Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - X-ta tema

QUOTE(pudra @ 2010 02 16, 10:03)
Aš nieko prieš  4u.gif . Juo labiau šįkart, kaip suprantu, mūsų mažiau ir pamokėlė gal net bus kiek trumpesnė, tai galėsiu MB paprašyt, kad kiek darbe užtruktų  biggrin.gif  ax.gif

Tai reikia tada susidėti taškus - šį ketvirtadienį, 16.30 pas pudrą? Ką atsinešam? (be šokoladų ir šampanų)
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 02 14, 19:56)
Prie linkėjimų prisideda ir pagaliau baigtas Širdukas smile.gif

Pudra, tikras Valentinas, tas tavo Sirdukas, atkeliaves is praeities 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 02 14, 23:59)
O aš rodausi su savo Apšerkšnijusiu apelsinu.

Zhuvycia, ziema taip norisi kazko tokio, ryskaus, skanaus kaip tavo Apelsnas. Suvalgyciau su mielu noru. lotuliukas.gif O serksno efektas - thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Julia B. @ 2010 02 15, 14:51)
o stai ir Sonia!Primenu,kad tai ne visai pilnai sukurtas mano ranku darbas!Pati sudetingiausia dalis-snukutis padarytas Im-bear rankomis wub.gif

Julia B., tavoji Sonia - meilumo isikunijimas. O bendri projektai - visuomet yra gerai, turi tam tikros paslapties ir ypatinumo, nes du skirtigi zmones ideda dalele saves mirksiukas.gif Tad dvigubai daugiau geros energijos nesa biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 02 16, 10:08)
Tai reikia tada susidėti taškus - šį ketvirtadienį, 16.30 pas pudrą? Ką atsinešam? (be šokoladų ir šampanų)

Tai manu, kiek susirinks, tiek ir gerai. Neverta atideti, nes gal ne visom idomu bus ir po keliu savaiciu frvolite. Tad susitinkam, brangiosios biggrin.gif
Ketvirtadieni, 16-30, pas Pudra, jeigu nepasikeis vieta.
Turesiu adatu, galesiu parduot. O vat siulu tai gal atsivezkite po kamuoliuka. Tik pradziai geriau butu ne Iriso tipo, nes jie nera gerai susukti (nors jeigu spalva tinka - gali buti ir tokie siulai). Geriau tinka Maxi ar kokie kiti, kurie yra stipriai susukti. As kazkiek atsivesiu, kad uztektu visoms. Ir dar karoliuku reikia po truputi, parodysiu, kaip su karoliukais nerti.
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 02 15, 18:12)

JulijaB, lauksiu taves  mirksiukas.gif  Zoja kataloge tiesiog grazuole!!!

Ji ir negalejo nebuti tenai negrazuole! lotuliukas.gif Ji labai grazi ir meilute gi realybei bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Arbatėlė @ 2010 02 15, 20:48)
Julia B, manau, jog bendras projektas pavyko  wub.gif Sonia, tokia mieguista  mirksiukas.gif

Aciu!

QUOTE(ievuschka @ 2010 02 15, 21:16)
Julia B.-švelni ir moteriška tavo Sonia  wub.gif Ir liūdnoka...Bet tas lūdnumas jai labai tinka! Man labai patiko snukučio tonavimas!

Aciu!Man irgi liudni labiau patinka wub.gif Bet buna kad ir isimyliu ir i linksmuti meskiuka,bet reciau smile.gif
Atsakyti
Aš labai stengsiuosi ateiti, tad įsirašau į sąrašiuką ir save:
1. Zhuvycia
2. Im-bear
3. Auksarankė
4. Pedingtonas
5. Pudra
6. Saullute
7.deimushka
8.ievuschka
(nors dėl manęs dukra turi praleisti muzikos mokyklą nuolat doh.gif , man geriausia-trečiadienis ir penktadienis, bet gi turbūt visoms skirtingos dienos geriausios, čia jau taip būna...)

Auksaranke-o kas tie Maxi siūlai? kur jų būna? ir kokių karoliukų reikia?(ar čia stambesnis biseris, ar kokie kitokia?)
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 02 14, 01:14)

user posted image

Nuotrauku autorius MarijusB

wou koks grozis zuikuciu wub.gif nuostabu bigsmile.gif
Atsakyti
Och, kokie nuostabus meskiukai, atskirai nevardinsiu, nes visi "isimyletini" wub.gif wub.gif wub.gif Akis ir sirdi dziugina... bigsmile.gif

O dabar paklausiu tokio gal ir kvailo klausimo, bet... Man labai patinka tokie kailiukai, kaip Sirduko ar Oduvanciko... Tai vat, ar jie cia specialiai is Probear uzsakyti, ar ir Lietuvoj kokiose parduotuvese tokio "kailio" galima rasti... g.gif

Nes jei siuciau koki meski, tai labai noreciau pabandyti koki nors su tokio tipo "kailiuku"... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2010 02 16, 15:26)
Och, kokie nuostabus meskiukai, atskirai nevardinsiu, nes visi "isimyletini"  wub.gif  wub.gif  wub.gif Akis ir sirdi dziugina...  bigsmile.gif

O dabar paklausiu tokio gal ir kvailo klausimo, bet... Man labai patinka tokie kailiukai, kaip Sirduko ar Oduvanciko... Tai vat, ar jie cia specialiai is Probear uzsakyti, ar ir Lietuvoj kokiose parduotuvese tokio "kailio" galima rasti...  g.gif 

Nes jei siuciau koki meski, tai labai noreciau pabandyti koki nors su tokio tipo "kailiuku"...  ax.gif

Šiaip jau trumpai tariant - Lietuvoj beveik niekur jokio kailiuko negali nusipirkti, o jau tikrai ne tokio, kaip Oduvančiko ar Širduko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2010 02 16, 10:26)
Turesiu adatu, galesiu parduot. O vat siulu tai gal atsivezkite po kamuoliuka. Tik pradziai geriau butu ne Iriso tipo, nes jie nera gerai susukti (nors jeigu spalva tinka - gali buti ir tokie siulai). Geriau tinka Maxi ar kokie kiti, kurie yra stipriai susukti. As kazkiek atsivesiu, kad uztektu visoms. Ir dar karoliuku reikia po truputi, parodysiu, kaip su karoliukais nerti.

Norėsiu adatos mirksiukas.gif drinks_cheers.gif ir truputuko siūlų, nes net neįsivaizduoju kolkas, kas tie Maxi ir koks ten susukimas turi būti blush2.gif
Auksaranke, parašysiu po to į až savo koordinates. Jei dar kas pamiršo, kur gyvenu, taip pat praneškit mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, Zhuvycia, supratau. 4u.gif
Taip ir galvojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 02 15, 16:05)
Mergaites, kas uzsakinejo Vachtanov galerijos katalogus - jie jau pas mane!!! Ketvirtadieni atnesiu pudrai, ievushkai, deimushkai ir JulijaiB. Nerandu dabar to sarasiuko ir neprisimenu, ar auksaranke uzsakinejo ar ne  g.gif  O dragonfly*dalyvaus ketvirtadieni? Nes ji tai tikrai uzsakinejo  rolleyes.gif  Katalogo kaina 32 litukai.

Man atrodo, uzsakinejau.
Maxi siulu galima turbut ir Maximose nusipirkti. Didziausias pasirinkimas - "Gerose akyse" CUP'e, tik kamuoliukai - po 100 g. Tai atsineskit, kokiu turit siulu, as savo atsivesiu, tik spalvu neprizadu daug.O karoliuku reikia tokiu, kad ant neriamo siulo galima butu uzmauti.
Atsakyti
Reportažas apie tai, kaip šiandien mūsų su Pedingtonu meškinai linksminosi smile.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2010 02 16, 19:12)
Man atrodo, uzsakinejau.

Aha, uzsakinejai ))) Jau radau sarasiuka biggrin.gif

QUOTE(pudra @ 2010 02 17, 01:10)
Reportažas apie tai, kaip šiandien mūsų su Pedingtonu meškinai linksminosi  smile.gif  4u.gif

pudra, kaip faina ir skanu mirksiukas.gif
Atsakyti