Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - X-ta tema

QUOTE(Im-bear @ 2010 02 24, 18:07)
Oooo, Zhuvycia, prie tikrovisku zveriuku perejai  bigsmile.gif  Man patiko  thumbup.gif

Aha, tikroviški rūžavi kiškiai lotuliukas.gif Man visada kažkaip labiau patiko tikroviški, bet juos sunku padaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pedingtonas @ 2010 02 24, 01:33)
Susipažinkite : Edwardas su raktu nuo ...širdies ir užrašine  biggrin.gif

labai mielas ir siltas meskiukas:))
tik man atrodo kad jo kojytes labai jau svarios, o nosyte jau kaskokioj drevej ikises buvo:))

QUOTE(Zhuvycia @ 2010 02 24, 18:06)
Ai, va toks va kiškiutis  blush2.gif Rajana
user posted image

nerealios akytes ir ausytes:))
atrodo kaip tikras kiskiukas pabuvojes pas amerikieciu kirpejus(pas juos madinga ir kailiuka perdazyt) wub.gif akytesss, net seile tysta:))
Atsakyti
Pedingtonai, tavo meskiuko tokia kukli nuotraukyte, kad ja netycia praleidau doh.gif Kita karta dek didesne, kad visi gerai matytu biggrin.gif Mielas meskiukas tau gime thumbup.gif

Zhuvycia, ruzava - pati tikroviskiausia kiskiu spalva thumbup.gif
Atsakyti
Nagi mergaitės negi kursų savaitgaliais nebus? Ir aš noriu į pardavimus doh.gif nors kas matot mane facebook'e aišku, kad man dabar eilė žaislinių meškių. Net čia nesirodau, ne lygis gi tongue.gif
Apie tuos pardavimus ir visokius mokesčius, niuansus labai aktualu manau mums visoms. Čia ryt ar kitą savaitę? Apie fotografiją tai man kursų nereikia, šiame reikale aš beviltiška doh.gif Man tik su auto funkcija fotografuot arba savo lomo.
Zhuvycia, koks gražus man kiškis! nu rausva ne mano spalva, bet jau toks mielumas. Akys, ausys! stačiai gyvas! na bet kaspino gražesnio paieškot reikia, per prastas tokiam kiškiui nors tu ką tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2010 02 24, 19:59)
Nagi mergaitės negi kursų savaitgaliais nebus? Ir aš noriu į pardavimus  doh.gif nors kas matot mane facebook'e aišku, kad man dabar eilė žaislinių meškių. Net čia nesirodau, ne lygis gi tongue.gif
Apie tuos pardavimus ir visokius mokesčius, niuansus labai aktualu manau mums visoms. Čia ryt ar kitą savaitę? Apie fotografiją tai man kursų nereikia, šiame reikale aš beviltiška  doh.gif Man tik su auto funkcija fotografuot arba savo lomo.
Zhuvycia, koks gražus man kiškis! nu rausva ne mano spalva, bet jau toks mielumas. Akys, ausys! stačiai gyvas! na bet kaspino gražesnio paieškot reikia, per prastas tokiam kiškiui nors tu ką  tongue.gif

Na jau kažin, ar savaitgaliais kursus susiorganizuosim, aš tai negaliu savaitgaliais schmoll.gif

O sakai, kaspino reikia geresnio? g.gif Koks čia galėtų tikti? g.gif Dabar užrišau tai organzos tokį, labai man gražus atrodo, gal nuotraukoje tik ne taip matosi? Dabar tuoj pagal tą pačią iškarpą darysiu baltą kiškiuką, bus šiek tiek mandresnis, puošnesnis, tai jam paieškosiu kaspinėlio gražesnio.
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 02 24, 18:30)
Pedingtonai, tavo meskiuko tokia kukli nuotraukyte, kad ja netycia praleidau  doh.gif  Kita karta dek didesne, kad visi gerai matytu  biggrin.gif  Mielas meskiukas tau gime  thumbup.gif

Tai vat, kad nemoku aš tų nuotraukų dėt, nežinau ar ten, kur talpinu visas nuotraukas kažkas negerai, ar aš nemoku blush2.gif Teks pasimokyti blush2.gif

Zhuvycia, tavo zuikis jau labai gražus, nors nesu kitokių gyvūnų , apart meškių, gerbėja (bent jau kol kas..) Labai gražios akytės ir ausytės thumbup.gif
Iš tiesų, Im bear teisi, pas mane miške tik ružavi zuikiai ir laksto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dragonfly*, kursiukai kitą ketvirtadienį wink.gif
Atsakyti
Sakykit, ką norit, bet nesuprantu aš tos Zhuvycios, nors jūs ką tongue.gif . Tai ji sako, kad tikri meškinai jos visai nežavi, tai rodo va tokius siūtus kaip gyvus ir giria baisingai - ir galvok dabar ką nori tongue.gif biggrin.gif .
Bet zuikiukas tai tikrai super. Man taip pat labiausiai ausytės ir akytės patiko wub.gif . Norėsim pačiupinėėėėt mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(corrie @ 2010 02 24, 17:50)
labai mielas ir siltas meskiukas:))
tik man atrodo kad jo kojytes labai jau svarios, o nosyte jau kaskokioj drevej ikises buvo:))

Tai kad mano meškiai visi savo nosis kur nors įkiša lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif - kas į šokoladą, kas į drevę biggrin.gif , o visas netilpo, tai užtai kojytės ir švarios:)
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 02 24, 21:12)
Sakykit, ką norit, bet nesuprantu aš tos Zhuvycios, nors jūs ką  tongue.gif . Tai ji sako, kad tikri meškinai jos visai nežavi, tai rodo va tokius siūtus kaip gyvus ir giria baisingai - ir galvok dabar ką nori  tongue.gif  biggrin.gif .
Bet zuikiukas tai tikrai super. Man taip pat labiausiai ausytės ir akytės patiko  wub.gif . Norėsim pačiupinėėėėt  mirksiukas.gif  4u.gif

Pudra, aš irgi savęs niekada nesuprantu lotuliukas.gif Bet skubu pasiaiškinti - man tikri (suprask, gyvi, tie kur miškuose klaidžioja) nekelia didelių simpatijų, o va tokie, nuostabiai meistriškai atlikti, kurie kaip gyvi atrodo - jie žavi mane ne tiek savo išvaizda, kiek autoriaus meistriškumu (beje, panašiai ir su tais kūdikėliais, ne tiek jie patys, kiek atlikimo meistriškumas, technika ir t.t. kelia nuostabą)
Atsakyti
Kokia graži zuikytė wub.gif wub.gif wub.gif
Edvardas irgi labai mielas wub.gif
Atsakyti
Zhuvycia,as jau pagailejau,kad minutelei uzsukiau i temele doh.gif Sedziu prie monitoriaus jau daug laiko, ir vis negaliu akiu patraukt nuo naujagymes bigsmile.gif Man begalo grazi! wub.gif Tobula viskas: ausytes, akytes,spalva,iskarpa wub.gif Pukuote melybe!!! wub.gif Apsiailinau jau visa monitoriu biggrin.gif Dabar neuzmigsiu! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Julia B. @ 2010 02 24, 23:46)
Zhuvycia,as jau pagailejau,kad minutelei uzsukiau i temele doh.gif Sedziu prie monitoriaus jau daug laiko, ir vis negaliu akiu patraukt nuo naujagymes bigsmile.gif  Man begalo grazi! wub.gif  Tobula viskas: ausytes, akytes,spalva,iskarpa wub.gif Pukuote melybe!!! wub.gif Apsiailinau jau visa monitoriu biggrin.gif Dabar neuzmigsiu! schmoll.gif

Julia. B. jau kaip pralinksminai mane savo komentaru bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Apseilėtas monitorius - geras daiktas lotuliukas.gif Kažkaip pagalvojau, kad būtent tau ši zuikytė turėtų patikti blush2.gif
Atsakyti