Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - X-ta tema

Kodėl veltu? Juk šitas pavyko puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2010 02 15, 10:21)
Kodėl veltu? Juk šitas pavyko puikiai  smile.gif

Tiesiog man labai patinka velti snukučius mirksiukas.gif
Atsakyti
Zhuvycia, tavo apšerkšnyjęs apelsinas - nuostabus wub.gif man jis tikras meškius, subtiliai patonuotas (neįkišęs nosies į šokoladą biggrin.gif ) Labai gera mintis dėl pilvuko - tos skirtingos medžiagėlės atrodo labai jaukiai. Man jau jis per tonavimo pamokėlę labai patiko - tikras apelsininis džiaugsmas 4u.gif

Pudra, tavo Širdukas wub.gif wub.gif wub.gif
Subtiliai minimalistinis stilius, bet toks , kurį norisi turėti biggrin.gif
Turbūt, jau pasikartosiu, bet toks patrintas, numylėtas, padėvėtas ir labai labai mielas 4u.gif
Atsakyti
sveiki!
Kiek nauju gyventoju temeleje bigsmile.gif visi grazuciai! wub.gif
o stai ir Sonia!Primenu,kad tai ne visai pilnai sukurtas mano ranku darbas!Pati sudetingiausia dalis-snukutis padarytas Im-bear rankomis wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Pudra,labai man prie dusios Jusu meskiukai wub.gif labai silti ir jaukus wub.gif matosi kad tobulejate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 02 14, 19:56)
user posted image

pudra, koks nuostabus meskutis! Cia tas, kuris planavo patapti mergyte (lygtai buvai ji atnesusi su bantuku) Zinok, ir tavo lelese ir meskiuose jau jauciasi savas stylius thumbup.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2010 02 14, 23:59)
Im-bear, jau sakiau, kad tavo rūžava kiškytė - saldumas meilumas neišpasakytas, beveik visus dalyvius peržiūrėjau, tai ji - pati tikriausia Valentino dieno kiškytė, čia jau be abejonių.

O aš rodausi su savo Apšerkšnijusiu apelsinu.
user posted image

Zhuvycia, aciu tau uz komplimentus drinks_cheers.gif O Aplesinas koks pasikeites bigsmile.gif Labai patiko tas siuvinejimas su karoliukais wub.gif

JulijaB, manau, musu bendras darbelis pavyko ax.gif biggrin.gif

Mergaites, kas uzsakinejo Vachtanov galerijos katalogus - jie jau pas mane!!! Ketvirtadieni atnesiu pudrai, ievushkai, deimushkai ir JulijaiB. Nerandu dabar to sarasiuko ir neprisimenu, ar auksaranke uzsakinejo ar ne g.gif O dragonfly*dalyvaus ketvirtadieni? Nes ji tai tikrai uzsakinejo rolleyes.gif Katalogo kaina 32 litukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 15 vasario 2010 - 15:07
Im-bear, nebūsiu aš ketvirtadienį, labai dirbu dabar pagal specialybę, va pailsėt nuo paišymo įlindau smile.gif Aš dar dvi savaites intensyviai plušiu, tai gal MB atsiųsiu kad paimtų ir pinigėlius atiduotų.

Nepykit, kad nekomplimentinu, puikūs meškiai. Imbear rausva meškutė išvis gražuolė. Ir Pedingtono man koks puikus wub.gif O va Pudros netikiu, kad čia berniukas tongue.gif
Atsakyti
Im-bear,as irgi negalesiu ketvirtadieni atvikti i kursus,bet uzeisiu sia savaite pasiimti!Pries tai,aisku,paskambinsiu! 4u.gif
Atsakyti
Dragonfly*, tegul TB uzsuka zurnaliuko smile.gif
JulijaB, lauksiu taves mirksiukas.gif Zoja kataloge tiesiog grazuole!!!
Atsakyti
O tai kas dalyvaus ketvirtadienį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 02 15, 18:34)
O tai kas dalyvaus ketvirtadienį?  g.gif

as, auksaranke, pudra, Pedingtonas.... g.gif
Atsakyti
Julia B, manau, jog bendras projektas pavyko wub.gif Sonia, tokia mieguista mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, nieko sau doh.gif Šitiek naujų meškių! Pasaka thumbup.gif
Zhuvycia-puikus meškiukas thumbup.gif Jau vien ta spalva ką reiškia mirksiukas.gif Ir šerkšno-ledo trupinėliai suteikia jam šarmo, išskirtinumo. Bravo clap_1.gif Ir man dar labai patinka, kad jis visai kitoks, nei tavo ankstesnieji, smagu, kad išbandai vis kažką naujo!
O nuotraukas pati darei?

saullute-tavo pienės pūkelis tiesiog švelnumo įsikūnijimas wub.gif O man ir lietuviškai labai gerai skamba-Pienės pūkelis ( o ne piene reiktų tuomet vadinti), nuostabus !!! wub.gif

Julia B.-švelni ir moteriška tavo Sonia wub.gif Ir liūdnoka...Bet tas lūdnumas jai labai tinka! Man labai patiko snukučio tonavimas!

Visos-tiesiog šaunuolės, plojimai clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 15 vasario 2010 - 19:18