Kodėl veltu? Juk šitas pavyko puikiai

QUOTE(Arbatėlė @ 2010 02 15, 10:21)
Tiesiog man labai patinka velti snukučius

Zhuvycia, tavo apšerkšnyjęs apelsinas - nuostabus
man jis tikras meškius, subtiliai patonuotas (neįkišęs nosies į šokoladą
) Labai gera mintis dėl pilvuko - tos skirtingos medžiagėlės atrodo labai jaukiai. Man jau jis per tonavimo pamokėlę labai patiko - tikras apelsininis džiaugsmas
Pudra, tavo Širdukas
Subtiliai minimalistinis stilius, bet toks , kurį norisi turėti
Turbūt, jau pasikartosiu, bet toks patrintas, numylėtas, padėvėtas ir labai labai mielas

Pudra, tavo Širdukas

Subtiliai minimalistinis stilius, bet toks , kurį norisi turėti

Turbūt, jau pasikartosiu, bet toks patrintas, numylėtas, padėvėtas ir labai labai mielas

QUOTE(pudra @ 2010 02 14, 19:56)

pudra, koks nuostabus meskutis! Cia tas, kuris planavo patapti mergyte (lygtai buvai ji atnesusi su bantuku) Zinok, ir tavo lelese ir meskiuose jau jauciasi savas stylius

QUOTE(Zhuvycia @ 2010 02 14, 23:59)
Im-bear, jau sakiau, kad tavo rūžava kiškytė - saldumas meilumas neišpasakytas, beveik visus dalyvius peržiūrėjau, tai ji - pati tikriausia Valentino dieno kiškytė, čia jau be abejonių.
O aš rodausi su savo Apšerkšnijusiu apelsinu.

O aš rodausi su savo Apšerkšnijusiu apelsinu.

Zhuvycia, aciu tau uz komplimentus

JulijaB, manau, musu bendras darbelis pavyko

Mergaites, kas uzsakinejo Vachtanov galerijos katalogus - jie jau pas mane!!! Ketvirtadieni atnesiu pudrai, ievushkai, deimushkai ir JulijaiB. Nerandu dabar to sarasiuko ir neprisimenu, ar auksaranke uzsakinejo ar ne

Im-bear, nebūsiu aš ketvirtadienį, labai dirbu dabar pagal specialybę, va pailsėt nuo paišymo įlindau
Aš dar dvi savaites intensyviai plušiu, tai gal MB atsiųsiu kad paimtų ir pinigėlius atiduotų.
Nepykit, kad nekomplimentinu, puikūs meškiai. Imbear rausva meškutė išvis gražuolė. Ir Pedingtono man koks puikus
O va Pudros netikiu, kad čia berniukas

Nepykit, kad nekomplimentinu, puikūs meškiai. Imbear rausva meškutė išvis gražuolė. Ir Pedingtono man koks puikus

Im-bear,as irgi negalesiu ketvirtadieni atvikti i kursus,bet uzeisiu sia savaite pasiimti!Pries tai,aisku,paskambinsiu!

Dragonfly*, tegul TB uzsuka zurnaliuko
JulijaB, lauksiu taves
Zoja kataloge tiesiog grazuole!!!

JulijaB, lauksiu taves

O tai kas dalyvaus ketvirtadienį?

QUOTE(Zhuvycia @ 2010 02 15, 18:34)
as, auksaranke, pudra, Pedingtonas....

Julia B, manau, jog bendras projektas pavyko
Sonia, tokia mieguista

Na, nieko sau
Šitiek naujų meškių! Pasaka
Zhuvycia-puikus meškiukas
Jau vien ta spalva ką reiškia
Ir šerkšno-ledo trupinėliai suteikia jam šarmo, išskirtinumo. Bravo
Ir man dar labai patinka, kad jis visai kitoks, nei tavo ankstesnieji, smagu, kad išbandai vis kažką naujo!
O nuotraukas pati darei?
saullute-tavo pienės pūkelis tiesiog švelnumo įsikūnijimas
O man ir lietuviškai labai gerai skamba-Pienės pūkelis ( o ne piene reiktų tuomet vadinti), nuostabus !!!
Julia B.-švelni ir moteriška tavo Sonia
Ir liūdnoka...Bet tas lūdnumas jai labai tinka! Man labai patiko snukučio tonavimas!
Visos-tiesiog šaunuolės, plojimai

Zhuvycia-puikus meškiukas

O nuotraukas pati darei?
saullute-tavo pienės pūkelis tiesiog švelnumo įsikūnijimas

Julia B.-švelni ir moteriška tavo Sonia

Visos-tiesiog šaunuolės, plojimai