Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - X-ta tema

Pudra, tavo Dorotėja tikrai labai stilinga, ir labai labai miela wub.gif
Rulle, labai linksmos ir pavasariškos sagytės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pedingtonas @ 2010 02 18, 10:49)
Gal kuri galit atsivežti šiandien į susitikimą katalogą su kailiuko pavyzdėliais?  smile.gif

Galiu smile.gif
Siuntinuka pirmadieni issiunte, tai laukiu laukiu, nes jau nauju pageidaujamu kailiuku sarasa pasidariau, itariu kita savaite vel jiems uzsakyma siusiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 02 17, 18:54)
Drambliukė Dorotėja, 25 cm.
user posted image

labai grazu wub.gif
ausytes nerealios..pacios graziausios:))

labai grazus meskiukai pasipyle:))

blush2.gif as savo pirmaji pradejau siut is pacios suveltu kilimeliu, bijau kad bus geda cia rodyt kai pasiziuri i jusu darbus..

kaip jus taip greit is probear isirenkat ko norit?
as vis ziurineju, ir tiek prisidejau ko noriu kad net baisu doh.gif

siusiu pirma meski paprasta, pasitikrinsiu ar tikrai susirgau.
nes su valdorfo lelyte buvo taip kad norejau dvi siut, pasiuvau viena ir ilgam uzteko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo corrie: 18 vasario 2010 - 11:37
Issirinkti labai lengva, nes norisi labai daug ko, tai pasiziuri i pinigine ir renkiesi tiek kiek joje pinigu yra lotuliukas.gif
Atsakyti
Rulle, kokios sagelės juokingos hihihi.gif

Pudra, o Dorotėja, tokia šiek tiek kitokia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2010 02 18, 12:01)
Sveikos,atejau parodyti ka pridirbau biggrin.gif
Pagal Im-bear iskarpa pasiuvau sages-zveriukus ax.gif Negaliu prisiversti dideles meskos pasiuti blush2.gif tai su smulkmenom krapstausi smile.gif
user posted image

Geras bigsmile.gif - vidurinis tikrai kaip peliukas atrodo thumbup.gif

O kita savaite as jau renku uzsakyma i Probear, tai kas nori gali prie manes prisijungti - laukiu pageidavimu sarasiuka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 18 vasario 2010 - 12:23
jetus kiek grožių bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif visiems po širdelę nuo manęs bigsmile.gif

saullute, kaip supratau neprijungei mano užsakymo Pro Bear? tuomet kaip ir tarėmės pasidalinsim keliais kailiukais ane?

tada Im-Bear, primink savo e-mailą blush2.gif atsiūsiu ko norėčiau cool.gif
Atsakyti
Kad as Tavo uzsakymo tai negavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 02 18, 13:55)
jetus kiek grožių  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  visiems po širdelę nuo manęs bigsmile.gif
saullute, kaip supratau neprijungei mano užsakymo Pro Bear? tuomet kaip ir tarėmės pasidalinsim keliais kailiukais ane?
tada Im-Bear, primink savo e-mailą blush2.gif  atsiūsiu ko norėčiau cool.gif

Issiunciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2010 02 18, 13:11)
Kad as Tavo uzsakymo tai negavau  g.gif

skype rašiau. nu nevermind. ateis mano diena, ateis man sanariukai, pradėsiu daryti mečkius ax.gif

QUOTE(Im-bear @ 2010 02 18, 13:26)
Issiunciau  mirksiukas.gif

oky, aš turiu išsisaugojus paveiksiuką užsakymo lapo, atsiusiu tau, kažkaip kitaip nemokėjau išsaugot krepšelio blush2.gif
dar pagalvosiu dėl kailiukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 02 18, 14:34)
skype rašiau. nu nevermind. ateis mano diena, ateis man sanariukai, pradėsiu daryti mečkius ax.gif
oky, aš turiu išsisaugojus paveiksiuką užsakymo lapo, atsiusiu tau, kažkaip kitaip nemokėjau išsaugot krepšelio blush2.gif
dar pagalvosiu dėl kailiukų smile.gif

O siandien ateisi i kursiukus? Galeciau prigriebti sanariukus vienam meskiui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 02 18, 13:35)
O siandien ateisi i kursiukus? Galeciau prigriebti sanariukus vienam meskiui  mirksiukas.gif

nea, šiuose nebūsiu, nes ne man tokie užsiėmimai ax.gif ačiū už pasiūlymą mirksiukas.gif
bet ilgai laukus dar palauksiu, juk gausiu išteisų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs Shirley: 18 vasario 2010 - 13:51