Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - X-ta tema

saullute- labai labai mielas tavo Zumis wub.gif Toks keliantis šypseną ir globėjiškus jausmus (tokį mažulį norisi tik mylėti ir saugoti).

O dėl klijų-tai ne visos rūšys Momento greitai džiūsta, pvz. Moment kristal prozračnij tai lyg 24 val. džiūsta.Čia tik tas, mini tūbelėse, momentaliai džiūsta. Gal tikrai-kokiais tekstiliniais reiktų bandyt?
Atsakyti
Oooo,koks grazutis Zumis wub.gif nuo...iki fainas!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Saullute, Zumis labai wub.gif . Na va, net ir pusės metų nebereikėjo laukt šį kartą mirksiukas.gif tongue.gif . O gal kur galima pamatyti daugiau nuotraukėlių? ax.gif

Tiesa, mergaitės, MB manęs klausė, ar darom ten su foto pamoka kažką ar ne, nes klausimų ligi šiol nėra, nuotraukų irgi, tai galvoja, kad niekam neįdomu visai g.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2010 02 28, 15:10)

labai grazus 4u.gif
toki noris ant delniuko pasidejus nesiot:))

blush2.gif kaip jum "gimsta" mergaites?
niekaip neisivaizduoju kaip mergaite pasiut, jau trecia pradejau bet jau jauciu kad bus berniukas:(
Atsakyti
Saullute, Zumis-fainuolis wub.gif
Corrie, tavo meškiai labai originalūs ir šilti 4u.gif
Pas mane jau irgi gimė berniukėlis, bet neapsirengęs dar blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimushka: 28 vasario 2010 - 23:08
Pudra, kažkaip čia su tais klausimais biškį neaišku. Mums tai įdomu fotografavimas, aišku, ale nežinom, ką klaust turbūt blush2.gif NU kaip ir su kokiais tonavimais ar vėlimais - atėjom visos nieko nemokėdamos, ojau mokytoja rodė, ką moka blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Oi kokie gražūs naujieji meškiai wub.gif
Corrie - veltinukas toks svajingas, tikrai laukime stebuklo, kurio artėjimas jaučiasi wub.gif Ir teisųs tie, kurie sako: meškiukas turi sukelti jausmus, visai nesvarbu iš ko jis mirksiukas.gif

Zumis gražutis smile.gif Toks dailutis, šiek tiek primena mergytę hihihi.gif bet išdrįsiu pasakyti, jog norėtųsi kažkokios tai detalės, kuri paryškintų charakterį ir duotų išbaigtumą šiam simpatiškam meškiukui.

Yra Gutermann klijai skirti klijuoti odai, medžiagai. Jie, kaip minėjo Im-bear, yra tąsūs, skaidrūs, gerai klijuoja ir bet džiūsta ilgiau, nei Momentas.
Ir vakar radau Gutermann siūlus, tvirtus, tuos pačius, kur ProBear pardavinėja meškiukų siuvimui. Yra visa spalvų gama. Kaina špulytės - 9,99 lt.

Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2010 03 01, 09:14)
Oi kokie gražūs naujieji meškiai  wub.gif
Corrie - veltinukas toks svajingas, tikrai laukime stebuklo, kurio artėjimas jaučiasi  wub.gif Ir teisųs tie, kurie sako: meškiukas turi sukelti jausmus, visai nesvarbu iš ko jis  mirksiukas.gif

Zumis gražutis  smile.gif Toks dailutis, šiek tiek primena mergytę hihihi.gif bet išdrįsiu pasakyti, jog norėtųsi kažkokios tai detalės, kuri paryškintų charakterį ir duotų išbaigtumą šiam simpatiškam meškiukui.

Yra Gutermann klijai skirti klijuoti odai, medžiagai. Jie, kaip minėjo Im-bear, yra tąsūs, skaidrūs, gerai klijuoja ir bet džiūsta ilgiau, nei Momentas.
Ir vakar radau Gutermann siūlus, tvirtus, tuos pačius, kur ProBear pardavinėja meškiukų siuvimui. Yra visa spalvų gama. Kaina špulytės - 9,99 lt.

O tai kur juos radai, kur kur? (kada jau atvažiuosi?)
Atsakyti
saullute, man labai tavo meškis wub.gif Labai man patinka tokia galvos iškarpa, pati noriu susikurt, ale dar nesigavo tongue.gif Ir proporcijos labai gražios ir padukai ir spalva wub.gif
Atsakyti
Zumis wub.gif wub.gif Man paskutiniu metu labai patinka tokio tipo meskiukai wub.gif
O kur, Arbatele, radai tu siuliuku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginelis: 01 kovo 2010 - 10:37
QUOTE(pudra @ 2010 02 28, 21:55)
Tiesa, mergaitės, MB manęs klausė, ar darom ten su foto pamoka kažką ar ne, nes klausimų ligi šiol nėra, nuotraukų irgi, tai galvoja, kad niekam neįdomu visai  g.gif

Manau, kad tikrai darom foto kursiukus, o klausimų nėra, nes mes nežinom net ko paklaust (bent jau aš) blush2.gif
Pagrindiniai klausimai , visdėlto, būtų: apšvietimas ir fonas. Mano fotoaparatas - muilinė, nors ir ne visai bloga, taip kad apie visokius nustatymus ne daug ką ir pakalbėsi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2010 03 01, 08:14)

jaučiu konarskio g. ant kampo parduotuvėj? ten bent būdavo visokių, ir aš tuo pačius berods turiu kelias dar spalvas.
konarskio 21/1 ant kampo tokia nedidukė. sagos, siūlai, pamušalai ir pan...

gražuoliai meškiai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs Shirley: 01 kovo 2010 - 12:05