas Širdukas-nuostabus wub.gif Toks mielas ir jaukus atrodo...nors ir liūdnas...
Atsakyti
Saulutte, jau tavo Oduvančikas - nu tiesiog nuostabesnė net, nei įsivaizdavau. Ir burnytę tinkančią padarei, ir ausytė, ir akytės, nu tiesiog wub.gif wub.gif wub.gif Parduotuvės lentynoje neužsibūtų nei dienos schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif (beje, o kur kapišoniukas? blush2.gif )

Im-bear, jau sakiau, kad tavo rūžava kiškytė - saldumas meilumas neišpasakytas, beveik visus dalyvius peržiūrėjau, tai ji - pati tikriausia Valentino dieno kiškytė, čia jau be abejonių.

O aš rodausi su savo Apšerkšnijusiu apelsinu.
user posted image

Labai labai dėkoju Sauluttei, kuri man padovanojo taaaip žiauriai tinkančių karoliukų, ačių dideliausias aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Daugiau nuotraukų čia

Atsakyti
Pasipylė meškiai thumbup.gif
Zhuvychia, Apelsinukas tikras meškis, gražuolis. Nors ir neatspėčiau, kad jis tavo. O akių vokų kraštus su vaškuota virvute darei?
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2010 02 15, 09:15)
Pasipylė meškiai  thumbup.gif
Zhuvychia, Apelsinukas tikras meškis, gražuolis. Nors ir neatspėčiau, kad jis tavo. O akių vokų kraštus su vaškuota virvute darei?

Arbatėle, aha, labai žavuosi tokiais vokais, tai vis noriu tobulai įvaldyti šią techniką. Bet kitas meškis jau bus vėl veltu snukučiu, manau.
Atsakyti