Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - X-ta tema

Kątik buvo apklaustas vietinis fotografas smile.gif , tai sako, jam būtų patogesnė savaitės pabaiga verysad.gif . Ievuschka, bandžiau perskaityti jam tavo klausimus, tai kaip užmėtė mane terminais doh.gif ... Bet tikiuosi, kad kažkaip vistiek suprasim vieni kitus smile.gif . Ir dar kartą primenu, kad nepamirštumėt siųsti nuotraukėlių ir klausimų, nes aktyvumas kolkas, kaip suprantu, nulinis unsure.gif

Tai gal tada ketvirtadienį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pudra: 22 vasario 2010 - 21:01
Aš tai niekaip negaliu atsistebėti kaip kurių meškučių kainomis. Kad ir šitas, labai mielas, minkštas pūkuotas, keliantis motiniškus jausmus, tačiau jis tikrai atrodo labiau panašus į vaikui skirtą o ne kolekcinį, už kurį nebūtų gaila pakloti daug pinigų. Paprastai "vaikiški" kainuoja gerokai mažiau negu "suaugusiems skirtieji". Tačiau pažiūrėkite, už kiek parduotas šis Di-Di doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 02 22, 21:58)
Jei ka - man ir antradienis, ir ketvirtadienis tiktu  ax.gif

Man irgi kolkas abi dienos tinka
Atsakyti
o man pasiziurejus tree o'clock bears meskucius kilo klausimas, ar ju akytes gali uzsimerkt?
http://threeoclockbe...a56a34bb970c-pi
Atsakyti
Kaina,tai jooo blink.gif O,ar negali buti,kad kaina surezisuota g.gif nes,kiek girdejau,ten visokiu niuansu yra,tam ebay ax.gif
Atsakyti
rulle-gal gi prisijungsi prie mūsų kursiukų?
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2010 02 23, 11:28)
Kaina,tai jooo blink.gif O,ar negali buti,kad kaina surezisuota g.gif nes,kiek girdejau,ten visokiu niuansu yra,tam ebay ax.gif

O ką reiškia surežisuota? g.gif Kaip bebūtų, meškiuks parduotas už tiek kiek parašyta.

corrie - trheeoclockbears tai gal ir užsimerkiančios akytės, bet nelabai kokybiškai padarytos. Yra daugybė tap padarytų, kad atrodo visiškai kaip tikri akyčių vokai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2010 02 23, 10:31)
rulle-gal gi prisijungsi prie mūsų kursiukų?

Bijau ka ir zadeti g.gif taip su laiku problematiska ax.gif ir nezinau,ka galeciau parodyti smile.gif
Tai gi pvz.as galiu is savo drauges nupirkti meskiuka uz tokia kaina,per ebay,velau kiek tai pinigu susigrazinti biggrin.gif O,cia kaina,kaip reklama,pardavejui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 23 vasario 2010 - 10:55
QUOTE(rulle @ 2010 02 23, 10:52)
Bijau ka ir zadeti g.gif taip su laiku problematiska ax.gif ir nezianu,ka galeciau parodyti smile.gif

Tai ir aš dar nežinau tiksliai,ko pamokinsiu kitas mergaites,kai jau prispaus visos, tai ir nuspręsiu. O kolkas džiaugiuosi, galėdama pasimokyti įvairių naujų technikų ir kaupiu žinias. Bet dar baisiausiai smagu yra pabendrauti, paplepėti,nors kelioms valandoms atsijungti truputį nuo visų kasdieninių-buitinių-rutininių rūpesčių biggrin.gif
O iš tavęs tai tikrai daug ko galima būtų pasimokyti, pradedant kokių aksesuarų lipdymų pvz. iš paperclay, baigiant visokiais mažais tekstiliniais aksesuarais (odiniais lagaminėliais, kepurėmis ir pan.).
Bet laiko, žinau, tikrai maža, sunku susiderinti,daug kam visos dienos ir vakarai suplanuoti, reikalų-milojonai!
Na, ką gi-kaip jau tau išeina...
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2010 02 23, 11:02)
Tai ir aš dar nežinau tiksliai,ko pamokinsiu kitas mergaites,kai jau prispaus visos, tai ir nuspręsiu. O kolkas džiaugiuosi, galėdama pasimokyti įvairių naujų technikų ir kaupiu žinias. Bet dar baisiausiai smagu yra pabendrauti, paplepėti,nors kelioms valandoms atsijungti truputį nuo visų kasdieninių-buitinių-rutininių rūpesčių  biggrin.gif
O iš tavęs tai tikrai daug ko galima būtų pasimokyti, pradedant kokių aksesuarų lipdymų pvz. iš paperclay, baigiant visokiais mažais tekstiliniais aksesuarais (odiniais lagaminėliais, kepurėmis ir pan.).
Bet laiko, žinau, tikrai maža, sunku susiderinti,daug kam visos dienos ir vakarai suplanuoti, reikalų-milojonai!
Na, ką gi-kaip jau tau išeina...

Oi,tai gi zinau,kad labai faina susitikti ir pabendrauti drinks_cheers.gif Megstu ta dalyka biggrin.gif
Rimtai pagalvosiu ax.gif Gailiuosi,kad nebuvau,kai snukuti velet,labai jau grazus gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 02 23, 11:34)
corrie - trheeoclockbears tai gal ir užsimerkiančios akytės, bet nelabai kokybiškai padarytos. Yra daugybė tap padarytų, kad atrodo visiškai kaip tikri akyčių vokai  doh.gif

man kaip stebuklas skamba uzsimerkiancios akytes:)
net neisivaizduoju kaip tai imanoma paciam padaryt.
gal zinot kur butu galima pasigrozeti is arciau? labai idomu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 02 23, 09:48)
Aš tai niekaip negaliu atsistebėti kaip kurių meškučių kainomis. Kad ir šitas, labai mielas, minkštas pūkuotas, keliantis motiniškus jausmus, tačiau jis tikrai atrodo labiau panašus į vaikui skirtą o ne kolekcinį, už kurį nebūtų gaila pakloti daug pinigų. Paprastai "vaikiški" kainuoja gerokai mažiau negu "suaugusiems skirtieji". Tačiau pažiūrėkite, už kiek parduotas šis Di-Di  doh.gif

Meškiniautojai yra gan "išprotėję", moka kosmines sumas už meškius. Autorė yra šių metų TOBY nugalėtoja, tai irgi prideda savo kainą. Turiu vieną žurnalą "Teddy Bear Times". Ten labai fainiai aprašyta, kas sudaro meškiaus kaina, na, toks kaip ir Tutorial, kaip skaičiuoti meškių pardavimo kainą. Ten irgi yra parašyta, nustatinėkite atsargiai, nes kai bus per maža, tai po to padidinti bus sunku biggrin.gif
Atsinešiu į kursiukus tą žurnalėlį.
Kuo daugiau apdovanojimų, tuo didesnės kainos gali prašyti wink.gif O daugelis meškiniautojų perka žymių kūrėjų meškius...
Man meškius gražus, bet kaina tai tikrai nereali...
Atsakyti