Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - X-ta tema

O aš dėl kainytės nelabai kažkaip ir stebiuosi. Didelių meistrų lėlės dar būna ne tiek kainuoja ax.gif . Grožis, aišku, subtilus reikalas smile.gif . Man asmeniškai tas su vokais užsimerkiančiais labiau patiko. mirksiukas.gif

Pedingtonai, būtinai prigriebk tą žurnaliuką - labai įdomu bigsmile.gif 4u.gif .

Tiesa, mergaitės, o įmanoma pasitikėt žmonėm ir parduot meškį be paypal? Mano Boni amerikonai domisi, tai nežinau dabar ar mokymų laukt, ar ką daryt smile.gif ? Ir šiaip, ar duot savo sąskaitos nr nėra pavojinga? Nenusimanau visiškai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2010 02 23, 11:28)
Kaina,tai jooo blink.gif O,ar negali buti,kad kaina surezisuota g.gif nes,kiek girdejau,ten visokiu niuansu yra,tam ebay ax.gif

rulle, zinai, galima susitarti su kokia drauge, jei nenori parduoti pigiau, kad ji statytu aukstesne kaina. Bet jei daugiau niekas nepasiulys, tai gi meskiukas liks tau ir i e-beju antra karta neidesi - tapsi nepatikima pardaveja g.gif O sios autores meskiukus beveik visada isperka uz didelius pinigus!

QUOTE(corrie @ 2010 02 23, 12:54)
man kaip stebuklas skamba uzsimerkiancios akytes:)
net neisivaizduoju kaip tai imanoma paciam padaryt.
gal zinot kur butu galima pasigrozeti is arciau? labai idomu 4u.gif

corrie, uzsimerkiancios akys - uzdara tema! Niekas nesidalina sia paslaptimi - nes labai mazai kas moka tai daryti, delto ir tokie meskiukai brangiau kainuoja rolleyes.gif

QUOTE(pudra @ 2010 02 23, 17:00)
Tiesa, mergaitės, o įmanoma pasitikėt žmonėm ir parduot meškį be paypal? Mano Boni amerikonai domisi, tai nežinau dabar ar mokymų laukt, ar ką daryt  smile.gif ? Ir šiaip, ar  duot savo sąskaitos nr nėra pavojinga? Nenusimanau visiškai  blush2.gif

pudra, tai pardavinek! tegul pirma perveda tau pinigelius pvz su Western Union, o tada issiusi meskiuka. O saskaitos savo tai as nedalinciau niekam schmoll.gif
Atsakyti
corrie - dėl užsimerkiančių akyčių Im-bear teisi, tai labai slapta tema, nei viename forume niekur neteko rasti paaiškinimo, kaip tai padaryti schmoll.gif Visur tik aiškinama, kad kiekvienas kūrėjas turi pats išmėginti ir atrasti savo būdą. Tačiau viena mano internetinė pažįstama meškiniautoja man labai smulkiai papasakojo, kaip ji tai padarė. Vienok - tai baisiai kruopštus ir sudėtingas darbas, taigi, sekundę pabandžiusi nusprendžiau, kad aš dar nesu pribrendusi prie tokių akyčių ir spjoviau į tą reikalą irnesakyk.gif

Pedingtonai - būtinai atsinešk tą žurnaliuką į sekančius kursiukus, bus labai į temą thumbup.gif

Pudra - visų pirma dideliausi sveikinimai dėl Boni. Labai smagus jausmas, kai kas nors nori pirkti tavo kūrinį, kažkas įvertina thumbup.gif O iš kur tu tuos amerikonus ištraukei, kur savo Bonytę parodei? Nes jeigu pažįstami (bet matyt ne) galima nepergyventi, kad dings ar pan., o jei nepažįstami, tai arba Western Union arba tegul palaukia, kol turėsi PayPal'o sąskaitą kitą savaitę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 02 23, 10:34)
O ką reiškia surežisuota?  g.gif Kaip bebūtų, meškiuks parduotas už tiek kiek parašyta.

galima ebay rižisūra taip. ir sau gali kelti kainą, reikia mokėti kaip tai datyti blush2.gif
bet jei išties kažkas pirko tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 02 23, 19:04)
galima ebay rižisūra taip. ir sau gali kelti kainą, reikia mokėti kaip tai datyti blush2.gif
bet jei išties kažkas pirko tai doh.gif

Šiaip tai tarp meškiukininkų labai yra stiprus garbės kodeksas, viskas statoma ant pasitikėjimo, viskas sąžiningai. Nebent tu nori parduoti tik pirmą ir paskutinį savo meškiuką.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 02 23, 19:12)
Šiaip tai tarp meškiukininkų labai yra stiprus garbės kodeksas, viskas statoma ant pasitikėjimo, viskas sąžiningai. Nebent tu nori parduoti tik pirmą ir paskutinį savo meškiuką.

Zhuvycia, thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš nenoriu jokio parduoti,
bet netikiu tikrai kad ebay švaru... tenkur meškinų psl taip. bet ebay...
Atsakyti
Tai gi neisizeiskit,meskiniautojos biggrin.gif ,pasidomejau kas ir kaip.
Tegul buna jusu tiesa ax.gif Matomai,dar ne visai man mesku diagnoze doh.gif jei kaina gazdina smile.gif
Atsakyti
Žurnaliuką prigriebsiu biggrin.gif Turiu tuos žurnalus jau seniai, bet kiekvieną kartą skaitydama atrandu vis ką nors naujo. Tiesiog skaitau kitomis akimis wink.gif
Dėl užsimerkiančių akučių . Taigi būna lėlės su užsimerkiančiom akimis, tai gal pas lėlininkus (ar ten kur jie prekes perka) galima jų gauti?
Atsakyti
QUOTE(Pedingtonas @ 2010 02 23, 21:33)
Dėl užsimerkiančių akučių . Taigi būna lėlės su užsimerkiančiom akimis, tai gal pas lėlininkus  (ar ten kur jie prekes perka) galima jų gauti?

Pedingtonai, tam, kad istatyti leles uzsimerkiancias akis meskiukui, reikia, kad jo galva butu tusciavidure lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 02 23, 21:58)
Pedingtonai, tam, kad istatyti leles uzsimerkiancias akis meskiukui, reikia, kad jo galva butu tusciavidure  lotuliukas.gif

Teisingai, be to, tai jau nesiskaitys aukščiausia klasė, jei nusipirksi gatavas užsimerkiančias schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 02 23, 21:14)
Teisingai, be to, tai jau nesiskaitys aukščiausia klasė, jei nusipirksi gatavas užsimerkiančias  schmoll.gif

Aš čia tik pamąsčiau garsiai blush2.gif , nes net neįsivaizduoju, kaip tai galima būtų padaryti, kokį mechanizmą sugalvoti g.gif
Atsakyti