Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - X-ta tema

QUOTE(mrs Shirley @ 2010 03 01, 17:04)
kiek sveria? daug valgo? kaip miega? hihihi.gif pačią nuostabiausią metų dieną gimė biggrin.gif

gražuolis wub.gif

aš atitetrūkus, gis vakar buvo mano pirmagimio didelis dviejų metukų gimtadienis cool.gif tai visa buvau pora sav užsiėmus...
daba acipūsiu biski, paskui savo ir MB atbaliavojam ir jau bus galoima galvoti apie darbelius blush2.gif

Oho hooo, dvi savaites jubiliejui ruošeisi??? Tai jau kokių ten cūdų tada priruošei? blush2.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, klausimus perduosiu mirksiukas.gif . Vis dar laukiam jau anksčiau jūsų fotkintų nuotraukėlių (info@pudra.lt) 4u.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2010 03 01, 13:54)
Beje, aš dar iš savo varpinės noriu pridurti apie pardavimų pamokėlę. Pudra, kadangi tu būsi bandominis triušis  lotuliukas.gif , t.y. su tavo kortele jungsimės prie PayPal ir įdėsime kokį nors tavo meškiuką į pardavimus (jeigu taip tinka) tai būk gerutė, pasiruošk trumpą aprašymėlį angliškai ir apie save ir apie tą meškiuką. Na, panašiai kaip BearPilėj ten visi yra aprašyti. Sutauysime šiek tiek laiko.

O čia aprašymas kam - ebay? g.gif

QUOTE(deimushka @ 2010 03 01, 14:37)
Sveikos, pristatau, Jums savo "naujagimį"
Ronis

Jezusmarija kos fainas wub.gif wub.gif wub.gif swoon.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2010 03 01, 14:58)
Ir akytės ar ne su vaškuota virvute darytos?  mirksiukas.gif

Mane labai jaudina šitas klausimas: kur tokią galima įsigyti ir ar darbo eiga nesiskiria nuo paprastų vokų klijavimo? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Jeigu niekas nesupyks, tai noriu dar truputuką viską susisteminti ir sudaryti artėjančios pamokėlės vakaro programą biggrin.gif. Taigi, įsivaizduokim, kad jau turim meškį, tai pradedam nuo pradžių:

1 Meškiaus kainos nustatymas - žodis Pedingtonui, Im-bear, Zhuvyciai.
2 Paklausa (kokius labiausiai perka) - Zhuvycia.
3 Legalizavimasis Lietuvoje (verslo liudijimai, rankdarbiautojų pažymėjimai ir pan.) - čia gal galėtų pasisakyti merginos, kurios su tuo susidūrė arba yra susijusios su verslu (Saullute ir Pedingtonas).
4 Užsienio rinka (vietos, privalumai ir minusai) - Im-bear, Zhuvycia.
5 Bandyminis registravimasis Paypal ir pardavimo vietose - Zhuvychia, Im-bear.
6 Komercinė fotografija (kaip nufotkint, kad pirktų) - Marijus.

Jei ką pamiršau - papildykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 03 01, 17:37)
O čia aprašymas kam - ebay?  g.gif
Mane labai jaudina šitas klausimas: kur tokią galima įsigyti ir ar darbo eiga nesiskiria nuo paprastų vokų klijavimo?  ax.gif  bigsmile.gif

Nea, aprašymas būtų BearPile. O vaškuotos virvutės gi sakėm - bet kurioj parduotuvėj, kuri prekiauja ingredientais papuošalų darymui 4u.gif Bet procesas tai ne toks, kaip paprastas vokų klijavimas, oi nea schmoll.gif Beje, sekantys kuriukai gali būti snukučių formavimo ir tokių vokų darymo.

O sistema labai puiki sudaryta, tik vietoje bus matyti, kaip pavyks sekti pagal ją blush2.gif

Atsakyti
OI, bijau bijau... ką tik sužinojau, kad ketvirtadienį 18 val susirinkimas pas vaikį verysad.gif Jei nerasiu, kas pakeis, neišsisuksiu (jau ir praeitą kartą nebuvau...) verysad.gif
Atsakyti
Blogiausia, kas ir as ka tik suzinojau, kad greiciausiai si ketvirtadieni ir mane seima negali isleisti i kursiukus.... verysad.gif
Atsakyti
Oi, mergaitės, tai gal staigiai keičiam dieną - gal trečiadienį?
Atsakyti
Treciadieni lygtai ir galeciau, o ketvirtadieni MB islekia i komandiruote unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 03 01, 18:32)
Treciadieni lygtai ir galeciau, o ketvirtadieni MB islekia i komandiruote  unsure.gif

O as saviski kaip tik dabar isleidau i komandiruote, kad ketvirtadieniu griztu..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 03 01, 17:28)
Oi, mergaitės, tai gal staigiai keičiam dieną - gal trečiadienį?

Man tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimushka @ 2010 03 01, 15:37)

labai grazus rausvas berniukas:)) labai daili nosyte ir ausytes... ir visas 4u.gif
ir kelnutes puikios:))
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 03 01, 18:10)
O vaškuotos virvutės gi sakėm - bet kurioj parduotuvėj, kuri prekiauja ingredientais papuošalų darymui  4u.gif Bet procesas tai ne toks, kaip paprastas vokų klijavimas, oi nea  schmoll.gif Beje, sekantys kuriukai gali būti snukučių formavimo ir tokių vokų darymo.

gal galit trumpai papasakot kaip ta vaskuota virvute atrodo, gal ir cia rasciau:)
kaip suprantu ji klijuojama ant stiklines akytes krasto. ax.gif

o del kursiuku ir bendru pasisedejimu seile varvinu, taip noreciau pamatyt gyvai jusu meskiukus. arba nors ir viena tikra..et...
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 03 01, 17:10)
O vaškuotos virvutės gi sakėm - bet kurioj parduotuvėj, kuri prekiauja ingredientais papuošalų darymui  4u.gif Bet procesas tai ne toks, kaip paprastas vokų klijavimas, oi nea  schmoll.gif Beje, sekantys kuriukai gali būti snukučių formavimo ir tokių vokų darymo.

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

Merginos, MB negali trečiadienį verysad.gif . Ketvirtadienį jau tam buvo išskyręs, dar sako penktadienis tiktų g.gif
Atsakyti